Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Πολεμικές συγκρούσεις στο Περσικό κόλπο και στο Αιγαίο

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Αυτό που πρέπει να παρατηρήσει κανείς είναι:

1. πως την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν να χτυπήσουν το Ιράν, η Τουρκία απειλεί άμεσα την Ελλάδα.
2. η Τουρκία μετά το Ιράν θα πρέπει να περιμένει τη σειρά της. Κανένας πλέον δεν θα την εμπιστεύεται. Αυτό σημαίνει πως η Τουρκία θα κτυπήσει σε τιμή ευκαιρίας την Ελλάδα γιατί μετά θα είναι αργά για αυτή. S400 δεν ξέρω αν θα προλάβει να πάρει ή αν τα πάρει κρυφά. Ετσι και αλλοιώς είναι ο επόμενος στόχος των ΗΠΑ και των φίλων τους (πλην του Ισραήλ που θέλει ειρηνικές σχέσεις, γιαυτό έδινε και στη Τουρκία Ισραηλινά UAV). Η Τουρκία είναι στη λίστα αναμονής για ψεκασμό...
3. Ένας πόλεμος στο Αιγαίο θα διασώσει πολιτικά τον Ερντογάν και τη Τουρκική λίρα.
4. Όλα θυμίζουν 1974. Και τότε οι ΗΠΑ έστησαν το παιγνίδι. ΟΙ ΗΠΑ και οι φίλοι τους δεν ήταν ποτέ υπέρ της Ελλάδας. Έβρισκαν πάντα πρόθυμους πολιτικούς για να κάνουν ότι τους λένε. Οι ΗΠΑ και οι φίλοι τους εξόπλισαν την Τουρκία. Αυτοί έβαλαν το όπλο στο χέρι του δολοφόνου. Άνευ αξίας και για τα μάτια η συμμαχία μαζί τους και προδότες όσοι τη στηρίζουν και τη προωθούν. Βλάκες όσοι τη πιστεύουν.
5. Η Τουρκία δεν μπορεί να λυγίσει για τους S400 απέναντι στις ΗΠΑ, γιατί σε κάθε περίπτωση είναι χαμένη και το ξέρει. Στο ΝΑΤΟ δεν υπάρχει.
6. Τι να τα κάνει τα F35 που μυρίζουν λάστιχο η Τουρκία; Να τα πάρει 80 εκ. δολάρια το ένα και σε ένα χρόνο να στοιχίζουν κάτω απο 30 εκ. ευρώ το ένα; Πεταμένα λεφτά είναι.
7. Η Ελλάδα αν οι ΗΠΑ δώσουν τα F35 στη Τουρκία δεν πρέπει να παραμείνει στο ΝΑΤΟ. Τι νόημα έχει; Oι ΗΠΑ θα δίνουν όπλα στη Τουρκία για να απειλεί την Ελλάδα επι χρόνια και η χώρα μας θα κάθεται να τις τρώει, ενώ οι εγκάθετοι πράκτορές της στα ΜΜΕ θα λένε ότι φταίνε οι Γερμανοί; Tους Αμερικανούς και τους φίλους τους που τρώνε τα κοιτάσματα βλέπω και τίποτα άλλο, όπως και το Αμερικανοκρατούμενο IMF να έχει στήσει με τον ΓΑΠ την Ελλάδα στο τοίχο, μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή του καρέτα-καρέτα. Σας είπε κανείς εκτός αυτού, πως οι Γερμανοί αποφασίζουν; Υποδουλωμένοι είναι και αυτοί.
8. Για να πουλάνε οι ΗΠΑ το δικό τους φυσικό αέριο θα πρέπει η τιμή του παγκοσμίως να είναι ψηλά. Αυτό φυσικά δεν συμφέρει τη Ρωσία και το Ιράν, για να μη τις έχουν ανταγωνιστές. Μόνη λύση για τις ΗΠΑ είναι να ελέγξουν το φυσικό αέριο Ελλάδας και Κύπρου και να κάνουν πόλεμο στο Ιράν.
9. Ποιοί θα είναι οι τυχεροί στον επόμενο τοπικό πόλεμο. Και για το θέμα αυτό έχω γράψει πρώτος πριν χρόνια σε αυτό το ιστολόγιο. Το θέμα αυτό αναφέρθηκε χρόνια μετά απο άλλους με τον όρο "πόλεμος δια αντιπροσώπων".

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΩΜΙΣΕ (ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ)

Κάποιοι θα καούν στην Ελλάδα αν δεν κάτσει η συνάρτηση έτσι. Ο πόλεμος ή το ρεζίλι είναι μονόδρομος πλέον για όλους, εντός και εκτός Ελλάδας. Ο Τσίπρας Μητσοτάκης είναι ψευτοανικανοαπατεωνοπροδότης και το αξιόμαχο των ΕΔ έχει αφεθεί στη τύχη του απο χρόνια. Όλα είναι διαλυμένα. Αυτό το λένε και μερικοί στρατηγοί, που αποφάσισαν να με επιβεβαιώσουν φοβούμενοι το Γουδί. Ο κύβος ερρίφθη.

Θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τον όρο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου