Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Έσκασαν και οι αυτοδημιούργητοι του ΠΑΣΟΚ, που ήταν πρώην μέλη της ΚΝΕ. Το ΧΘΕΣ ψάχνει για μούρη να τη κάψει πάλι, αρκεί να μη χάσει τη κουτάλα.

Του Καθηγητη Γ.Ζουγανέλη

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

Θυμήθηκα και τον Παύλο Τσίμα. Tης ΚΝΕ ήταν και αυτός… Μετά όμως… τού έδωσε και κατάλαβε. Το κοινό όλων αυτών είναι πως πάντα ανήκαν σε κάποια οργάνωση. Ο μπαμπάς του Τσίμα στην ΕΥΠ και ο ίδιος μέλος της ΚΝΕ. Καλά το πάω; Ξέρετε, εγώ δεν χρειάζομαι τον “κατάλογο” για να “ξέρω.” Απλά “κοιτάω…” και “ξέρω…” Κατανοητόν;

Ο Σουρνάρας θα φέρει την ανάπτυξη νούμερα; XAXAXA. Και γκόμενα ακόμη να ήταν, μαζί του δεν θα πήγαινε… Έλα άντε τώρα, σοβαρευτείτε λίγο. Με δάνεια και ρευστότητα, και λιτότητα και μέτρα να περάσει μια ακόμη τετραετία, να τα πάρομεν και εμείς και να φύγομεν προς Γαλλία ή προς ΗΠΑ όπως ο Αλογοσκούφης. Εξαφανισθείς και αυτός… Καταλάβατε; E;

Αν δεχτούμε την εμπλοκή Στουρνάρα στη Novartis για κολατσιό και το γεγονός ότι ξέρει πολλά, στο ένα εκατομμύριο ευρώ την “εμφάνιση” παίζει αυτός. Σκεφτείτε τί παίζει στη ΤτΕ, τώρα.

TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΑΠΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ

Άλλες ξεκίνησαν και άλλες συνεχίζονται… Όταν βλέπεις “μεταγγίσεις” συνέχεια, ξέρεις ότι:

  1. Ο ασθενής είναι στα τελευταία του
  2. Ότι οι λύσεις τελείωσαν
  3. Ότι και οι έξω βαρέθηκαν (κάτι έχω ακούσει…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.