Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Οι βαρκούλες ακόμη αρμενίζουν και αυτοί στη θεωρία και στα ψυχολογικά τους… Παπάρες με πέδιλα… που κλάνουν πολύ… και κλέβουν (χωρίς τέλος και τελεία).

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

canary-islands

ΟΜΑΔΑ “Ζ” (ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ)

nikos_kazantzakis-211x300Κανένας έξυπνος δεν παλεύει χαμένο παιγνίδι και ειδικά όταν η τύχη δεν τον θέλει. Μόνο οι μαλάκες δεν το καταλαβαίνουν και οι αποτυχημένοι με βραβεία… που τα μοιράζουν μεταξύ τους, οι broadminded… το παγκάρι και τα δοχεία νυκτός. Οι νάνοι με τη μία τρύπα.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

O ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ… Χαχαχα.

Μούθελες μαλάκα και Καζαντζάκη. Δεν έμενες στο Γκαζάκη…

Βλάκες. Ενα με το σκατό έχετε γίνει. Δεν σας κακολογεί γκανείς για αυτό. Είστε σκατά και δεν φταίνε οι άλλοι για αυτό. Έργο μηδέν και επιμένετε. Στις πόσες ρε ηλίθιοι θα κάνετε στην άκρη. Δεν σας βγαίνει.

Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ. Sorry πάλι χάσατε. Χαχαχα, Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο δημιουργικό. Κάποια δουλειά ίσως. Μιλάτε πολύ και δεν ξέρετε και να μιλάτε. Είστε αλλού.

Για μένα όποιος καταλάβει κατάλαβε, οι άλλοι δεν υπάρχουν.

ΤO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Το εμπόριο του νερού και ο έλεγχος του είναι στρατηγικής και γεωστρατηγικής σημασίας. Το πούλησαν και αυτό μέσα απο το υπερΤαμείο.

ΖΗΛΕΥΕΤΕ… ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.