Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Και χωρίς το Καστελόριζο η ΑΟΖ που διεκδικεί η Τουρκία είναι υπερβολική. Άμεσοι υπολογισμοί με Voronoi diagrams (στο ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ το μπαίζουν)

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Στο παραπάνω χάρτη φαίνεται η ΑΟΖ της Τουρκίας χωρίς να ληφθεί υπόψη το Καστελόριζο. Αυτός ο χάρτης κυκλοφοράει για πρώτη φορά στην Ελλάδα (5 λεπτά μου πήρε να τον κάνω). Αυτοί δεν μπορούν στα υπουργεία. Είναι μαλάκες. Τί να δείρεις απο αυτούς…

ΦρουρρρΑΑΑΑ. Καλέ ΦΡΟΥΡΡΑΑΑΑΑΑΑ. Πάει και η Φρουρρραααααά…

Η Τουρκία έστειλε κάτι παρόμοιο με αυτό το χάρτη στην ΕΕ για να διεκδικήσει την ΑΟΖ της. Ζωγραφίζουν με το χέρι ότι θέλουν οι Τούρκοι αδελφοί μας και χάρι στις ΗΠΑ αγνοούν το Διεθνές Δίκαιο! Με τέτοιους και τόσους άχρηστους και θεότυφλους στην Ελλάδα, ότι θέλουν μπορούν να το διεκδικούν και να το παίρνουν. Στη Στοά Μαλακάνταση θυμήθηκαν τη Μπουχέσα!!! Τσίρκο όλοι.

Τους έδειρα πάλι στα Υπουργεία. Δεν είναι κάτι και σπουδαίο. Σιγά τις σβούρες. Δέκα κρίκοι ένα τάληρο είναι όλοι μαζί.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ ΠΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΝΗΣΙΩΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αλλα 5 λεπτά μου πήρε, τα ζώα, οι άχρηστοι. Πάνε και τα κοιτάσματα που δεν πήρε ο Λάτσης νότια της Κρήτης για να πουληθούν στο υπερΤαμείο, που δεν ελέγχεται απο το ΣτΕ.

ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ… ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΦΑΙΝΕΣΤΕ… ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ;

Και δεν είστε σοβαροί γιατί είστε μια απο τα ίδια. Στο γιαπί παίρνουν τα γαλόνια και όχι jelly down στους Lions, να μη πω τίποτα άλλο… λίγο θέλω… Έχω και κάτι πολύ ωραίες φωτογραφίες απο ορκωμοσίες…

Ο Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα. Έπρεπε να έχει περάσει απο ειδικό δικαστήριο μαζί με τους υπουργούς του όλους.

Κόψετε τις χοντρές στη ΝΔ και στη Στοά Μαλακαντάση γενικώς. Δεν περνάει αυτό. Θα το πληρώσουν άλλοι και θα τις φάτε απο σπόντα… Ο Νοών Νοείτω. Nα μιλατε σοβαρά. Αν δεν μπορείτε αλλού.

Δεν μπορεί να μιλήσει κανένας σοβαρά με αυτο το σκυλολόι και την αναξιοκρατία. Ασχολούμαστε με το κώλο του Καραμανλή. Φυλακή πρέπει να πάει. Απο αυτό και μόνο φαίνεται η κρίση θεσμών στην Ελλάδα. Τον Καραμανλή, μήπως τον απαίτησε ο Ερντογάν; Mε αυτούς όλα να τα περιμένεις.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ “ΦΑΡΟΙ” ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ

Μας τα πρήξατε με τον κακοφτειαγμένο. Αυτός και ο Πάκης σκέτη “αρμονία” είναι.

Να περάσει απο ειδικό διαστήριο και αφήστε τα τρελλά σας. Θα πεί πολλά αυτός…

Η ιστορία για κάποιο λόγο επαναλαμβάνεται. Σειρά της Ελλάδας τώρα. Και στη Κύπρο Καραμανλής ήταν, ο ψευτοεθνάρχης που σύχναζε στα πάρτυ του Ιόλα... Η Κύπρος ήταν μακριά... Η Ελλάδα είναι κοντά.

2 σχόλια:

 1. Όλα τα ΜΜΕ έδειξαν τις απόψεις και τους χάρτες ΑΟΖ της Τουρκίας. Οι Ελληνικές απόψεις και κυρίως οι δικές σας κε Καθηγητά μαζί με τους χάρτες σας απών ξανά.
  Προδότες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην Επιστήμη δεν υπάρχουν απόψεις αλλά δεδομένα. Οι χάρτες μου έχουν προκύψει απο Μαθηματικά, τα οποία δεν ξέρουν. Τί να δείξουν, ότι είναι άχρηστοι; Οτι στα ΑΕΙ βασιλεύουν οι χομπίστες;

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.