Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Κοντά σε Μεγάλο Πόλεμο στην Ανατολική Μεσόγειο. Κρίσιμο σημείο η παράδοση των F35 απο τις ΗΠΑ στη Τουρκία για τη τελική έκβαση του πολέμου.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ

4 σχόλια:

 1. Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!

  https://www.youtube.com/watch?v=4FVhgdrhxsE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε άει στο διάολο κι εσυ με τους φαντασιόπληκτους γέροντες και τις προφητείες, μας πρήξατε τα παπάρια! Άντε στις σπηλιές σας ρε νεάτερνταλ, αφελείς και ηλίθιοι γμτ!

   Διαγραφή
 2. Στην χώρα της Επιστήμης, της Ιατρικής, της Φιλοσοφιας- Μαθηματικών-Γεωμετρίας - Αστρονομίας- Ατομικής Φυσικής κ.λ.π. έχουμε τους άπλυτους και δήθεν " Αγιους" του δήθεν " Αγίου" 'Ορους ( σιγά), να μας πρήζουν με ηλιθιότητες, με κατασκευασμένες και πληρωμένες " προφητείες", για το δήθεν "Ξανθό Γένος" που δήθεν θα μας σώσει, υπονοώντας τους Ρώσσους..

  Και πότε οι Ρώσσοι ήταν " φίλοι" της Ελλάδος?

  Το μόνο που θέλουν οι ξανθοί Ρώσσοι, είναι τα κοιτάσματα του Αιγαίου και συνεργάζονται πυρετωδώς με τους Τούρκους για να μας τ' αρπάξουν.

  Η "Ορθόδοξη" προπαγάνδα καλά κρατεί για να αποβλακώνει τους ΄Ελληνες και να πριονίζει το Εθνικό Φρόνημα με τους άπλυτους ψευτο-προφήτες να μας συμβουλεύουν : " Μην κάνετε τίποτα εσείς, μην προστατεύετε την χώρα σας, θα την προστατεύσει ο Εβραίος Γιαχβέ, που την κατάστρεψε και την ξεθεμελίωσε πριν 2.000 χιλ χρόνια..."

  Σωστά τα είπε ο προλαλήσαντας : ΄Αντε στις σπηλιές σας Νεάτερναλ.

  Εγώ απλά θα προσθέσω : Ανεβείτε στα δένδρα, να κυνηγάτε την ουρά σας, πηδώντας από την μπανανιά στην χουρμαδιά και αφήστε μας ήσυχους επιτέλους με τις προφητείες σας.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η χώρα μας έχει πάψει να είναι χώρα της επιστήμης. Είναι ένα απολύτως τίποτα. Ένα αιώνα πίσω απο τους προπορευόμενους.
   Απο κει και πέρα ο καθένας έχει τα συμφέροντα του και ότι έχει πουλάει. Εμείς πουλάμε αέρα, λόγια, μηνύματα και τρίχες.
   Μερικές φορές αμφιβάλλω αν ο Παίσιος έχει πεί τόσα πολλά. Φοβάμαι ότι είναι τακτική γελοιοποίησης και μάλιστα οργανωμένη.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.