Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Αόρατη πόλη θα κάνουν τα Τουρκικά F35 σε μια νύχτα την Αθήνα. Η κρατική κατά της Ελλάδας τρομοκρατία εντός ΝΑΤΟ με πλάτες ΗΠΑ συνεχίζεται. Ουκρανοποίηση.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ… TA ΤΟΥΡΚΙΚΑ F35 ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ και F35. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ.

2 σχόλια:

 1. Κύριε Ζ όπως το βλέπω εγώ τα F35 είναι (όσον αφορά εμάς) πιό πολύ όπλο στρατηγικής κι όχι τακτικό όπλο.Θα σας εξηγήσω τι εννοώ.Κατ' αρχήν οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια της Τουρκίας ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αν δεν λάβει την έγκριση ή τουλάχιστον την ανοχή μιάς υπερδύναμης....Άρα για εμάς είναι περισσότερο ένα εργαλείο εκφοβισμού αν μή τι άλλο.Εξάλλου ειλικρινά πιστέυετε οτι ένας οίκος ανοχής όπως η Ελλάδα,οπου ένας παλαβος με ένα κουτί σπίρτα το καλοκαίρι μπορεί να γονατίσει το....κράτος (εδώ γελάμε),οπου μιά πλημμύρα λόγω βροχής καταλήγει σε εθνική καταστροφή,οπου μιά ομάδα πρακτορων με λίγα κιλά εκρηκτικών μπορεί ανατινάζοντας ας πούμε επιλεγμένους κεντρικούς πυλώνες διανομής υψηλής τάσης να μας γυρίσει στην εποχή του σιδήρου,χρειάζεται λοιπόν για μια τέτοια χώρα,κάποιος ευφυής αντίπαλος να δαπανήσει ακριβά όπλα;Θα ήθελα να γράψω περισσότερα αλλα έχω ήδη υπερβεί τις 8 γραμμές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Σε ένα πόλεμο πρέπει να έχεις εναλλακτικές λύσεις.
   2. Tα F35 είναι 200 φορές πιο αποτελεσματικά απο απο αυτά που προτείνετε.
   3. Αν χρειάζεται άδεια απο μια απο τις δύο υπερδυνάμεις τότε μόνο οι Τουρκοι θα χτυπήσουν την Ελλάδα;

   Oi Tούρκοι δεν φτειάχνουν όπλα για τις παρελάσεις και τα Μουσεία ή για φάνε μίζες οι προμηθευτές απο τα εξοπλιστικά, με τεχνολογία για τα φαναρζίδικα. Προχωρούν σταθερά. Στήνουν πόλεμο στο Αιγαίο με τις πλάτες των ΗΠΑ. Αν δεν το βλέπετε το σέβομαι.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.