Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Οι ΗΠΑ στα φανερά μπορεί να μη δώσουν F35 στη Τουρκία. Στα μυστικά όμως; Οι ΗΠΑ εμπιστεύοναι τη Τουρκία; To Ισραήλ θα αυτοκτονήσει; Να το γράφω συνέχεια;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ…

Το πιο αστείο είναι που οι ΗΠΑ θέλουν να κάνουν εμπάργκο στη Τουρκία με πρόφαση τον Μπράνσον και όχι ότι η Τουρκία θα βαρέσει συμμάχους της του ΝΑΤΟ, με τα F35  να πετάνε απο το αεροπλανοφόρο της έξω απο το Τελ Αβίβ και τη Σαλαμίνα!

Το Ισραήλ, όταν έλεγα να αγοράσει το παροπλισμένο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στη Μεσόγειο για ένα δολάριο το 2013 με 2014, που ήταν; Έπαιζε με τα blogs; Όποιος δεν ακούει τρέχει…

Οι ΗΠΑ θα βάλλουν μάλλον τη Τουρκία σε καραντίνα. Με το τρόπο αυτό δεν θα την έχουν αντίπαλο, αν χτυπηθεί το Ιράν. Τότε η Ρωσία δεν θα δώσει τους S-400 και το σχέδιο των ΗΠΑ πάει καλά. Ομως η Τουρκία, ξέρει ότι θα είναι ο στόχος όλων μετά το Ιράν… Θα είναι μόνη απο όλες τις πλευρές. Η Ρωσία δεν θα ξεχάσει…

Το πόσο υψηλό IQ βόσκει στη Μεσόγειο θα φανεί. Είμαι απογοητευμένος απο όλους. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος… Έχω πέσει σε κατάθλιψη.

Το θέμα δεν είναι μόνο να συμφωνήσεις σε κάτι αλλά πρέπει να είσαι  σίγουρος ότι αυτό θα κρατήσει και για μετά. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν πολλές ΙΑΕΑ στο μέλλον στη Μεσόγειο. Υπάρχει πίεση χρόνου.

Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα με την αύξηση των μουσουλμάνων θα αυξάνεται συνέχεια. Μετά θα λένε όλοι, ότι αναμενόταν… Πολλοί σημίτες στην Ελλάδα είναι τελικά αντισημίτες, εκτός αν η περιφέρεια Θεσσαλονίκης αποκτήσει μελλοντικά άλλη οντότητα… Το αποτέλεσμα δείχνει τους ενόχους.

4 σχόλια:

 1. Ο Αντισημιτισμός στην Ελλάδα ποιόν ενοχλεί, εκτός από τους δολοφόνους της Ελλάδος μας, τους Σιωνιστάς & Εβραιο-Σημίτες ?

  Τι εννοείτε γράφοντας ότι η Θεσσαλονίκη ενδέχεται ν' αποκτήσει μελλοντικά μιά άλλη οντότητα ?

  Δηλαδή τι οντότητα ?

  Σας πειράζει να μας εξηγήσετε ?

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δολοφόνοι της Ελλάδας αγαπητή μου κυρία είναι αυτοί οι μαλάκες και άχρηστοι που ψηφίζετε. Απο κεί και πέρα ο καθένας έχει τα συμφέροντα του.

   Διαγραφή
 2. Πρώτον εγώ δεν ψηφίζω, συνειδητά από επιλογή.

  Δεύτερον, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα αποτελέσματα των εκλογών,
  τα καθορίζει η Λέσχη Μπίλτεμπεργ, η Λέσχη της Φραγκφούρτης και η Στοά Μακαντάσημ στην οποίαν εσείς, αναφέρεσθε συχνά.

  Εάν επέτρεπαν στον λαό να εκλέξει ελεύθερα, το μόνο που θα καταμετρούσαν θα ήταν πέτρες- κοτρώνες και ελάχιστα ψηφαλάκια, που δεν θα σχημάτιζαν κυβέρνηση ούτε στην Δευτέρα Παρουσία !

  Ο Καραμανλής ο Πρεσβύτερος, είχε τον στρατηγό Νάτσινα, ο οποίος τους
  πήγαινε τα αποτελέσματα των εκλογών, πρίν να ανακοινωθούν, ώστε να τα μαγειρέψει, σίγουρα το ξέρετε. Εάν όχι,ερευνείστε το σας παρακαλώ .

  Το ΠΑΣΟΚ είχε τον Θανάση Τσούρα, ειδικευμένον στους Η/Υ ο οποίος αλλοίωσε τα εκλογικά αποτελέσματα και οι ίδιοι οι Πασοκτζήδες έλεγαν γι' αυτόν:

  " Ο Τσούρας έπρεπε να γίνει αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, γιατί αυτός, με τις πουστιές που έκανε στα κομπιόυτερς, μας χάρισε την νίκη !"

  Την δήλωση αυτή, θα την βρείτε στο βιβλίο του Δήμου Μάρκου Μπότσαρη, με τον τίτλο : " Οι Οπλοφόροι του ΠΑΚ ", στην σελίδα 214.

  Θα πρότεινα αγαπητέ κύριε, αντί να βρίζετε τους δυστυχείς ΄Ελληνες, να εισηγηθείτε ένα εκλογικό σύστημα που θα εγγυάται Αδιάβλητες Εκλογές, γιατί τις γνώσεις τις έχετε.

  ΄Ισως, εάν προτείνατε την κατάργηση κάποιων άρθρων του Συντάγματος και
  την αντικατάστασή τους με άλλα, να ήταν καλύτερα.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν τους βρίζω κυρία μου, τους διδάσκω.

   Η ισότητα αφορά δικαιώματα και υποχρεώσεις όχι αξίες.

   Είμαι υπέρ της ηλεκτρονικής ψήφου, αυτό που λενε electronic government. Το καθε τι απαιτεί περιβάλλον και προετοιμασία. Προτάσεις χωρίς σχέδιο δεν γίνονται.

   Σε μια κατάσταση χάους, η χώρα έχει καταρρεύσει ήδη, δεν καταρρέει, όπως μερικοί ρομαντικοί πιστεύουν κανένα σχέδιο δεν έχει ελπίδα. Απλά περιμένεις το επόμενο χτύπημα.

   Υπάρχει ήδη σχέδιο πληρους διάλυσης της χώρας. Είναι διαχρονικό και καλά οργανωμένο. Πολλοί το ήξεραν και άλλοι το έμαθαν και προσαρμόστηκαν.

   Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι θέμα εκλπογών, αλλά ανθρώπων, γνώσεων, εμπειρίας και υποδομών. Δεν είμαι θεωρητικός, εκ του αποτελέσματος τα συνάγω...

   Δεν βλέπετε πως τον χαρτη των κοιτασμάτων και οι νέοι της ΑΟΖ τον κρύβουν όλα τα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση. Υπάρχει στόχος να κατεβάσουν τα παντελόνια.

   Τα σύνορα της ΑΟΖ και τα κοιτάσματα σε άλλες χώρες διδάσκονται, στην Ελλάδα ακούν τις βοιδάρες και βλέπουν τις κωλ΄΄΄ρες στην TV. Δεν βρίζω τους έλληνες, αυτά που βλέπω περιγράφω, την κατάντεια και χρησιμοποιώ την γλωσσα που μιλούν στα μπορδέλα οι νταβατζήδες, γιατί η χώρα είναι μπορδέλο.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.