Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Οικονομική ολιγαρχία πίσω απο μια Κομματική Βασιλεία. Έλλειψη δημοκρατίας σημαίνει απο μόνη της αναξιοκρατία.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΝΟΥΝ (ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ). OI λΟΥΜΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ…

ΣΤΑ 4-6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, Ο ΤΖΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ...

ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ…. ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ…

1000 μετανάστες μπαίνουν σε όλη την Ελλάδα κατά μέσον όρο την ημέρα X 10,000 ευρώ το κεφάλι, μας κάνουν 10 εκ. ευρώ την ημέρα Χ 365 ημέρες μας κάνουν 4 με 6 δις ευρώ το χρόνο. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ. Άγνωστοι οι πατεράδες τους.

Τα 4-6 δς ευρώ το χρόνο φτάνουν για να μπουκώσουν όλους στη Βουλή, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι “ενισχύσεις” απο την ΕΕ! Να γιατί δεν μιλάνε.

Σκεφτείτε πόσα έβγλαλαν και πόσα βγαίνουν στο κάθε κόλπο εκτός απο το μεταναστευτικό. Να γιατί όλοι περιμένουν στη σειρά για να γίνουν βουλευτές. Οργανωμένοι όλοι και καλοί ηθοποιοί. Μια παρέα. Τους έχουν ρίξει πάντως στη δουλίτσα για το μεταναστευτικό τους δημοσιογράφους και του καναλάρχες.

Αγορά του αιώνα ο Ανδρέας, αγορά του αιώνα και ο κασκαντέρ του… Κανείς δεν ξέρει τί είδους ηλεκτρονικά θα φέρνουν τα F16. Πολλά θα χαθούν στο δρόμο…

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ (ΑΝ ΤΗ ΒΡΕΙ)

Χαραμίζονται στη πολιτική… Σαν κωμικοί θα ήταν κορυφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.