Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Το Ελληνικό χρέος παραμένει “βιώσιμο” με συνεχή πτώση του ΑΕΠ και με κόφτη. Μείωση συντάξεων και τα χειρότερα έρχονται, απολύσεις και ότι νάναι.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;

Το μοντέλο βιωσιμότητας του χρέους – το  μόνο άρθρο στην Ελλάδα που υπάρχει για το θέμα και που δείχνει την ενοχή του IMF, που και αυτό εγράφη από εμένα - το μελετήσατε;

OXI... Tί να σας κάνω; κ.Ζουγανέλη και κ.Ζουγανέλη και σκατά στη μούρη σας. Αηδία πιά.

Ψάξετε στο ιστολόγιο, ταπεινωθείτε και διαβάστε το σχετικό άρθρο. Δεν θα πονέσετε…

Πληρώστε τώρα και την αναπαλέωση των F16 για να μη μείνει και κανένα λαμόγιο στην Ελλάδα παραπονεμένο απο τα αντισταθμιστικά.

Τους μαλάκες στα ΜΜΕ ακούτε; Αυτοί είναι στο κόλπο. Τον πανίβλακα θέλουν ΠΘ, με 250 μονάδες μπροστά απο τον ημίχαζο. Έρχονται ωραίες στιγμές…!!!

Περνάμε καλάαααΑΑΑΑ; Κορόιδα.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Για να με θυμούνται τα εγγόνια μου το κάνω και το εξηγώ αυτό. Εσείς δεν … και με τα δύο χέρια… Έχετε τυφλωθεί…

Στην εικόνα βλέπετε, “πως” στη Γαλλία και στην Ιταλία το χρέος τους πετάει!!! FREMM…

Στην Ελλάδα το χρέος φαίνεται βιώσιμο (σταθερό). Αυτό όμως οφείλεται στην υψηλή φορολόγηση που αυξάνει και στην ύπαρξη του κόφτη, που τον έχουν στο αυτόματο, γιατί τον έχουν υπογράψει. Οτι μνημόνιο έχει υπογραφεί δεν σβύνει. Τρελλοί είστε; XAXAXAXA. Οι συντάξεις θα κοπούν και άλλο. Για τους μισθούς μετά ααα, με κρατήσεις, αύξηση της φορολόγησης κοκ. Τα έχω πεί απο πενταετία… Δεν σας μπορώ. Μου τη δίνετε.

Χάρι στη φορολόγηση και στο εξωτερικό χρέος της Ελλάδας που αυξάνει αργά-αργά, πέτυχε ΜΙΑ χρονιά η κυβέρνηση ένα καθαρό πλεόνασμα. Κάθε χρόνο αυτό δεν θα είναι κανόνας, Εχει πίσω τα κόκκινα δάνεια 120 δις, το εσωτερικό χρέος των 700 δις ευρώ που ανακυκλώνεται κοκ.

Το μαξιλάρι των 20 δις ευρώ δάνεια απο τις αγορές θα αυξήσει το χρέος.

Αύξηση σημαίνει ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ. Μην ακούτε αυτούς που βγάζουν και τραγουδάνε στα ΜΜΕ, είναι στο κόλπο της παραπληροφόρησης.

Τώρα πλέον τα ψέμματα θα πηγαίνουν πολυβόλο…

Παρατηρείστε πως παρότι η Ελλάδα και η Ιταλία έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο να κλάσουν μούσμουλα και η Γαλλία έχει πρόβλημα. Δεν έχει σημασία που δεν είναι σε μνημόνιο και αυτή. Το χρέος της όπως και της Ιταλίας πετάει προς τα πάνω (Fig.2) ενώ η Ελλάδα που στέλνει συνεχώς μηνύματα (σε λίγο με καπνό) λόγω έλλειψης παραγωγής και ευφυών ΠΘ είναι ήδη στο νεκροσέντονο. Περιμένω εκλογές αυτή τη χρονιά.

Μετά απο όσα σας ανέφερα, ο αντιπρόεδρας της ΕΚΤ είναι σοβαρός; Ή χαζός είναι ή σας περνάει για μαλάκες. Επί 3 plus μνημόνια δεν είδαν τίποτα στο IMF και στην ΕΚΤ; Τόσοι τεμπέληδες οικονομολόγοι που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς δεν πρόσεξαν τίποτα τόσα χρόνια;

ΚΡΑ κάνει ότι κάποιοι στην Ελλάδα διέσωσαν άλλους και βούλιαξαν τη χώρα οι ίδιοι. Το θέμα είναι τί κέρδισαν τα λαμόγια της Ελλάδας που ψήφιζαν σαν στραβά και που υπέγραφαν.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Siemens και NOVARTIS είναι ψίχουλα. Υπάρχουν κάτι PSI και κάτι κόκκινα δάνεια που έχουν να τραγουδήσουν πολλά.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

image

Απο χθές είχα γράψει για το που θα οδηγούσε η σχέση ΓΑΠ Σόρος Ζάεφ και Τσίπρα. Εσείς κοιτάγατε αλλού πάλι. Εκεί που έλεγα εγώ όμως πήγε το κόλπο... με την επίσκεψη ΓΑΠ στο Μαξίμου. Δεν είστε έξυπνοι. Έχετε το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ. Έχει μετρηθεί.  Δεν σας λυπάμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.