Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Εν συντομία (16). Εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Καραμανλής των Ανωγείων. Η Βίλλα των Οργίων. Στοά Μακαντάση. Τεχνολογία και Θρησκεία.

Του Καθηγητη Γ.Ζουγανέλη

Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ.

4 σχόλια:

 1. Ανακοινώσεις αναφέρουν το Ισραήλ να έχει επιτεθεί στην Συρία ξανά, (με βοήθεια των αμερικανών φυσικά), από βασεις στην γειτονική Ιορδανία, με εκτόξευση πυραύλων. Καταγράφηκε σεισμική δόνηση 2.6 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ στην περιοχή, που είτε προδίδει την χρήση πυραύλου με πυρηνική κεφαλή, είτε κάποιου άλλου πολύ δυνατού εκρηκτικού. Κάποιες φωτογραφίες που έχουν παρθεί των εκρήξεων, δείχνουν το χαρακτηριστικό σύννεφο σχήματος μανιταριού στις εκρήξεις. Η Ρωσσία μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει καμία ανταπόκριση. Εάν πράγματι έχει γίνει χρήση πυρηνικών όπλων μικρής εμβέλειας από τους Ισραηλινούς-Αμερικανούς, στην Συρία, τότε πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Αναγνώστη που με υπομένεις...

   Σε ένα άρθρο μέσα στο ιστολόγιο αυτό, έχω εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα σε σήματα απο σεισμικά κύματα απο σεισμό και απο πυρηνική έκρηξη.

   Το άλλο θέμα αφορά τη μέτρηση ραδιενέργειας στη Κρήτη. Μόνοι τους θα έπρεπε οι άχρηστοι να έχουν κινηθεί.

   Το τρίτο θέμα αφορά τις μετρήσεις ακτινοβολίας απο δορυφόρο.

   Το τέταρτο θέμα αφορά τον ΟΗΕ.

   Το πέμπτο θέμα αφορά την παρουσία πυρηνικών όπλων στη Συρία.

   Είναι περίπλοκο το θέμα.

   Η Ρωσία μπορεί να αποδείξει αν είναι πυρηνική ή όχι. Η Ελλάδα και δεν μπορεί και δεν θέλει, αφού είναι Μπανανία.

   Διαγραφή
 2. Συνεχίστε να τους ξεσκεπάζετε. Δεν κοιμόμαστε όρθιοι! Πλέον οι περισσότεροι έχουν καταλάβει τι γίνεται αλλά χωρίς οργάνωση δε γίνεται τίποτα. Η Ελλάδα θέλει ένα συντονιστή να οργανώσει τον κόσμο. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα δυστυχώς! Και όποτε προσπάθησε μας καπέλωσαν τους αναρχοάπλυτους κουκουλοφόρους, τους "Αγανακτισμένους" κοκ. Γράψτε ένα άρθρο σχετικά με τον συντονισμό μας..Με εκτίμηση.
  ΥΓ1 Ένα μικρό λαθάκι στη διαφάνεια "Εθνάρχης" Καραμανλής..Προς Ελλάδα και Τουρκία όχι Ελλάδα και ΗΠΑ..
  ΥΓ2 Πιστεύετε και λίγο παραπάνω στο Θεό (όχι στην Εκκλησία)..Οι προρρήσεις των αγίων πατέρων μας δεν μπορεί να είναι όλες τυχαίες..Είναι στατιστικά σημαντικές τόσες συμπτώσεις με τα τρέχοντα (εθνικά,μεταναστευτικό,πολιτική,κλπ)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.