Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Υπολογισμός ΑΟΖ Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας με διαγράμματα Voronoi. Τα ξέρει και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης αυτά ε; Δεν βαρέθηκαν τα SMS οι μπέμπηδες;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΒΑΡΕΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 

Ελληνική ΑΟΖ: 1.2.3.4.5.6.15.16.17.18

Κυπριακή ΑΟΖ: 6.7.8.9.10.11.12.23.13.14.15.6

H Tουρκική ΑΟΖ φτάνει μέχρι το σημείο 6 (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.19). Παραπάνω δεν υπάρχει. Δεν θα αλλάξουμε τα μαθηματικά και το διεθνές δίκαιο. Δεν γίνεται. Sorry.

Εγώ  εβγαλα το χάρτη των Ελληνικών κοιτασμάτων το 2013 αυτόν που τα μο.νιά της Στοάς Μακαντάση κρύβουν, εγώ απέδειξα με υπολογισμό τώρα ότι οι Τούρκοι ακαδημαϊκοί ούτε μαθηματικά ξέρουν ούτε διεθνές δίκαιο. Αυτό που βλέπετε είναι απόδειξη. Δεν είναι μήνυμα Κοτζιά. Εντάξει; Κατανοητόν; Δεν είναι κλανιές σαν αυτές που φεύγουν του Μπούα… Αυτά που γράφω εγώ μετράνε διεθνώς.

Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια ένας “ακαδημαΪκός” να μην έχει υπολογίσει σωστά τις ΑΟΖ στην Ελλάδα (εκτός απο εμένα). Τί σκατά κάνουν στα ΑΕΙ. Και ο χάρτης που ακολουθεί δικός μου είναι. Τώρα σας τον έκανα και με άλλο τρόπο για ποικιλία (κουράστηκα κάπως… ten minutes only, just for you). Για να μαθαίνετε σωστά τα Voronoi… σας δείχνω και το τρόπο υπολογισμού (επιλογή μαύρων σημείων – οι ακτές). Γιατί μερικοί τα “λένε” αλλά τα κάνουν λάθος στον υπολογισμό… Κάτι “δόντια” της Τουρκικής ΑΟΖ αριστερά του Καστελλόριζου τα δείχνουν μεγαλύτερα στους χάρτες τους, κάτι που είναι λάθος και που είναι υπέρ της Τορυκίας. Μπορώ και αλλοιώς και αλλοιώς…

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥ

Εγώ “καθαρίζω”. Εσείς είστε για να κουρεύετε αρχί.ια.

Στη Στοά Μακαντάση  να μη λέτε τη λέξη “αρχ.δια”, αφού δεν έχετε, τα είπε και ο Μπουλουτ. Είστε μάγκες με τα αρχ.δια των άλλων. Αυτό είστε. Τσάμπα μάγκες.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ!!! ΦΟΒΕΡΟ…!!! ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ. ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ.

ΚΑΛΕ ΦΡΟΥΡΡΡΑΑΑΑ. ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΩΤΟΣ KAI ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

Εγώ είμαι οι “ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ”. Ποιός άλλος να ήταν;

Γιατί δεν ρωτάει κανένα πλαδαρό αρχ.δι των ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών τον Σκαπανέα Κοτζιά για την συνορεύουσα ζώνη στα 24 νμ (contiguous zone). Και για αυτό εγώ έγραψα πρώτος απο χρόνια και μόνον εγώ.

Δεν σας τα λένε αυτά ε; Ναι, γιατί γκριζάρουν συνέχεια…ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.