Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Tο Mirage 2000-5 ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ. Τώρα θα τους πλακώσουν στα μηνύματα και εσάς στα ψέμματα! Το Μνημόνιο 4 το έκαναν Σύμφωνο Ανάπτυξης!!! Σας ξεστραβώνω.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Μετά τους ομήρους που πιάστηκαν, κατερρίφθη και πολεμικό αεροπλάνο (κατά σύμπτωση μια μέρα μετά τη Ρώ). Δεν είναι τυχαίο αυτό.

(να προσέχετε πολύ τί ακριβώς γράφω εφεξής)

Στα ραντάρ δεν είδαν την έκρηξη; Τί σκατά ραντάρ έχουν οι μαλάκες; Ο άλλος πιλότος, γιατί δεν γύρισε να δεί που έπεσε ο πρώτος; Μήπως γιατί κάποιοι τους πήγαιναν καροτσάκι; Δεν δέχομαι κανενός την άποψη και ειδικά των φερομένων ως “ειδικών” του ΓΕΕΘΑ. Δεν δέχομαι επίσης την ύπαρξη “μαρτύρων” και ειδικά video. Δεν μασάω.

Κάθε τόσο τα Ελληνικά πολεμικά πλοία τρακάρουν. Δεν βλέπετε την απαυτωσύνη τους; Φυλακή θα πάνε όταν…

Tα μηνύματα της ΕΕ στη Τουρκία για ηρεμία, μου θυμίζουν την φορολόγηση των εφοπλιστών την οποία δεν έκανε ο ψεύτης Γιουνκέρ της Στοάς Μακαντάση.

FRIDAY 13, ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

Μέρες φωνάζω. “Κλάνω και σφυρίζω” ο Καμμένος! Καθόταν και έπαιζε μπιρίμπα στο ΥΠΕΘΑ σήμερα με το Παγιάτ. Κοίταγαν μαζί τα αεροπλάνα να πέφτουν.

Σε διακοπές ο Τσίπρας στη Τήλο. Λαγός ο Κούλης Μητσοτάκης ενώ η Στοά Μακαντάση το έρριξε στην εσχατολογία, μήπως τους λυπηθεί ο Παίσιος…Διότι αν το λέει ο Θεός, ο Καμμένος είναι αθώος (η λογική του ΑρχιΜαλάκα). Σταμάτησε η παραγωγή και των F-35 άκουσα. Εϊναι και ακριβά αυτά. Στοιχίζει το βάψιμο πολύ…

Δεν βγαίνει με δαύτους. Τσουλαρία και λουστρίνι και Τόπε Τόπε ο Αδελφός o Παπαγάλος. Μεγάλα κοπρό και ανίκανα. Τώρα αρχίζουν όλοι οι απατεώνες το “ΑΘΑΝΑΤΟΣ” και το κακό τους το φλάρο μαζί με δικαιολογίες για τη πτώση, που αφορά σμηναγό μοίρας παντός καιρού απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής με Παίσιο μαζί για να δένει το γλυκό… Τους πήρε μια μέρα να γράψουν το σενάριο και να συντονισθούν. Σας μαθαίνω…

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

“Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά (απο ταινία του Νίκου Ξανθόπουλου το έργο κλεμμένο) κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! Τον έσωσε η εμπειρία του.”

Η προπαγάνδα της Στοάς Μακαντάση μας λέει ότι τα αεροπλάνα δεν είχαν όργανα και το αεροδρόμιο δεν μπορούσε να τους καθοδογήσει να προσγειωθούν με αυτό το καιρό. Αυτή είναι η χώρα. Τους πιστεύετε ακόμη; Τί άλλο να γράψω; Ο Μητρόπουλος αυτοκτόνησε; Σας δούλεψε και αυτός;

Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΠΟϊ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΑΝΝΟΙΑ!!!

ΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4” ΕΓΙΝΕ “ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ;

Σας δουλεύουν. Το πιάνετε αυτό που λέω (χρόνια το γράφω) ή σας αρέσει να παίζετε το τράγκα σας;

Τόσα χρόνια λέω “να κάνουν στην άκρη, θα χυθεί πολύ αίμα”.

Δέστε τα αποτελέσματα. Δωρεάν έδωσαν το Ελληνικό, μετά έδωσαν και τα ΕΛΠΕ και κάτω απο τα ΕΛΠΕ τα κοιτάσματα, στα οποία έχουν χαρίσει το management οι γνωστοί μας απατεώνες με τη στήριξη των προηγούμενων απατεώνων.

<<<1,5 δις τα ΕΛΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ>>>

Είναι και ανάπηροι διανοητικά. Δεν μπορεί να κάνει όμως κουμάντο πλέον η περιπτερού της Ομόνοιας.

Δεν γίνεται πια. Στην άκρη. Είναι νούμερα. Δεν το βλέπετε;

7 σχόλια:

 1. Κύριε Ζουγανέλη γιατί πρέπει να φταίει μόνο ο Καμμένος και οι 300 της βουλής για την κατάρριψη του Mirage 2000-5
  και για την αιχμαλωσία των 2 στρατιωτικών;

  Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας δεν είναι και αυτοί προδότες; Για ποιο λόγο πληρώνονται; Ποια είναι η δουλειά τους;
  Για ποιο λόγο εδώ και δεκαετίες επιτρέπουν τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο;

  Δεν πρέπει όλοι οι χειριστές των μαχητικών να λογοδοτήσουν για την συμμετοχή τους στην προδοσία;
  Θα μπορούσε ο Καμμένος και οι λοιποί να ξεπουλήσουν την πατρίδα αν οι χειριστές των μαχητικών είχαν κάνει φύλλο και φτερό
  τα τουρκικά βαπόρια-αεροπλάνα;

  Δεν είναι ξεφτιλισμένοι όλοι μα όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας απο τον πιο μικρό ως το πιο μεγάλο στην ιεραρχία όταν
  οι Τούρκοι τους έχουν για τον λούτσο πετώντας μη επανδρώμενα UAV πάνω απο το κεφάλι τους και αυτοί αντι να τα ρίξουν
  κάθωνται και τα καμαρώνουν;

  Οι 2 στρατιωτικοί γιατί δέχτηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους και να οδηγηθούν στην Τουρκία; Έκλασαν μέντες μπροστά στις πιστολιές
  που θα έριχναν και που θα δεχόταν και προτίμησαν την ασφαλή οδό της αιχμαλωσίας;

  Μήπως η κατάρριψη του mirage ήταν τα αντίποινα για τα τροχιοδεικτικά πυρά κατά του τουρκικού ελικοπτέρου;

  Μήπως σε κάθε χαδάκι που θα κάνουμε τους Τούρκους εκείνοι θα μας κόβουν το κεφάλι;

  Υ.Γ.:T.A.S.C.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευθύνη έχουν όλοι. Μπορούν να βρούν τρόπο να πούν την αλήθεια. Την τελική ευθύνη όμως την έχουν οι προϊστάμενοί τους.

   Διαγραφή
  2. Οι πιλότοι μας πληρώνονται για να εκτελούν εντολές. Αλιμονο μας αν έκαναν του κεφαλιού τους. Προφανώς και δεν εχεις ιδέα που λειτουργεί ο στρατός. Να πας φαντάρος πρώτα αν θες να εχεις άποψη στο θέμα.

   Διαγραφή
  3. Πήγα και γω και ξέρω. Στα μπουζούκια τρέχουν οι καραβανάδες. Ο στρατός είχε τα χάλια του όταν πήγα, φαντάζομαι τώρα πως είναι. Πρόσφερα μάλιστα.

   Εκανα την πρώτη μηχανοργάνωση στο Σύνταγμα της Τρίπολης, τύπωνα φύλλα πορείας με το δικό μου PC και printer (όχι του Κόκκαλη), όταν κάτι εκδότες είχαν τους ανηψιούς τους στις Σχολές Δοκίμων, γιατί ήταν της Μεγάλης Στοάς. Οι εκδότες αυτοί φαλήρισαν. Θέλεις και άλλα;

   Προϊστάμενος μου ήταν κάποιος λοχαγός τότε, ταξίαρχος τώρα ΕΑ, Γιάννης Ξηρός και συνταγματάρχης κάποιος Πανταζόπουλος, μπορώ να σου πώ και ταγματάρχης ποιός ήταν και τα ονόματα των λοχαγών τότε.

   Οργάνωσα και τη διασκέδαση στο Σύνταγμα. Βγήκαν τραγουδιστές του σήμερα τότε απο εμένα. Κάτι που θα εκτιμούσαν αργότερα και οι Βαρδινογιάννηδες και οι Λάτσηδες.

   Φαντάρος ήταν τότε και ένας γνωστός σήμερα μίμος...

   Διαγραφή
 2. Ξέχασε το καθηγητά, αυτοί δεν φεύγουν με τίποτα. Για πολλές δεκαετίες, την Ελλάδα την κυβερνούν κρυπτο-εβραίοι, (εβραίοι δηλαδή που το παίζουν Ελληνες), μασώνοι, και άλλοι λοιποί προδότες που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Πως θα τους διώξεις όλους αυτούς και θα βάλεις μία πατριωτική κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για το καλό της Ελλάδας και τους Ελληνες? Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πια εγκλωβισμένη στην Ευρώπη και στο Ευρώ (το νόμισμα-απάτη που όλες οι χώρες το δανείζονται με τόκο). Για να μην αναφέρουμε την εταιρεία Singular που είναι υπεύθυνη να "μετρά" τις ψήφους σε κάθε εκλογές (σε ποιούς ανήκει?), και να μην αναφέρουμε το "παρακράτος" με τους κουκουλοφόρους που οπλοφορούν και κανένας δεν τους συλλαμβάνει, και να μην αναφέρουμε τις χιλιάδες λαθρο-μετανάστες που έχουν κατακλείσει την Ελλάδα και παίρνουν και επιδόματα, και ,και, και..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με την δημιουργία νόμων και κωδίκων και την εφαρμογή τους, σε συνδιασμό με αλλαγή του τρόπου εκδίκασης των υποθέσεων.
   Οι δικαστές θα ανεβάινουν τη κλίμακα με μόρια...

   Διαγραφή
 3. K. Ζουγανελη

  Σημερα 2018 μετά απο απειλές τούρκων επαθε ατυχημα αεροπλανο λογω συννεφιας λενε καποιοι...
  Το 2016 μετα απο απειλες τουρκων φυσηξε αερας και επεσε ελικοπτερο στην Κιναρο...
  Το 2014 μετά απο απειλές τουρκων για τις γεωτρησεις ,επεσε αεροπλανο στην κυπριακη αοζ...
  Πως εξηγείται με τους νόμους της φυσικής ,οι απειλές των τουρκων
  να προκαλούν ατυχηματα στα δικά μας αεροπλανα.....?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.