Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Χτυπάνε τις υγιείς επιχειρήσεις δηλώνει χαλαρά ο Μητσοτάκης της Siemens. Έχει δίκιο. Συντάξεις τέλος με Μητσοτάκη (αλλά και όποιος και να είναι).

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GORGONDOLA

Η κυβέρνηση της ΛΑΠΛΑΚΑΣ χτυπάει τις οικογενειακές επιχειρήσεις συσκευασίας. Κανείς δεν ελέγχει την αγορά του γάλακτος που πίνει ο κόσμος, τη ποιότητα λαδιού, τη φέτα και ότι φανταστείς. Αγνωστο είναι επίσης τι συνέβη στους εργαζόμενους που συσκεύαζαν τσιγάρα στα δύο πειρατικά εργοστάσια στα Μέγαρα. Η περίπτωση Μαρινάκη είναι επίσης μοναδική. Από ότι άκουσα κάποιος εφοπλιστής δίνει μισθούς και σε κάποιους παραγωγικούς ιερείς στον Πειραιά…

Επετράπη το ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα μπορεί να παίρνει για άτμηση και όλα τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν αρχίζοντας απο λάδι μαριχουάνας. Θα το καπνίζεις σε μπάρ στη Μύκονο και θα γελάς στο Σύμπαν. Στα Δολιανά θα κτισθούν τώρα βιομηχανίες και θα πατηθούν νόμιμα όλες οι απάτητες βουνοκορφές της Κρήτης, στις οποίες η τιμημένη Αστυνομία ποτέ δεν πάτησε συχνά…

Το Απόν ΚΚΕ ανθίσταται! Ευτυχώς γιατί οι FREMM χρειάζονται για τα αντισταθμιστικά και ειδικά τα F-16.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ … ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Για το θέμα αυτό έχω γράψει προ αμνημονεύτων ετών, μόλις είδα ασφαλιστές να επισκέπτονται τον Μητσοτάκη για επένδυση στο γραφείο του. Είχα δίκιο.

Τον πήραν και άλλοι είδηση όμως. Βρώμησε η δουλίτσα τώρα... Θα γίνει της offshore το κάγκελο, όπως επι Καραμανλούς.  Να μην έλθει και η Τζιβάνα στα σχολεία. Αλοίμονο. Θυμάσθε τον Κεφαλογιάννη ή τον άλλο τον … “εισαγγελέα” της Στοάς Μακαντάση;

ΔΙΟΔΙΑ… ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ…

Ο Μητσοτάκης έχει ήδη ανακαινώσει νέο δρόμο στη Κρήτη. Δρόμος χωρίς διόδια δεν υπάρχει. Έρχεται ο Μπόμπολας και πίσω του ο Λάτσης. Να μη γίνουν και κάτι XYTA αλα Μαραθώνα!!! Για το περίεργο έργο της Δούρου στο Φάληρο, οι μπουκωμένοι της Στοάς Μακαντάση γιατί δεν μιλούν; Θα βγούν όταν έχει γίνει για να μη παραληφθεί το έργο και ο εργολάβος να έχει φάει τα λεφτά; Γνωστά κόλπα αυτά.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Γερμανικό Θαύμα αλλά και το Αμερικανικό οφειλόταν στους μετανάστες. Η Τουρκία αναπτύσσεται χάρι στη βοήθεια Αραβικών χωρών και τις πλάτες των ΗΠΑ.

Εικονικά είναι όσα γίνονται μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας. Η Ελλάδα χρειάζεται τη διένεξη με τη Τουρκία για να τρώνε μίζες οι πολιτικοί και οι ολιγάρχες, που θέλουν πάντα να οικονομάνε απο τα αντισταθμιστικά. Με τόσους πολλούς άχρηστους στη Βουλή υπάρχουν και έξοδα… Τόσα στόματα. Τόσοι κώλοι της Στοάς Μακαντάση πώς θα ζήσουν; Θέλουν και τις βίλλες τους.

Εχω ανήψια που εργάζονται στη Τουρκία. Πάνε πολλοί αλλά δεν σας τα λένε, γιατι τα πατριωτικά και ο Παίσιος πουλάει… Η Στοά Μακαντάση σας δουλεύει απο το πρωί. Κοιμάσθε όρθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.