Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Βραχονησίδες και 12 νμ. Οι FREMM δεν βλέπουν F35. Είναι καλές για σημάδι. Οι ΗΠΑ δίνοντας τα F35 στη Τουρκία θα στήσουν Νέα Συρία στο Αιγαίο.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

OI FREMM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F35

Υπάρχει και ένα θέμα με τη Ρωσία, για το τί θα συμβεί αν κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ… σε περίπτωση σύγκρουσης Ελλάδας και Τουρκίας, που μπορεί να προκύψει ανάλογα με τις εξελίξεις στη Συρία.

Η ΝΔ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ) ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΛΥΣΗ!!!

H ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

 • Όταν μειώνονται συνέχεια συντάξεις και μισθοί, αυτό δεν είναι κόφτης;
 • Όταν μειώνονται οι δαπάνες και αυξάνεται το εσωτερικό χρέος αυτό τί σημαίνει;
 • Όταν η Ελλάδα παύει να μιλάει επι μήνες για βιωσιμότητα του χρέους και ξεκινάει νέα δάνεια ενώ το χρέος της αυξάνεται, αυτό δεν είναι αποτυχία οικονομικης πολιτικής;
 • Όταν η χρεοκοπία ξεκίνησε επι ΠΑΣΟΚ και ολοκληρώθηκε επι Καραμανλή, είναι έξυπνο να πιστεύετε ότι η ΝΔ θα σώσει τη χώρα και ότι θα δώσει λύσεις;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ

 1. Νέο Σύνταγμα
 2. Διάλυση
 3. Αλλαγή τρόπου διοίκησης
 4. Αλλαγή συνόρων

Τα έχω ξαναγράψει. Τα γράφω συχνά για να το δούν και άλλοι.

1 σχόλιο:

 1. Το θέμα των στενών του Βοσπόρου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην εσχατολογία (για όσους την εχουν μελετήσει), όχι μόνο την χριστιανική αλλά και από αλλού. Η εσχατολογία αναφέρει ότι το κλείσιμο των στενών από την Τουρκία, θα εναι το μοιράιο της λάθος, γιατί αυτό θα εξοργίσει την Ρωσσία που δεν θα μπορεί να βγάλει τα πλοία της στην Μεσόγειο. Και έτσι η Ρωσσία θα κτυπήσει την Τουρκία θανάσιμα, για αυτό ακριβώς τον λόγο. Θα πραγματοποιηθεί αυτό ; Θα δούμε..Οσο αφορά το τέλος της χώρας που αναγέρεται τελευταίο στο άρθρο οι δικές μου (ταπεινές) προβλέψεις είναι δύο, (1) οι έξυπνοι και πτυχιούχοι και αυτοί που ξέρουν και ξένες γλώσσες, θα φεύγουν από την Ελλάδα σταδιακά όταν δεν θα μπορούν να βρουν την κατάλληλη δουλειά, και (2)Ο αριθμός των μεταναστών, μουσουλμάνων, και άλλων μη-ελλήνων θα αυξάνεται σταδιακά, αφού οι μουσουλμάνοι είναι γνωστό ότι κάνουν αρκετά παιδιά, με αποτέλεσμα μετά από κάποιες δεκαετίες ο πλυθησμός τους να έχει αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και να απαιτούν τον μουσουλμανικό νόμο Σαρία, ή την απόσχιση και δημιουργία του δικού τους μουσουλμανικού ελληνικού κράτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.