Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

O “πόλεμος” δεν γίνεται με μηνύματα αλλά με πράξεις. Οι πορδές Καμμένου και Κοτζιά ΔΕΝ συνιστούν πολιτική άμυνας και εξωτερική πολιτική αλλά υποδούλωση.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ “ΤΡΩΕΙ”, ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ…!

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΣΕΙ ΕΠΕΣΕ…

Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι πήγαν σε καρότσι το Τσίπρα στην Αθήνα... Χέστηκαν για τις δηλώσεις Μακρόν και για τη σύμπλευση Μοσκοβισί και Γαλλικής τράπεζας, που έχει κάνει επένδυση στη ΤτΕ του Στουρνάρα.

KAI ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Τι άλλο να γράψω; O επόμενος πρωθυπουργός θα είναι περιφερειάρχης ή μόνο άρχις… Φοβερρρρρρρή η απόφαση του ΣτΕ. Οι θεσμοί στην Ελλάδα λειτουργούν. Στο τέλος το ΝΟΟΡ 1 θα αποδειχθεί πταίσμα…! Ενα δις ευρώ η ηρωίνη. Και λοιπόν;

4 σχόλια:

 1. Και θα πιστέψουν οι έλληνες τον Μακρόν; Το παιδάκι που τον "αποπλάνησε" η σημερινή "μαμά" του (εννοώ σύζηγος), όταν ήταν μικρός, και ο ίδιος πριν να γίνει πρόεδρος ήταν τραπεζίτης στην εβραική τράπεζα των Rothschild & Cie Banque (σύμφωνα με την wikipedia); Πολύ κουτόχορτο ταίζουν τους λαούς τα τελευταία χρόνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ σοβαρό σε βλέπω. Που ζείς σε βουνό; Μόνος;

   Διαγραφή
  2. Τι είναι αυτά που λες. Εδώ πίστεψαν το Τσίπρα!!!

   Διαγραφή
  3. Σε αυτό έχεις δίκιο, άμα πίστεψαν τον Τσίπρα όλα είναι δυνατά για τον ελληνικό λαό (και τους ξεγέλασε αργότερα, αυτό να λέγεται)...(παρεπιπτώντος μόνος μένω αλλά όχι σε βουνό...)

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.