Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

O Συγκαμένος και τα F-35… Του τη χάρισε ο Γιλντιρίμ!!! Δεν τον είπε καραμαλάκα!!! Πράκτορας της CIA o Γιλντιρίμ όπως ο Πούτιν;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Μόνο για να γελάω γράφω άρθρα με τους καραγκιόζηδες της Στοάς Μακαντάση και Σκατά Γωνία. Θυμάμαι όταν κάτι χαζομαλάκες αγράμματοι της Στοάς για Φάπες και Χαστούκια ήθελαν να φτειάχνει FREMM η …. Ελλάδα που δεν μπορεί να φτειάξει ούτε σφαίρα!!! Νερομαλάκες και στην Υγειά μας…

Ο Γαβρόγλου του Ιδρύματος Λάτση έπρεπε να έχει φτειάξει ένα ΑΕΙ για σέφ!!! Παλιά δούλευε πολύ το θέμα με τα Ταρώ. Οι μόδες αλλάζουν όμως… Θα πέσει πολύ ξύλο.

Άμυαλος ο Καμμένος; Τρέλλα πουλάει ο Γιλντιρίμ; Δεν ντρέπεται. Τον μαλάκα και τον αποτυχημένο, τον λές άμυαλο. Ντροπή. Ντροπή. Σιγά το αρχίδι (πολιτικό εννοώ).

Ο Ερντογάν δεν ντρέπεται να μιλάει με μαλάκες; Ξεφτυλίζεται. Τόσα χρόνια δεν ντρέπεται να μιλάει με τις μαϊμούδες της πολιτικής; Αίσχος.

Να διαφωνήσουμε. Εντάξει αλλά να μη πλακωθούμε για δέκα καραγκιόζηδες της Στοάς Μακαντάση που τρώνε χέζουν και παρά δεν δίνουν.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Κάποιοι θέλουν επι σκοπω να βάλουν σε αντιπαράθεση την Ελλάδα με τη Τουρκία. Αυτό επιβάλλει την απελευθέρωση των  ομήρων. Υπάρχουν καλύτερα κόλπα….

Σχετικά με τη τεχνολογία stealth

Υπομονή. Όλα έχουν το χρόνο τους και την ανάγκη τους. Θα σας παίξω στους χρόνους… Έρχονται ωραίοι καιροί.

ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ…

Δεν είναι ο μεγάλος ασθενής το κράτος αλλά οι προδότες.

Τόσο μπορδέλο η παιδεία μόνο στην Ελλάδα. Με κωλόχαρτο και χωρίς αξιοκρατία, μόνο για να μπαίνουν στο δημόσιο οι μετανάστες απαξιώθηκε το Λύκειο. Αυτοί είναι.

2 σχόλια:

 1. Χριστιανοκομμουνιστής7 Απριλίου 2018 - 2:33 μ.μ.

  Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συντηρείται συνεχώς το θέμα Φ35 για την Ελλάδα. Ένα αεροσκάφος πανάκριβο, με εξοπλισμό πανάκριβο, υποδομές πανάκριβες, συντήρηση/κόστος πτήσης απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα...

  Γιατί δηλαδή θα πρέπει η φτωχοελλαδίτσα των μνημονίων να αποσβέσει τα τρομακτικά κόστη των κρετίνων αμερικανών που πήγαν και έφτιαξαν ένα αποτυχημένο αεροπλάνο, όταν πολύ πιο ισχυρές οικονομίες ακυρώνουν ή μειώνουν τις παραγγελίες τους;

  Και η πλάκα είναι πως δεν εξυπηρετεί καμία επιχειρισιακή ανάγκη της ΠΑ αυτό το αεροπλάνο. Αναχαιτίσεις δε μπορείς να κάνεις με αυτό το κόστος πτήσης και την ανάγκη για 24 ώρες σέρβις ανά ώρα πτήσης... Υποστήριξη στρατού δε κάνει γιατί δεν έχει θωράκιση και δεν έχει εξοπλισμό κατάλληλο (πυροβόλο, χωρητικότητα ρουκετών κλπ). Μόνο τακτικό βομβαρδισμό πρώτου χτυπήματος κάνει κι αυτό δε το χρειαζόμαστε ή αν το χρειαζόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αγοράζοντας πυραύλους πολύ οικονομικότερους από ένα Φ35...

  Έχει λυσσάξει ο Καμμένος να πάρει μίζα φαίνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι ΠΩΣ θα γράψω κάτι. Στη τεχνολογία stealth είμαι ειδικός. Ειδικότατος...

   Τα θέματα που θίγετε είναι σοβαρά. ΑΛΛΑ δεν μπορω να απαντήσω δημόσια. Καποιοι εργάζονται στο θέμα stealth. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε βιομηχανίες για δέκα μαλάκες της Στοάς Μακαντάση, που ξυνους ταρχιδια τους και κάνουν το μαγκα.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.