Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

FYROM. Η δράση του Σκαπανέα Κοτζιά συνεχίζεται. Άνω Μακεδονία θέλει να βαπτίσει το έμβρυο που θέλει να βγεί στο Αιγαίο ο Τσίπρας.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ…

Να γιατί ο Τσίπρας θέλει να δώσει αυτό το όνομα στη FYROM. Το σενάριο προβλέπει:

  1. Διάνοιξη Αξιού για έξοδο της FYROM στο Αιγαίο με το πρόσχημα της ποτάμιας ναυτιλίας, την οποία στηρίζει η ΕΕ. Το έργο αυτό σιωπηλά έχει ξεκινήσει.
  2. Αλλαγή των περιφερειών της χώρας (ο Σκουρλέτης θα μας το πεί σε λίγο και για μπούκωμα καπάκι οι αγαπημένοι σας διορισμοί στο δημόσιο) και αποστασιοποίησή τους απο το κεντρικό κράτος για λόγους ανάπτυξης π.χ. συνεργασία FYROM και περιφέρειας Μακεδονίας.
  3. Αλλαγή συντάγματος για περισσότερη “δημοκρατία” με ενισχυμένη προστασία της μη φορολόγησης των εφοπλιστών. Εισαγωγή νέων εννοιών ,“καινοτομίες” θα τις πούν… Κοιμάστε όρθιοι.
  4. Επιλογή των καταλλήλων προσώπων για τις κατάλληλες θέσεις, όπως μαζεύουν πεπέδες σε κάθε νέο ΜΜΕ που γίνεται στη χώρα.

Είπαμε, όλοι είναι μια παρέα.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ…

Οι μέσα δεν είναι φιλοπάτριδες. Αν καταλάβετε τι έχει συμβεί τόσες δεκαετίες στη περιοχή θα πρέπει να αναμένετε εξελίξεις στα Βαλκάνια λόγω δημιουργίας πυρήνων αστάθειας. Ο Κοτζιάς σκάβει συνέχεια.

Η Κύπρος έπεσε λόγω της στάσης της Ελλάδας και των πράξεων του Σαμψών που είναι έξω απο τη φυλακή… Πίσω ήταν τα κοιτάσματα της Κύπρου. Πίσω απο τα κοιτάσματα ήταν και ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας. Η FYROM είναι ένα κράτος σε λανθάνουσα κατάσταση που είναι τίγκα στο φυσικό αέριο και αυτό το θέλει η Τουρκία, για το λόγο αυτό το παίζει πατρόνας της.

Παρατηρείστε στο χάρτη μου το κοίτασμα που ξεκινάει απο τη FYROM και φτάνει στο κεντρικό Αιγαίο.

Δεν είναι τυχαία επομένως η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και η επιμονή Κοτζιά για αλλαγή του συντάγματος απο τη FYROM. Αυτό δεν γίνεται χάριν των συμφερόντων της Ελλάδας αλλά χάριν των σχεδίων του ΝΑΤΟ και επιχειρηματιών φίλων του Ζάεφ στη περιοχή. Οι Αλβανοί το θέλουν για να υπάρξει ομοσπονδία, άλλοι όμως όχι…  και χάριν της ειρήνης στη περιοχή.

Ετσι, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα μόνο με εντολή του ΝΑΤΟ θα χτυπήσει τη Τουρκία. Τα F-35 είναι το σημείο κλειδί και η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε υποβάλλεi βέτο για αυτό το θέμα στο ΝΑΤΟ ήδη. Το casus beli απο τη Τουρκία είναι ένα υπάρχον θέμα, που αφορά το διεθνές δίκαιο. Οι όμηροι είναι ένα άλλο. Ο τρόπος που χωρίζει την ΑΟΖ της η Τουρκία είναι ένας ακόμη. Είπαμε όμως στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν είναι φιλοπάτριδες αλλά κουλοχέρηδες… και κρυφοΤουρκόφιλοι. Πάνε με τον άνεμο και με τη μίζα…

Όταν οι πολιτικοί απο την Ελλάδα πάνε στη Τουρκία, θα πρέπει να παίρνουν και εφοριακό μαζί τους… Τρύπια σύνορα έχει η χώρα και δημιουργεί στο εσωτερικό της μειονότητες και αστάθεια. Τί άλλο να πώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.