Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Γυμνοί στην άμμο. Στο ΓΕΕΘΑ μήπως ξέρουν πως δουλεύει το Family GPS Locator Kit Control; Να γιατί έπιασαν τους Ελληνες αξιωματικούς οι Τούρκοι στον Έβρο.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει το ελάχιστο της τεχνολογίας που χρειάζεται. Τα λάθος επιλογής και πολύ ακριβά εξοπλιστικά συνεχίζονται για να κερδίζουν οι βαρώνοι των αντισταθμιστικών στην Ελλάδα και να πέφτει όπως έπεφτε η σχετική μίζα. Να τα λέμε με το όνομά τους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίζει η περίπολος στα σύνορα και τη θέση της αλλά και τα όρια μέσα στα οποία μπορεί να κινείται. Η θέση της μπορεί να μεταδίδεται στο ΓΕΕΘΑ ανα πάσα στιγμή.

Το θέμα λοιπόν με τους Έλληνες αξιωματικούς είναι τί χρησιμοποιούσαν. Αυτό με το “έχασαν τα σύνορα στον πάγο” δεν περνάει εύκολα με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα.

Θα μου πείτε τί φταίνε οι γονείς τους να περνάνε αυτό που περνάνε. ΓΕΕΘΑ και ΥΠΕΘΑ έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί. Είναι  ανίκανοι. Τσάμπα μάγκες.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ…  ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ

Μια εφαρμογή στο GPS ήταν η ευκολότερη λύση για να μη χάνουν τα περίπολα το δρόμο τους εν καιρώ ειρήνης. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι χωρίς GPS. Αυτά όχι εδώ…

Κάποιοι στο στρατό δυστυχώς κάνουν εξυπηρετήσεις. Δεν εξηγείται αλλοιώς αυτό που συνέβη με τους αξιωματικούς. στον Έβρο. Μη τα ρίχνουμε όλα στους Τούρκους… Κάποιοι έχουν ρόλο στο ΥΠΕΘΑ…

Αυτές τις πληροφορίες οι πεπέδες των ΜΜΕ και της Στοάς Μακαντάση τις κρύβουν… Γιατί;

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ “Μμμμ”

Όσοι δεν έχουν πάει φαντάροι απο γλύψιμο να μη μιλάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.