Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Η Ελλάδα πάλι στο γύψο. Τα τσιράκια σε θέσεις κλειδιά κελαηδάνε. Τα F35 εχθρική πράξη των ΗΠΑ κατά της Ελλάδας αν δοθούν στη Τουρκία. Οι FREMM είναι μάπα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑ (ΤΣΑΓΛΑΝΓΙΑΓΚΙΛ ΕΔΩ)

Τις “οικονομικές” “συμφωνίες” και τα άλλα μνημόνια που έχουν υπογράψει μυστικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επι Σαμαρά και επι Καραμανλή του εξαφανισμένου με τη Τουρκία, ΠΟΤΕ ο Ερντογάν θα τις βγάλει στη πίστα να γελάσει ο κάθε Πικραμμένος;

Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο …ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Εκεί να δείς γκριζάρισμα στο Ανατολικό Αιγαίο. Δεν είναι να απορείς που πλέον σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ, οι μετανάστες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια (αυτή τη χωρίς σύνορα). Με τους μετανάστες η Ελλάδα έγινε Τουρκία…

Aν αποκαλυφθούν αυτές οι οικονομικές συμφωνίες θα γίνει πανικός. Πάμε στοίχημα; Κάτι πήρε το αυτί μου και δεν μου άρεσε…

Η πρόταση Τσαβούσογλου για δύο κράτη στη Κύπρο δεν είναι καθόλου βόμβα. Απλά κάτι μαλάκες στα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση ξυπνάνε ξαφνικά απο τις πορδές που αφήνουν και μπερδεύουν τους κρότους! 

Για τη λύση των δύο κρατών έχω γράψει προ μηνών. Εσείς  διαβάζετε τα σκυλάκια της Στοάς Μακαντάση που μιλάνε μέχρι για άμυνα ζώνης κατά της Τουρκίας.

Επιτέλους, οι Γερακίσιες Φαμπιόλες που τις έστελνα για να γελάω και χόρευαν σαν αρκούδες σε γάμους Κρητικών, να μαζευτούν πριν γίνουν νούμερο. Δεν θα το ξαναπώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.