Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Η Τουρκία φτειάχνει όπλα και βιομηχανία. Η Ελλάδα περιμένει στα τέσσερα τους άλλους ή ένα θαύμα για να σωθεί! Εδώ και 2000 χρόνια η χώρα ξύνεται…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ “ΔΩΣΤΕ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ” ΕΓΙΝΕ “ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ”

Για όσους βαρέθηκαν να τους μιλάνε για τους αρχαίους Έλληνες που είχαν ανακαλύψει τα πάντα και τον τρομερό Παίσιο που είχε προβλέψει τη κατάντεια της Ελλάδας, μπούτια, κώλοι, μαγειρική, καφετζούδες, γυμναστές, τσιφτετέλια, παραμύθια, αμορφωσιά, κιτσαρίες και βλακοσυζητήσεις είναι τα προσφερόμενα πιάτα απο τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών. Τελευταία ανεβαίνουν στα ΜΜΕ “έργα” με Κονδύλη που έχει και “στρατηγικές” προτάσεις χωρίς να έχει ιδέα απο τεχνολογία, σαν τους απόστρατους στρατηγούς που δεν ξέρουν ποια είναι τα σύνορα της χώρας και που δεν φύλαξαν έτσι ποτέ τίποτα. Κάποιος χαζός πρέπει να στέλνει με φαξ τα θέματα και οι πεπέδες μετά να γράφουν ότι νάναι. Τόση μαλάκυνση καθημερνικά στα ΜΜΕ δείχνει γραμμή απο κάπου.

Ο λαός συνεχίζει να ψάχνει το τεμπελίκι στο δημόσιο και το βόλεμμα. Παραγωγή δεν ξέρει τι είναι, έρευνα σοβαρή στα ΑΕΙ δεν γίνεται. Όλοι περιμένουν το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι για να “ξεκουρασθούν”. Οι κωμικοί, ψεύτες και απατεώνες πολιτικοί παραμιλούν για ανάπτυξη και παραγωγή χωρίς να έχουν εργασθεί ποτέ τους! Ο κόσμος τους πιστεύει γιατί δεν του δείχνουν το καλύτερο οι διαπιστευμένοι μυστικοί πράκτορες στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς, δεν βγαίνουν τα νούμερα πια. Οι βολεμένοι έγιναν λιγότεροι και κανένας που θα μπορούσε να κάνει πολλά, δεν θα έψαχνε να βολευτεί σε ένα κωλοχανείο με απατεώνες που πιάνουν τις θέσεις και ζούν απο μίζες και μισθούς που δεν τους δουλεύουν και κυρίως που δεν τους αξίζουν γιατί είναι άχρηστοι. Ξέρουν πως αν το κάνουν και θα χάσουν το χρόνο τους και θα αποτύχουν. Η μηχανή είναι σάπια.

Το καράβι αυτή τη φορά θα πιάσει πάτο. Οι πύργοι θα καούν και θα πέσουν…

ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ

Θρασείς και ανόητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.