Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

Ο Σημαδεμένος για πάντα Καμμένος. Ο υπουργός των δύο ομήρων. Στέλνει μήνυμα ο κουραμπιές. Οι κλανιές Καμμένου όλες τζούφιες. Ούτε μία στο στόχο της…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ

Αυτόν τον κάνατε εσείς υπουργό. Ούτε πτυχίο δεν έχει. Θα μου πείτε πτυχίο δεν είχαν και πολλοί άλλοι που η Στοά Μακαντάση ανέβασε. Πράγματι αλλά δύο όμηροι επι Καμμένου πιάστηκαν και αυτό λέει πάρα πολλά, όπως ότι είναι άχρηστος, ανίκανος, ότι τον έχουν για να υπογράφει αποφάσεις, εξοπλιστικά άχρηστα κοκ.

Πρέπει να το καταλάβετε. ΜΟΝΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.

Επόμενος υπουργός άμυνας, θα είναι ο Μπαλατσινός της Στοάς Μακαντάση και αυτός. Πλήρης γεωστρατηγικής αντίληψης… Νούμερα, σερβιέτες…

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

Οι συμβουλές του πρεσβευτή των ΗΠΑ στους περιφερειάρχες πιάνουν τόπο. Οι 13 περιφέρειες που ορίστηκαν επι ΓΑΠ έγιναν με εντολή ΗΠΑ και κατα σύμπτωση διαχωρίζουν τις περιοχές των κοιτασμάτων. Ο σκαπανέας Κοτζιάς προωθεί το σχέδιο των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΪΑ…

Η παιδική νοοτροπία συνεχίζεται. Καταλάβετε το, είστε όλοι για το καρναβάλι και η Στοά Μακαντάση για το μπούτσο.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η Περιφέρεια Κρήτης που επιοτρέπει τέτοια φαινόμενα είναι διανοητικά καθυστερημένη. Στο εξωτερικό τα βλέπουν αυτά. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με νιάνιαρα και χλεχλέδες.

Κλείνω με μια προσφορά των ΕΛΠΕ, της Μοτορ Οιλ και της Στοάς Μακαντάση. Αξιοκρατία. Καλαμαράδες της πλάκας.

Ακολουθεί το Δελτίο καιρού… απο τη ΝΔ.

Τόσο ΙQ μαζεμμένο δεν υπάρχει σε κανένα κόμμα!!! Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να βγεί κανένας στη πασαρέλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.