Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Το γκριζάρισμα περιοχών της Ελλάδας γίνεται και εκ των έσω. Είναι οργανωμένο και σε πολλά επίπεδα. Τρώνε πολλοί…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η Ελλάδα όχι μόνο δεν είναι σοβαρό κράτος αλλά δεν υπήρξε και δεν λειτούργησε ποτέ σαν κράτος. Συμμορίες έλεγχαν και ελέγχουν ακόμη το παιγνίδι.

Σαν τους πορτοφολάδες στο μετρό του Λονδίνου, τα ΜΜΕ γέμισαν πάλι με Ερμήδες να μας πούν για τη Τουρκία. Για τα άλλα τίποτα. Προπαγάνδα.

Η Ελλάδα δεν έχει κράτος δικαίου. Σε ποιό κράτος της ΕΕ το ΣτΕ θα αναγνώριζε τα μνημόνια σαν συνταγματικά (πρόεδρος ΣτΕ ο Πικραμένος). Σε πιο κράτος της ΕΕ αυτός που έβαλε με υπογραφή την Ελλάδα σε αιώνια εποπτεία, ο Παπαδήμος, θα γινόταν Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν αθώοι πουθενά. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Εγώ θα στηρίζω το σωστό, όποιος και να το λέει. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

Κάθε μη άσκηση εθνικής κυριαρχίας ή κυριαρχικής άσκησης δικαιωμάτων είναι γκριζάρισμα. Η παράδοση εδάφους είναι προδοσία.

 1. Η σημερινή μετονομασία της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη σε Τουρκική απο τον Γαβρόγλου του ιδρύματος Λάτση. Αυτό γκριζάρει τη συνθήκη της Λωζάνης.
 2. Η επικοινωνιακή προβολή της άποψης ότι στο Αιγαίο υπάρχουν γκρίζες ζώνες σε νησάκια και σε βράχους (Τράγκας, μπορεί και άλλοι). Εμφάνιση νέων γεωστρατηγικών αναλυτών και διεθνολόγων στο προσκήνιο των ΜΜΕ (Σδρούγος), για τον έλεγχο της πληροφόρησης. Εμφάνιση ανώνυμων εξηγήσεων στο διαδίκτυο για νησιά και βράχους, όπως αυτά αναφέρονται στο νόμο της θάλασσας (προετοιμασία για στήριξη Τουρκικών απόψεων). Η όλη κίνηση δείχνει στημένη προπαγάνδα αφού εμφανίζεται συλλογικά και την ίδια χρονική περίοδο…
 3. Η επι χρόνια μη προστασία των θαλασσίων συνόρων απο τις ΕΔ. Υπάρχουν τεχνολογικά μέσα τα οποία στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνται επι χρόνια. Η Ελλάδα δεν έχει συνορεύουσα ζώνη (24 νμ), κάτι για το οποίο κανείς δεν έχει μιλήσει πλην εμου απο το 2013!!! Στα 24 νμ η Ελλάδα θα μπορούσε να σταματάει τους μετανάστες, που θα αλλάξουν μελλοντικά πληθυσμιακά, πολιτιστικά και εκλογικά τις αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας. Η παρουσία ισλαμιστών πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Υπο την έγκριση των κυβερνώντων η Ελλάδα συριοποιείται. Τουρκία, Ρωσία και Ιράν πρόσφατα επιβεβαίωσαν την κρατική οντότητα της Συρίας αλλά δεν μίλησαν για ενιαία διοικητικά Συρία. Οτι γίνει στη Συρία θα γίνει και στην Ελλάδα. Πόλεμος δηλαδή δια αντιπροσώπων. Για όσους δεν με γνωρίζουν. Εγώ έγραψα πρώτος για τη δημιουργία μικρών πολέμων σε όλα τα πλάτη και πρόβλεψα ότι ο Donald Trump θα ήταν ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ τρείς μήνες πριν το μάθει ο ίδιος. Εγώ έγραψα και για την αλλαγή της ΑΟΖ στην Ουκρανία απο τη Ρωσική επέμβαση πριν το γράψουν οι New York Times. Εχω γράψει πάρα πολλά.
 4. Η οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ που είναι ίδια με την υφαλοκρηπίδα της απαιτεί έλεγχο απο το “κράτος”. Αυτό δεν γίνεται με διάφορες προφάσεις για να κυκλοφορούν το μαύρο χρήμα, τα ναρκωτικά και τα λαθραία στην Ελλάδα. Πρέπει να ατιληφθείτε ότι η διαφθορά είναι τεράστια και ότι από αυτή δεν πρέπει να εξαιρείτε κανένα. Στη Κάλυμνο υπάρχει μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου…
 5. Η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω των μνημονίων και μάλιστα υπο την ευλογία του ΣτΕ και τη ψήφο Παυλόπουλου είναι γκριζάρισμα. Το μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ ήταν γκριζάρισμα.
 6. Η μη δήλωση αλιευτικών ζωνών στην ΕΕ οι οποίες συνδέονται άμεσα με την οριοθέτηση της ΑΟΖ και ειδικά αυτών, στις οποίες μετέπειτα εμφανίσθηκε σε χάρτη η Τουρκική ΑΟΖ, κάτι που έγινε επι του Βενιζέλου (νόμος περι ευθύνης υπουργών) και συνεχίζεται και επι Τσίπρα και Καμμένου είναι πάλι γκριζάρισμα. Το ότι η Στρογγύλη πήγε να γίνει αρχαιολοφικός χώρος επι Παναγιωτόπουλου και Βενιζέλου είναι γκριζάρισμα. Εγώ το απέτρεψα, Ο γατάκης Μαλέλης στο Κουρή έμαθα…
 7. Η παρουσία χαρτών με την ΑΟΖ (Μάζης, Τράγκας, Λυγερός, Φώσκολος, Καρυώτης, κάτι στρατηγοί στη Νέα Κρήτη κοκ) στις οποίες το δυτικό δόντι στο Καστελόριζο εμφανίστηκε σαν μη Ελληνικό είναι γκριζάρισμα (για το λογο αυτό το έχω πάντα σε κόκκινο τρίγωνο σε δικό μου χάρτη). Η μέση γραμμή εφαρμόζεται μετά την εφαρμογή των εθνικών συνθηκών και όχι πριν. Η θέσπιση όμως της Ελληνικής ΑΟΖ μέσω της επικύρωσης του νόμου της θάλασσας που έγινε επι Καραμανλή, που χρεοκόπησε την Ελλάδα, άλλαξε μονομερώς τα θαλάσσια σύνορα της. Πρόκειται για γκριζάρισμα (πολύ γκριζάρισμα). Ενδιαφέρον έχει ότι ο Μάζης (της παρέας Τράγκα) πρότεινε σε εκπομπή του Μπογδάνου στο Σκάι τη κατευθείαν μεταφορά με πλοία μεταναστών απο τη Συρία στον Πειραιά για να μη χάνονται στο Αιγαίο!
 8. Η κατάργηση του όρκου όπως και ο διαχωρισμός Έκκλησίας και κράτους είναι γκριζάρισμα. Την Εκκλησία δεν μπορούμε να τη βλέπουμε μόνο σαν πολιτειακή έκφραση της κρατούσας θρησκείας στο σύνταγμα αλλά και σαν διατήρηση της ιστορικότητας και της παράδοσης. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι και ο λόγος της παρουσίας της στο σύνταγμα. Η πρακτική της τωρινής ΧΟ εκκλησίας δεν έχει καμμία σχέση με την Εκκλησία του Χριστού. Αυτό είναι και το αντίβαρο που δρά, υπέρ όσων επιθυμούν το διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους. Η Εκκλησία δεν έφτασε στο σημερινό κατάντι χωρίς τη διαπλοκή που έχει παρεισφρύσει μέσα της (τα καλά τα αφήνω για αργότερα, υπενθυμίζω ότι δεν χρειάζομαι ταυτότητα ή κατάλογο για να ξέρω και αυτό είναι μοναδικό διεθνώς). Αν ψάξει κανείς τα οικονομικά της πιστεύω ότι θα τρελλαθεί με όσα ανακαλύψει. Είναι δυνατόν να είναι όλα στη θέση τους στην Εκκλησία, σε μια χώρα με τόση διαφθορά; Τον Εφραίμ του Καραμανλή με τις offshore στη Κύπρο, τον ξεχάσατε;

ΤΣΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΕΛΩΝ

Το γκριζάρισμα στην Ελλάδα γίνεται πάντα σε βήματα και πολλές φορές χρησιμοποιούνται Ερμήδες στα ΜΜΕ για τη προπαγάνδα. Δεν πρέπει επομένως να διερωτάσθε γιατί  στο χάρτη ανωτέρω που έσκασε επι ΓΑΠ, βλέπετε μόνο κάποια οικόπεδα και κανένα σε ανατολικό Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο. Υπήρχε λόγος… Μάλλον δεν τα πιάνετε αυτά. Κρίμα.

Τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση απο τα ΜΜΕ σας λένε ότι ο Ερντογάν γκριζάρει το Αιγαίο με τους μετανάστες που στέλνει. Τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση στα ΜΜΕ, που τρώνε μόνο για να χέζουν, δεν σας λένε ότι στην Ελλάδα δικοί τους στις κατάλληλες θέσεις επιλεγμένοι το επιτρέπουν.

Πρόσφατα σας μιλάνε και για γκρίζες περιοχές στο κέντρο του Αιγαίου, κατά τη γνώμη μου απο κανάλια του υπουργείου άμυνας και του Μαξίμου. Χρησιμοποιούνται πάλι τα τσόλια της Στοάς Μακαντάση.

ΕΤΣΙ

Δεν μπορούμε να παίρνουμε θέσεις μόνο απέναντι σε ιδέες, πρέπει να παίρνουμε θέσεις πλέον και απέναντι σε πρόσωπα, απο τη στιγμή που εκφράζονται δημόσια.

2 σχόλια:

 1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.