Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Πάει και αυτός (ο Κριμιζής). H Ακαδημία ΑΘηνών πάντα χαρίζει θέσεις. Το γιαπί είναι για άντρες…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΟΥΤΕ ΨΩΛΟΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

Στη χώρα αυτή, αν η μαρίδα, η μπουχεσίλα και το κάθε σκατό της Στοάς Μαλακαντάση που ψάχνει να βολευτεί ή έχει βολευτεί, δεν κάνει στην άκρη, η μαύρη τρύπα του χρέους, της ανικανότητας και της προδοσίας θα τη καταπιεί. Μην αμφιβάλλετε καθόλου.

Ζείτε μια μεταβατική περίοδο. Είναι και αστείο να μιλάς για Διαστημικό Οργανισμό στην Ελλάδα, όταν δεν φτειάχνεται στη χώρα ούτε πινέζα και η πατάτα εισάγεται. Στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεσαι μια μουρη να υπογράφει χαρτιά και να γράφει projects για να μοιράζεις προγράμματα σε εταιρείες και εταίρους φαντάσματα… Υπάρχει παιγνίδι εδώ και είναι απο πολλές γωνίες…

Μιλάμε και για βόλεμμα ημετέρων επομένως και για επικονωνιακά τεκτενόμενα εν εξελίξει. Εχουν ξαναγίνει αυτά. Γνωστά. Γνωστά.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!! ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ…

Η πραγματική και όχι η πλασματική αξία του κάθε αναγκαίου επιστήμονα για μια χώρα, εξαρτάται απο τον αριθμό των αναγκών που έχει και τις οποίες ο προσκαλούμενος θα πρέπει να μπορεί να επιλύσει με ταχύτητα. σοφία και ρεαλισμό, πάνω σε κάποιες αρχές. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει σύστημα καταγραφής (γιατί όλοι κλέβουν) και αξιολόγησης (γιατί όλοι μπαίνουν απο τη πίσω πόρτα). Ούτε αρχές υπάρχουν, γιατί δεν υπάρχει δομή, δίκαιο, αξιοκρατία, συνέπεια και συνέχεια.

Η χώρα είναι μπορδέλο. Ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός δεν έχει ΑΦΜ. Τί άλλο να πώ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ;

Για τους βολεμένους της Στοάς που όταν γυρνάνε πίσω δεν κάνουν τίποτα θα μιλάω; Στο γιαπί φαίνεται ο μάγκας… Στο γιαπί. Δϋο οι θεσούλες… αλλοιώς πολλά παγωτά θα λιώσουν.

Εγώ μια φορά μιλησα και έδωσα σε χάρτη τα κοιτάσματα της Ελλάδας. Πόσα τρίς έδωσαν μαζί στη χώρα, Νανόπουλος, Οικονόμου, Τάσιος. Κριμιζής. Να μη πώ κιάλλους γιατί θα … Αυτό το ρεκόρ όσοι αιώνες και να περάσουν δεν θα ξεπερασθεί ποτέ.

Οι επιστημονικές εργασίες δεν λένε τίποτα.  Μπορεί να στις κάνουν και άλλοι και να σε βάζουν μέσα. Ενας της Στοάς Μακαντάση, πως έγινε κάποτε Πρόεδρος του Δημόκριτου. Ξέρω πάρα πολλούς που φυλάνε “Θερμοπύλες”…. Αφήστε τα. Δεν είναι για τώρα.

Στο γιαπί φαίνονται οι άντρες… Στο γιαπί… Εκεί που δεν υπάρχει προστασία και νταβατζηλίκι. Θέλω ρεκόρ στην Ελλάδα.

Ο ΜΙΣΘΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Σε αυτή τη χώρα, τα νέα είναι στις φωτογραφίες και όχι στις δηλώσεις…

8 σχόλια:

 1. Αν διαβάσετε την επιστολή του που βρίσκεται στο διαδύκτιο, αναφέρει ενδιαφέροντα πράγματα, και αποκαλύπτει για ακόμη μία φορά σε τι χάλι βρίσκεται η Ελλάδα και πόση διαφθορά υπάρχει. Συγκεκριμένα λέει ότι οι αρμοδιότητες του ΕΛΔΟ (Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού) μεταφέρθηκαν σε μη ειδικούς υπαλλήλους του υπουργείου, και ότι υπάρχει προσπάθεια χειραγώγησης του οργανισμού (και διάφορα άλλα όπως η διαχείρηση των προγραμμάτων του Ευρωπαικού Διαστημικού Οργανισμου για την οποία το ΕΛΔΟ αποκλείστηκε με υπουργική απόφαση). Αυτή είναι η Ελλάδα του 2018.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aυτό που λες είναι το μισό έργο. Ο Ζουγανέλης έχει δεί πολλά έργα στη ζωή του. Πααααρα πολλά.
   Υπάρχει και άλλο μισό που λεγεται βόλεμμα Κριμιζή σε θεσούλα ή μισθό απο την Ακαδημία για δεύτερη σύνταξη.

   Διαγραφή
 2. Δε βαριέστε. Τουλάχιστον ο κ. Κριμιζής είχε βλέψεις για ηγέτης της Ελληνικής M.A.S.A. μόνο. Υπάρχουν και άλλοι με πιο μεγάλες φρούδες ελπίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στην Ελλάδα κρεμάμε τους αριστους και ψηφίζουμε τα κρεμαστάρια.

   Στρατός απο πεπέδες τους επιτιθεται για να τους εξισώσει με την αλητεία και τη πρέζα, που την έκαναν νόμιμη οι μειοδότες και η Στοά Μακαντάση.

   Διαγραφή
  2. Οι ρομαντικοί θα σώσουν την Ελλάδα ,όχι οι φλώροι και τα κουστούμια.

   Διαγραφή
  3. Οχι και ρομαντικός ο Καμμένος που έχει γκριζάρει το Αιγαίο, με 2 αξιωματικους στη φυλακή και με 2 πτώσεις πιλότων στο Αιγαίο. Ο καραγκιόζης της Στοάς Μακανταση, που λεει και ο Ζουγανέλης...

   Ο εγκάθετος

   Διαγραφή
 3. Χριστιανοκομμουνιστής27 Απριλίου 2018 - 4:55 μ.μ.

  Εγώ ένας ταπεινός Πληροφορικάριος είμαι, δε μπορώ να κρίνω το έργο του Κριμιζή και του κάθε Κριμιζή. Για να λένε πως είναι σπουδαίος και τρανός, κάτι θα γνωρίζουν παραπάνω.

  Αυτό που μπορώ να κρίνω όμως, έχοντας εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε παραγωγικά πόστα, είναι πως όταν κάποιος παραιτείται με το καλημέρα από ένα πόστο που δεν έχει κλείσει μήνα, δεν είναι σοβαρός. Διάβασα την ανακοίνωση του γενικού γραμματέα, διάβασα και την επιστολή του Κριμιζή, και αυτό που βλέπω είναι πως γενικά ο γγ έχει δίκιο. Πως παραιτείσαι κύριος χωρίς καν να έχεις κάνει μια προσπάθεια, να έχεις μιλήσει με τον υπουργό και τον γγ, να έχεις εξηγήσει τις απόψεις σου κλπ; Τι πήγες να κάνεις εκεί πέρα τη γλάστρα; Για να διευθύνεις σε πήρανε, αν ήταν να τα βρεις όλα έτοιμα θα έπαιρναν άλλον...

  Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως όλο αυτό το πανηγυράκι έγινε για να φτιαχτεί το προφίλ του Κριμιζή στα ΜΜΕ ενάντια στη "σαπίλα του δημοσίου", προφανώς γιατί σκοπεύει να πολιτευτεί σε καμιά ΝΔούλα ή σε κανά Ποτάμι προσεχώς... Κρατήστε το σχόλιο κ. Ζουγανέλη αφού τα γραπτά μένουν, και σε κανά χρόνο το πολύ εδώ θα είμαστε και θα γελάμε με τον κ. Κριμιζή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι αλλα εγώ μπορω να κρίνω τον Κριμιζή γιατί είμαι πάρα πολύ έμπειρος.

   Στο γιαπί φαίνονται οι δυνατοί. Άλλο επιστήμονας άλλο επιστήμονας κα Manager.

   H εποχη μας απαιτεί πολλές ειδικότητες για ένα Manager. Για το λόγο αυτό τρωνε φάπες συνέχεια και κάνουν λάθος επιλογές εκτός του παράγοντα ΜΙΖΕΣ και ΜΑΣΑ.

   Ο ΓΓ φαίνεται ότι είναι Μαλάκας απο αυτά που λέει. Βασικά και οι δύο δεν έκαναν για αυτή τη θέση ούτε ο Παππας για υπουργός. Ούτε ο Κικίλιας κάνει για σκιερός υπουργός Άμυνας. Οι εποχες της Τρόμπας έχουν περάσει.

   Δυτυχως τα ΜΜΕ ακόμη και τα Πατριωτικά ελεγχονται απο ξένες υπηρεσίες και εννοώ όχι μόνο απο μία. Θα έπρεπε να μίλαγα κάθε μέρα στη τηλεόραση. Να πω όμως τι. Σε μπορδέλο μπορεί να κάνει κανείς ακαδημαική ομιλία; Στην Ακαδημία των διορισμένων της Στοάς Μακαντάση επίσης.

   Εγώ θα γελάσω στο τέλος.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.