Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Μιλιά ο Ερντογάν για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος Αφροδίτη απο Κύπρο και Αίγυπτο. Οι Τουρκοκύπριοι απλά θα κοιτάνε τους άλλους να βγάζουν φυσικό αέριο…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΘΑ ΣΒΥΣΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΡΑΤΟΣ…

Κρίμα που ο Ερντογάν έκανε τόσο τσαμπουκά υπέρ των Τουρκοκυπρίων για την ΑΟΖ και μετά παραδόθηκε… Κρίμα. Κρίμα.

Εμένα το στραβό δεν μου αρέσει.

Τα  όρια των ΑΟΖ Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου τα έχω βγάλει με Voronoi, μεγαλύτερα είναι, μικρότερα δεν είναι αλλά δεν θα χρεοκοπούμε την Ελλάδα και θα κλέβουμε τους Τουρκοκύπριους, για να χαρίσουμε το Ελληνικό και τα ΕΛΠΕ στα οποία η κυβέρνηση παρεχώρησε κοιτάσματα (που έγω έδειξα που είναι) ως προίκα στο Λάτση της Λέσχης των Αθηνών Ρωσικής καταγωγής, που τα ξεπουλάει στο υπερΤαμείο που δεν ελέγχεται απο τον Ελληνικό Νόμο! Υπάρχουν και όρια ή αυτά κάποιους δεν τους αγγίζουν. Δεν μπορεί να μιλάμε για ισότητα και για ελευθερία και κάποιους να τους κλέβουμε αμαχητί και κάποιους όχι.

Θα κλέβουμε εκτός απο τους Έλληνες και τους Τουρκοκύπριους; O Αλλάχ αυτό δεν το θέλει.

Κρίμα. Κρίμα. Και έλεγα και καλά λόγια για αυτόν… Κρίμα. Ντροπή.

Ο Μπουλούτ αντί να βρίζει τον Μπούα και να τον κάνει ήρωα να ασχοληθεί με αυτούς που βάζουν το χέρι στη τσέπη των Τουρκοκυπρίων (και των Ελληνοκυπρίων). Ο Αλλάχ τον βλέπει. Όλους μας βλέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.