Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

Χριστός Ανέστη και καπάκι Εθνικός Υμνος! Τελευταία πεθαίνει η ελπίδα. Θέλει και αυτή τάισμα…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ.

Εξαίρεση είναι μόνο ο Κοτζιάς και ο …Κουτσούμπας. Λέμε τώρα έτσι. Λέμε… Δυό φορές μπορώ να σας πώ και ψέμματα. Εντάξει; Ο Κοτζιάς λέει ότι έχουμε 2000 αεροπλανοφόρα αλλά δεν λέει ότι αγοράζουμε αγγούρια και πατάτες απο τη Τουρκία, γιατί είναι τόσο άχρηστοι πεπέδες που δεν μπορούν να οργανώσουν τη παραγωγή. Τσάμπα μάγκας σε καρότσι (We are the World και πούτ…ς μπλέ). Τρίχας.

Ο Καμμένος ετοιμάζει εν τω μεταξύ αντεπίθεση στον Ερντογάν με σπληνάντερα και με video! Θα τον καθηλώσει… χαχαχα

Την άλλη Ανάσταση του χρόνου, τα F35 θα πετάνε πάνω απο την Αθήνα. Δεν θα τα βλέπετε όμως γιατί είναι αόρατα, εδώ δεν βλέπετε άλλα… Θα σας λένε ότι είναι drones και εσείς θα γελάτε… Δεν είναι τυχαίο ότι ο πιο έξυπνος Έλληνας δεν είναι Έλληνας…

Τα F-16 δεν μπορούν να δούν τα F-35. Οπότε θα επικρατήσει ο νόμος των πιθανοτήτων. Άλλος τράβηξε Χίο και άλλος για Μυτιλήνη… Οι μπακλαβάδες του ΓΕΕΘΑ θα κυνηγάνε ταρχ..δια μου.

Έρχονται ωραίες στιγμές.

Μπροστά – πίσω, όπως και να πάνε, αν δεν κάνουν στην άκρη θα φοβούνται να βγούν στο  δρόμο. Μπάμ απο λάστιχο θα ακούνε και θα πέφτουν μπρούμυτα…

Θελουν και 30% αντισταθμιστικά για τη δουλίτσα με τα F-16. Tο θέλουν πολύ…. Κάθε μέρα βγαίνουν στα ΜΜΕ για παντομίμα. Αει σιχτήρι λαμόγια.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙΣ ΑΝ ΠΕΤΑΣ ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ…

Η παρανομία είναι κανόνας. Χτίζονται παντού τα πάντα. Δεν είναι να πετάς. Θα σε δεί κανείς, θα νομίζει ότι είσαι πουλί και πάφ πάρτο κάτω… Επίσης IR κάμερες η αστυνομία δεν έχει… Τα ναρκωτικά είναι σαν πλαστικό χρήμα…

ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ… Ο ΑΘΕΑΤΟΣ XΩΡΙΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑ…

Πρόκειται ίσως για την πιο συναρπαστική (όσο και επικίνδυνη) αποστολή της ζωής του. Ο πιο εργατικός Ελληνας υπουργός (πιο εργατικός και από τον Τέρενς Κουίκ) ετοιμάζεται για μία εθνική αποστολή, από εκείνες που το εγχώριο αστείο κράτος σε συνεργασία με την Εκκλησία, αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας μαγεύοντας τα πλήθη των ιθαγενών. Για όσους δεν το γνωρίζετε ο Αμανατίδης είναι Υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετεί δηλαδή στο πιο τουριστικό υπουργείο της χώρας. Στα πλαίσια των καθηκόντων του θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα απ΄όπου θα φέρει το Αγιο Φως στην Ελλάδα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Σκεφτείτε  τη Τουρκία με F-35 και πρωθυπουργό το Μητσοτάκη. Η Στοά Μακαντάση το ρισκάρει; Δεν το βλέπω να βγαίνει… Εγώ κάθε μέρα βλέπω καθαρότερα. Έρχονται ωραίες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.