Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Τουρκία και Ελληνική ΑΟΖ. Πως δίνουν έδαφος οι Καμμένοι ή πως γκριζάρουν την Ελληνική ΑΟΖ οι Τούρκοι. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ και η υφαλοκρηπίδα!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

του Κορυφαίου (Νο 1+) Έλληνα Γεωστρατηγικού Αναλυτή (όλοι οι άλλοι κοιμούνται όρθιοι)

Ο χάρτης αυτός της Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ που κυκλοφοράει σε όλο το διαδίκτυο σχεδιάστηκε απο εμένα. Βλέπετε πουθενά το όνομα μου; Οχι. Και θέλετε και αξιοκρατία και ανάπτυξη (οι πεπέδες των ΜΜΕ και της Στοάς Μακαντάση και Βλαμμένων Γωνία το έχει σβύσει). Μη χέσω.

ΑΟΖ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ

Στο νόμο της θάλασσας ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα μιας χώρας μπορεί να συμπίπτουν, μπορεί και όχι. Απο τη στιγμή όμως που ο Γιάννης Μανιάτης με επιστολή του στον ΟΗΕ λεκτικά τις ταυτίζει μέχρι τα 200 νμ, μια αλλαγή στην ΑΟΖ της Ελλάδας ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα ταυτίζεται με μια αλλαγή στην υφαλοκρηπίδα.

Για τα θέματα αυτά η Στοά Μακαντάση προωθεί τον Κικίλια τον Μπαλατσινό τον Α’. Ποιός φυλάει σύνορα πιά; Oύτε επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΣ και ΠΝ δεν τα ξέρουν. Στα παρτυ δεν προλαβαίνεις. Τα Σαββατοκύριακα δεν εργάζεσαι. Που να τρέχεις…

Είδατε τί έξυπνοι που είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.