Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Γιατί δεν έχουν βάλει τάνκς να καλύπτουν Ανθρωποφάδες και Ίμια τόσα χρόνια οι προδότες; Μέγιστη απόσταση ρίψης οβίδας απο τάνκ είναι τα 4 km τουλάχιστον!!!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

του Κορυφαίου (Νο 1+) Έλληνα Γεωστρατηγικού Αναλυτή (όλοι οι άλλοι κοιμούνται όρθιοι)

ΝΑ ΠΟΙΟΣ “ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ”. ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΖΩ… ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΡΑΒΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΕΘΑ.

Τι παίζανε στα Ίμια οι στρατηγοί και οι παραγωγικοί ναύαρχοι; Σε τί χρειάζονταν οι ομάδες καταδρομών. Σε τίποτα. Σε τί χρειαζόταν η επίκληση των ΗΠΑ; Σε τίποτα. Ποιός ο ρόλος των Σημίτη και Καμμένου; Το άοπλο λιμενικό σε τί χρειάζεται; Ξεκάθαρα όλα;

Όσες σημαίες θέλουν μπορούσαν να βάλουν και να κηρύξουν τις ακατοίοκητες βραχονησίδες σε διαρκή χώρο άσκησης βολών. Τί είπατε;

Ο Μικρός και ο Μεγάλος Ανθρωποφάς μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα δεν είναι; Ποιοί χαρίζουν έδαφος;

Ούτε δύο κανόνια δεν μπορούν να βάλουν οι ΤΡΥΠΕΣ; ΤΩΡΑ υπάρχουν πάρα πολλά να ειπωθούν. Να μη βάλουν όμως αυτούς που δεν μπόρεσαν να μιλήσουν αλλά ΕΜΕΝΑ που το έγραψα πρώτος.

Εχω κάτι σκατωμένα σώβρακα. Να έλθουν απο τη Στοά Μακαντάση να μου τα πλύνουν… Τα Ίμια ακόμη και με την αρχή της μέσης γραμμής είναι μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

To άρθρο λέει και άλλα πράγματα. Πεπέδες εγώ βάζω τα θέματα… και ξέρω περισσότερα απο όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Υ. Μη χάσετε το επόμενο άρθρο… “ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.