Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Οι όμηροι της Τουρκίας και οι απατεώνες της πολιτικής, της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ. Γκριζάρισμα περιοχών, πτώχευση και προδοσία.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Γκριζάρισμα σημαίνει ασάφεια. Όταν αφορά σύνορα μιας χώρας αυτοί που κάνουν το γκριζάρισμα είναι προδότες κατά το Σύνταγμα. Το γκριζάρισμα είναι παραχώρηση εδάφους. Αν δεν μπορείς να φυλάξεις τα σύνορά σου επαρκώς τότε δεν μπορείς να μιλάς σαν μαλάκας στην ΕΕ για δυνατότητα της Ελλάδας να ανταποδώσει πλήγμα σε μια Τουρκική εισβολή. Ούτε για πλάκα χαζομαλάκα δεν μπορείς να τα λές.

Το γεγονός και η δημόσια αποδοχή ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της απο το διανοητικά καθυστερημένο είναι το ισοδύναμο του γκριζαρίσματος. Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα.

Η Ελλάδα είναι επι χρόνια απούσα στα Ϊμια, στα χωρικά ύδατα, στη συνορεύουσα ζώνη, στην ΑΟΖ και στην υφαλοκρηπίδα της. Αυτό είναι προδοσία. Η Ελλάδα είναι απούσα ακόμη και στο κεντρικό Αιγαίο αφήνοντας τα δικαιώματα της στη Τουρκία, Καλόγηροι κλπ. Αυτό είναι προδοσία. Απούσα είναι η Ελλάδα και απο τη Ζουράφα. Αυτό είναι προδοσία. Το να παραχωρείς ιστορία για να προκύψει αλυτρωτισμός είναι επίσης προδοσία.

Διαχρονικά η Ελλάδα δεν εδήλωνε αλιευτικές ζώνες όλες τις περιοχές της μη οριοθετημένης Ελληνικής ΑΟΖ στην ΕΕ. Αυτό είναι προδοσία. Είναι προδοσία γιατί έτσι περιοχές της Ελληνικής ΑΟΖ γινόντουσαν γκρίζες.

Προδοσία είναι επίσης να μην οδηγείται ο Καραμανλής σε ειδικό δικαστήριο.

Οι κατα καιρούς δηλώσεις Μητσοτάκη και άλλων πολτικών αρχηγών θυμίζουν δελτίο καιρού. Μια παρέα καφενείου είναι όλοι.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΝ)

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία επιζητεί το μισό Αιγαίο και ένα μέρος της “εν δυνάμει” Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ, που είναι μη οριοθετημένες. Λέω “εν δυνάμει” γιατί οι απατεώνες δεν έχουν αναρτήσει πουθενά ούτε ένα επίσημο χάρτη. Οι στρατηγοί, οι επίτιμοι αρχηγοί του ΓΕΕΘΑ, δεν ξέρουν τα σύνορα και ειδικά αυτά της ΑΟΖ και παριστάνουν τον ηγέτη. Παρόλα αυτά τα γιαούρτια έχουν άποψη.

Οι ΗΠΑ ήδη έχουν πάρει θέσεις στη γραμμή Αλεξανδρούπολη, Σύρος, Σούδα (στα “σύνορα”). Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου Αμερικανός δεν υπάρχει. Ούτε και Έλληνας. Εϊναι προδότες.

Οι προδότες προσφέρουν συνέχεια “διευκολύνσεις”. Me την Αλβανία και τη FYROM στο ΝΑΤΟ η Ελλάδα δεν θα μπορεί να δεχθεί βοήθεια απο το ΝΑΤΟ ή την ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης. Με τη διάνοιξη του Αξιού ο απατεώνας Τσίπρας θα επιτρέψει στη FYROM να διεκδικήσει δικαιώματα στην μη οριοθετημένη Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο που έχει και το τεράστιο κοίτασμα της Θεσσαλονίκης. Ο Τσίπρας δεν χαρίζει μόνο Ελληνικό έδαφος αλλά δίνει και προίκα στη FYROM, το λαμόγιο! Η επιλογή απο τον απατεώνα για όνομα της FYROM “Άνω Μακεδονία” είναι ότι χειρότερο μπορεί να δοθεί. Ρωτείστε έναν ιστορικό να σας εξηγήσει γιατί.

Η μαγκιά και η κλανιά δεν κρύβεται. Το ίδιο και η προδοσία.

ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ

Απο τη μια η κυβέρνηση ανακαλύπτει σκάνδαλα και απο την άλλη κάνει τα δικά της στήνοντας παιγνίδια με τη διαπλοκή.

  1. Με δάνειο 1 δις ευρώ η Fraport έκανε “επένδυση”. Μιλάει και για επένδυση το περγαμόντο.
  2. Το ΟΑΚΑ έγινε “όραμα” για να πέσει δάνειο απο τις τράπεζες
  3. Το Ελληνικό χαρίστηκε στο Λάτση. Με αέρα απο το ΧΑ γίνεται η επένδυση
  4. Τα κοιτάσματα μέσω των επίσης καταχρεωμένων ΕΛΠΕ περνάνε στο υπερΤαμείο. Μεγάλη κλεψιά τα συμβόλαια, απο τα οποία θα προκύψει αόρατα η συνεκμετάλλευση σε Αιγαίο, Κύπρο κοκ.
  5. Η εταιρεία του Μυτηλιναίου και όχι μόνο εκδίδει ομόλογα (ψάχνει για δάνεια), που θα πληρώσουν οι τράπεζες (εννοείται). Τα δάνεια θα φύγουν έξω κοκ. Το χρέος θα αυξηθεί.
  6. Η Ελληνικός Χρυσός και το έργο στο Φάληρο, μιλιά τα λαμόγια…Η ΕΕ μιλιά και για το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. 33 εκ ευρώ, έργο μιας μόνο μπουλντόζας…
  7. Δέκα χρόνια για να τελεσιδικήσει μια υποθεση στη δικαιοσύνη και μιλάνε οι φελοί της Στοάς για ανάπτυξη, τα ζώα;
  8. Ο ΟΛΘ πουλήθηκε κατά 67% με απαλλαγή Σαβίδη απο τον ΕΝΦΙΑ. Τϊ κέρδισε η χώρα; Μερικές θέσεις εργασίας και δρόμους για το Μπόμπολα τον μπροστινό του Λάτση. Αφορολόγητα μπαίνουν όλα. Τα ίδια για τον ΟΛΠ. Ποιά Novartis και τρίχες…

Εντυπωσίασε ο Πολάκης με όσα είπε στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά όσα γίνονται με κάνουν να τον βλέπω σαν τη Συννεφούλα. Κάτω απο το σύννεφο γίνεται το πανηγύρι. Το Μαρέβα gate, το ΝΟΟR-1 με το 1 δις ευρώ ηρωίνη, η παράγκα του ποδοσφαίρου, η μαριχουάνα μέσω ηλεκτρονικού τσιγάρου στα σχολεία στα μπαρ κοκ. Μέχρι να τελεσιδικήσει η δικαιοσύνη θα έχω πεθάνει…!

Οι δημοσιογράφοι της Στοάς Μακαντάση είναι για χοντρές φάπες. Μέχρι ότι στο κεντρικό Αιγαίο ότι υπάρχουν νησιά των οποίων δεν καθορίζεται η πατρότητα λένε. Εγκάθετοι… πράκτορες… να βγείτε με σημαιούλες σας λένε οι αρχιμαλάκες.

DONALD TRUMP

Βλακείες είναι αυτά που είπε ο Donald Trump για δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν είναι και η “ειδικότητά” του…

Ολιγαρχία και καρτέλ διοικούν τη χώρα μας και δεν πρόκειται ποτέ με τους πιασμένους απατεώνες που στηρίζει ο Trump, η χώρα να δεί άσπρη μέρα. Μια παρέα είναι όλοι και είναι για φούντο στη μέση του Αιγαίου. Ανίκανοι και Άχρηστοι. Ο Παγιάτ δεν κάνει καλή δουλειά. Τα μαθαίνει τελευταίος…

Ο Παπαχελάς μας έχει κουράσει ενώ ο Καμμένος φαίνεται απο τη γωνία. Μυρίζει πρίν στρίψει… Κανένα νέο ταλέντο δεν υπάρχει; Μέχρι και ο Σκατούλης δήμαρχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.