Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

OXI άλλα μηνύματα. Φτάνει. Μας τάχετε κάνει τσουρέκια. Δεν βαρεθήκατε;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ;

ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Στην Ελλάδα έχει χαθεί η σοβαρότητα.

“ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ” ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ Μ…

Σε αυτό έχουν δίκιο. Είστε τελειωμένοι με αυτούς και με αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν γιατί προέρχονται απο την ίδια κολυμβήθρα.

Δεν ξέρουν οι μαλάκες, ποιά είναι τα σύνορα της χώρας! Αν τους εξετάσω θα κοπούν όλοι. Τϊ φυλάνε όλοι αυτοί, οι ετοιμοπόλεμοι; Δεν ξέρω.

Ο τελευταίος γρόθος πολιτικός του κώλου που με είπε γραφικό αγνοώντας τον κίνδυνο να πάει μέχρι και φαντάρος, συνελήφθη στο κινητό να μιλάει με ποινικούς. Εντάξει το παιδί τα έβλεπε όλα αστεία. Είχε άγνοια κινδύνου. Στο τέλος πιάστηκε. Γκαντεμιά…

ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ

Στη χώρα του Μίκυ Μάους ζείτε. Δεν το βλέπετε; Στα Γιάννενα λένε μια σοφή φράση “Ρίξτε τους Γαμήσι  και Ξύλο για γυμναστική”. Δεν σας κάνω πλάκα. Η Στοά Μακαντάση μου κάνει και απαντω. Θα περάσουμε ωραία. Ερχονται ωραίες στιγμες.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ… ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ…. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙΣ…. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΑ P2 ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΔΟΛΕΥΤΗ. ΜΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Πόσες φορές είπα “Κάντε στην άκρη, θα στοιχίσει φτηνότερα”. Σοβαρά το γράφω.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΟΤΖΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.