Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Για να κλάνουν τα ψάρια όσα είπε στο Αρχηγείο Στόλου ο Παυλόπουλος για τις Συνθήκες. Άσχετος, ονειρεμμένος ή κάτι άλλο… Δεν περνάνε πουθενά όσα πούλησε.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ...

ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΦΥΚΙΑ

Αόμματοι είστε;

Η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας ξεκίνησε επι Σημίτη, έφερε τη χρεοκοπία Καραμανλή (υπουργός διορισμών ο σημερινός ΠτΔ) και συνεχίστηκε επι μνημονίων. Αυτοί που ψηφίζετε με την ανοχή των κουραμπιέδων εγκαθέτων “δημοσιογράφων” της Στοάς Μακαντάση και του καρτέλ των εφοπλιστών αποσταθεροποιούν τη χώρα. Το γκριζάρισμα στο Αιγαίο έγινε και απο μέσα. Μαζί γκριζάρισαν και τα κοιτάσματα… χάρισαν τον Ελληνικό για να γίνει καζίνο με νέα κόκκινα δάνεια κοκ.

Είναι πολλά τα λεφτά… και ο Παυλόπουλος που κάνει τον θρησκευόμενο και τον πατριώτη υπέγραψε τα μνημόνια. Καταλάβατε τη σημασία των μνημονίων τώρα ή να τα λέω πιο αργά;

ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ;

Με αυτες τις βάρκες θα κάνουν ανακατάληψη βραχονησίδων οι ΕΔ; Ή μαλάκες είναι ή τα παίρνουν χρόνια στα εξοπλιστικά αυτοί που είναι στο ΓΕΕΘΑ. Αυτό είναι σίγουρο. Είστε και εσείς; Δεν βλέπετε; Mε μια ριπή αυτή τη βάρκα θα τη ψάχνουν στον πάτο της θάλασσας οι μαλάκες του ΓΕΕΘΑ.

Οι ήρωες που την καβαλάνε… λένε τα ΜΜΕ για τα εξοπλιστικά της Στοάς Μαλακαντάση.

Ποιοί ήρωες; Οι ηλίθιοι θέλουν να πούν και οι εγκληματίες που θέλουν να τους θυσιάσουν.

Όλα όσα αποφασίζει ο Καμμένος και οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ είναι άχρηστα. Για σφαλιάρες και με τα δύο χέρια.

Η δύναμη “ΔΕΛΤΑ” του κώλου δεν θα προλάβει να πάει ούτε μέχρι τη μέση του Αιγαίου, αν το θελήσει ο Ερντογάν. Σε ένα δίωρο θα έχει πέσει η χώρα και θα μετράει θύματα. Δύο όμηρους κρατάει ήδη η Τουρκία και οι μέρες περνάνε με μηνύματα. Μόνο για παρελάσεις και σημαιούλες είναι στο ΓΕΕΘΑ. Για το μπο… τσο δηλαδή. Μπούρδες κάνουν και μπούρδες λένε στο ΥΠΕΘΑ. Είναι επικίνδυνοι.

O Εθνικός Προμηθευτής εν τω μεταξύ φαίνεται να χρωστάει πολλά στον Ερντογάν (άρχισαν τα συμβόλαια πάλι σε έργα βιτρίνας). Με τα φάρμακα ο Αβραμόπουλος, με τις προμήθειες άλλοι. Τί έχει αλλάξει; Τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.