Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Ο Καμμένος άδειαζε κασόνια με όπλα στο ΥΠΕΘΑ και ο Κουβέλης τώρα μοιράζει νηφαλιότητα και ύπνο. Άχρηστος και επικίνδυνος για τη χώρα μαζί με το Κοτζιά.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

IQ ΣΑΜΠΡΕΛΑΣ

Η Τουρκία έχει στήσει περιμετρικά εχθρούς στην Ελλάδα π.χ. Αλβανία και Σκόπια για να της απασχολεί τα στρατιωτικά resources της. Οι μεγαλύτεροι όμως είναι μέσα, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, βοηθοί αναπληρωτές, στρατηγοί κλειστομάτηδες, ναυαρχέσες, λιμενικοί κοκ. Έχει πολλούς και σε “πατριώτη” έχει πολλούς. Λαός ξεφτύλας, ξεφτύλες ψηφίζει και μαλάκες ακούει.

Τα σημεία που δυνητικά απειλούνται στο Αιγαίο είναι:

  1. Τα νησάκια του κεντρικού Αιγαίου π.χ.  Άγιος Ευστράτιος, Καλόγεροι κοκ. Ούτε φαντάρος για δείγμα δεν υπάρχει επάνω. Ένα - ένα τα γκριζάρουν και ψάχνουν για επεισόδιο για να γίνει η παράδοση και επίσημα. Τον χάρτη μου των κοιτασμάτων τον κρυβουν για να τα παραδώσουν πιο εύκολα. Τόσα χρόνια τον κρύβουν όλες οι πληρωμένες πένες της ΜΠΟΧΑΣ.
  2. Καστελόριζο, Σαμοθράκη, τα νησάκια μέσα σε κοιτάσματα, η Στρογγύλη που Παναγιωτόπουλος του Πουρή της Στοάς Μακαντάση και Βενιζέλος επίσης ήθελαν να κάνουν Μουσείο κοκ. Ζουράφα που έχει εξαφανισθεί και απο το Google Map. Τον Κοτζιά τον θυμάσθε που πάει να βγάλει τα νησιά με φάρο στο Ιόνιο στην Αλβανία εκτός Ελληνικής ΑΟΖ; Η Στοά Μακαντάση μήπως ξέρει κάτι; Αυτοί που τον έβγαζαν στη Κρήτη μαζί με το Γρύλο που μίλαγε για ζεόλιθο Τουρκικό με Ελληνική σημαία μήπως; Δεν μπορεί να μη ξέρει κανένας κάτι. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα έπρεπε να ήταν γεμάτα με πυραύλους. Δεν είναι. Τις νταλίκες παίρνουν και τρέχουν στο Αιγαίο. Σε μοντέρνο πόλεμο αυτά δεν υπάρχουν ούτε τα συγκρουόμενα στον αέρα. Οι ΜΑΛΑΚΕΣ στο ΥΠΕΘΑ δεν το ξέρουν;

Στην Εθνοφυλακή στα νησιά και στην Αλβανία οι ΜΑΛΑΚΕΣ του ΥΠΕΘΑ, γιατί δεν έχουν δώσει όπλα και σφαίρες; Για ποιά δυνατόητα αποτροπής μιλάνε οι φόλες;

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

Αν ρωτήσεις ένα παιδί Λυκείου ή ένα φοιτητή “ποιά είναι ρε ΜΑΛΑΚΑ τα σύνορα της Ελλάδας” τα ξέρει; Εδώ οι στρατηγοί δεν τα ξέρουν! Τι να φυλάξουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ. Η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα έχουν σύνορα.  Αυτοί με πρώτο τον Καμμένο και τώρα τον νηφάλιο Κουβέλη κατάργησαν τα σύνορα για να γκριζάρονται κάτω απο το χαλί τα νησάκια και να αφήνονται κοιτάσματα στη Τουρκία, αφού η ΑΟΖ θα αλλάζει.

Ελληνικό έδαφος είναι και η ΑΟΖ. Για αυτή μιλάνε τα φρόκαλα στα ΜΜΕ αλλά δεν μας λένε ποιά είναι, επίσημα. Βγάζουν τους εγκάθετους του Λάτση να μιλάνε για υδρογονάνθρακες και για συμβόλαια 20%. Δουλειά είναι και αυτή. Πρέπει να είναι αποδοτική.

Χαλιαμπέλας – Mάκης – Φράγκας… Είναι ομάδα απο τη Στοά Μακαντάση και ΠΙΑΣΤΑΜΟΥ γωνία.

ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΗΑ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ποιός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή ποιός ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ είπε στο ΥΠΕΘΑ ότι αυτά δεν μεταποιούνται, οι διορισμένοι της Στοάς Μακαντάση στις Ελληνικές βιομηχανίες όπλων; Τι κάνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ στρατηγοί; Αυτοκτονούν τη χώρα και στήνουν πολέμους με τη Τουρκία για αγορασθούν όπλα και να πέσουν μίζες;

ΤΣΟΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ. ΠΟΡΔΕΣ ΣΕ ΜΠΟΤΕΣ. ΚΑΥΤΕΣ ΣΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ.

Εγώ κατάργησα δύο σώματα στρατού; Στημένα όλα. ΟΛΑ.

Σε μπορδέλο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την ακαδημαϊκή διάλεκτο. Κατανοητόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.