Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Το κοίτασμα στους Φούρνους, Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι. Οι προδότες το κρύβουν, για να πάρουν μίζα και να το δώσουν εύκολα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ

Οι Τούρκοι ξέρουν ότι στο Αγαθονήσι υπάρχει κοίτασμα. Το ξέρουν και στην Ελλάδα, αφού εγώ έδειξα που είναι αυτό απο το 2013 και λάθη δεν κάνω. Υπάρχει βέβαια και ο Στέφαν Χόκινγκ Μητσοτάκης και το ΠΑΣΟΚ που άλλαξε ΑΦΜ. Είναι το μέλλον της χώρας!

Ο λόγος που οι Τούρκοι αμφισβητούν ή μάλλον θέλουν να αποκτήσουν τους Φούρνους, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι για να πάρουν ένα μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ ανάμεσα σε Χίο, Σάμο, Λέρο, Ικαρία, Χίο που θα τους δίνει 50% περίπου δικαιώματα στο εν λόγω τεράστιο κοίτασμα. Υπάρχει λόγος που σας κρύβουν το χάρτη μου των κοιτασμάτων του 2013 οι ψεύτες και μεγαλοαπατεώνες πολιτικοί του ΧΘΕΣ. MIZA και ΟΥΖΑ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ KAI ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ; ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΡΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ;

Κάποια ΝΙΑΟΥ θέλουν και την ανεξαρτησία της Κρήτης για να φάνε και τα κοιτάσματα της στα νοτιοδυτικά και στα βορειοανατολικά με τους “κουμπάρους” τους μέσω του υπερΤαμείου, συνοριακών συμφωνιών κλπ και πάντα υπο τη κάλυψη της “Ελληνικής” και βιβλιοφάγου Δικαιοσύνης. Τη θέλουν ξεχωριστό κράτος τη Κρήτη, στην οποία γίνεται εξαιρετική δουλειά προς τη κατεύθυνση αυτή απο χρόνια. Ακόμη και στα ΑΕΙ γίνεται. Τα ΜΜΕ της Κρήτης ελέγχονται.

Φαίνεται ότι σιγά-σιγά τα Λαλάκια της πολιτικής παραδίδουν έδαφος. Μόνο στα Ίμια νομίζετε ότι κόλωσαν τα ξεχαρβαλωμένα;  Μία-μία αφήνουν τις νησίδες στους Τούρκους. Μία – μία ενώ οι μισθοί των Καραβανάδων αυξάνουν για να μη μιλούν για όσα βλέπουν. Βιβλιοθήκες δεν έχουν μόνο οι δικαστές ούτε offshore…

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΒΡΩΜΑΝΕ.

Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει τόσα χρόνια δημόσια ένας ακριβής επίσημος χάρτης της Ελλάδας, της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας της, όπως έχουν όλα τα κράτη. Μίζα και ξεπούλα είναι οι φατμέδες. Μερικοί επιχειρηματίες φαίνεται ότι κάνουν και το “ταχυδρόμο” ενώ άλλοι θέλουν να πουλάνε νησιά. Έβαλαν οι απατεώνες των μνημονίων τους Γερμανούς δήθεν να το ζητήσουν μέσω μνημονίων. Με ένα εκατομμύριο ευρώ θα σωνόταν η χώρα για κάθε νησάκι που πουλιόταν; Το κάθε νησάκι κορόιδα έχει τη δική του συνεισφορά στην ΑΟΖ. Τα πιο σημαντικά είναι αυτά στο κέντρο του Αιγαίου, η Ζουράφα, η Στρογγύλη και ο κακός τους ο φλάρος. Δεν μπορεί ο Πάκης της Στοάς Μακαντάση να πεί και να στηρίξει τέτοια πράγματα. Είναι αγράμματος. Το καταλάβαμε; Να το καταλάβουμε. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΥΠΗΡΧΑΝ…

Έχετε καταλάβει γιατί η περιοχή στην οποία ανήκει το κοίτασμα στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο μπήκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επι ΓΑΠ που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια μετά τη χρεοκοπία του ηγέτη Καραμανλή του Μπόχα;

Ο Λεβέντης έκανε ωραία παρουσία στο Συνέδριο με ΟΛΕ και ΞΕΚΟΛΕ του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έχει γνώσεις να μιλήσει ή να χειρισθεί θέματα σε γεωστρατηγική, κοιτάσματα, εξοπλιστικά, οικονομικά, τεχνολογία, ανάπτυξη, ούζα κλπ…

Ούτε και οι άλλοι έχουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες που χρειάζονται για να κυβερνήσουν. Της μάσας και της μίζας είναι όλοι. Για να κάνουν παχειές κουράδες είναι μόνο. Δεν κάνει κανείς τους για Πρωθυπουργός. Μη τρελλαίνεστε άδικα με αυτούς. Έχουν τελειώσει και το ξέρουν και οι έξω.

Δεν αρκεί όμως μόνο να είσαι έντιμος και ικανός για να γίνεις Πρωθυπουργός στη Βενεζουέλα του ευρωπαϊκού νότου στη παρούσα κατάσταση. Πρέπει να είσαι και μειοδότης και να ξέρεις να παριστάνεις τον μαλάκα σαν τον Κούλη Στολίγκα ή να κοιμάσαι όρθιος, να ποζάρεις σαν μαϊμού και να μιλάς βλαχο - Αγγλικά σαν τον αμόρφωτο Τσίπρα. Μιας κλανιάς ριξιά είναι όλοι. Δεν λένε.

Έρχονται ωραίοι καιροί και είναι όλοι στα μέτρα μου… ΝΙΑΟΥ

2 σχόλια:

 1. Το κίνημα της ατιμωρισίας...και αλλαξε ο μανωλιός.
  Ποια βραχονησίδα κ.καθηγητά? Εκανα μια προσπάθεια να εντοπίσω βραχονησίδες στην περιοχη στην αναλογία του χαρτη που φαινονται τα ιμια αλλα τζουφ. Τωρα ψαχνω στη γουικι "ελληνικες βραχονησιδες" για αλλα συμπλεγματα..
  Κυκλοφορεί, ακούγεται "για να μην γίνουμε Συρία" συμφωνίες με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να πανε να κόψουν το λαιμό τους να τη βρούν. Και αν δεν μπορούν να κάνουν στην άκρη.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.