Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Νέο κόλπο με τις βραχονησίδες στήνει ο Σκαπανέας Κοτζιάς. Στρώνει παιγνίδι για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και Λωζάνη. Να ξεκουμπιστεί.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Α BROADMINDED DIPLOMACY

Ο Σκαπανέας Κοτζιάς προανάγγειλε άμεσα ότι θα δημοσιέυσει μελέτη του υπουργείου εξωτερικών στην οποία θα επιδεικνύει ποιές βραχονησίδες της Τουρκίας δεν είναι Τουρκικές κατά την Ελληνική άποψη! Με το τρόπο αυτό ο Σκαπανέας Κοτζιάς ανοίγει τη διαβούλευση της Συνθήκης της Λωζάνης παίζοντας το παιγνίδι των ΗΠΑ.

Η διπλωματία Κοτζιά είναι η πιο broadminded απο δημιουργίας Ελληνικού κράτους. Ας ρωτήσει τον Τσακαλώτο να του πεί τι εννοούν οι Άγγλοι με αυτό…

ΜΠΟΥΡΔΕΣ KAI ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ

Ο Σκαπανέας Κοτζιάς θύμισε σήμερα και το ότι η Ελλάδα έχασε τον πόλεμο του 1897, του 1922 και του 1974. Μπορεί αλλά στην κυβέρνηση και τότε ήταν προδότες. Γνωστά αυτά.

Η τυμβωρυχία έχει παράδοση στη χώρα. Το πολιτικό ΧΘΕΣ, ψάχνει γιά ότι έχει απομείνει, ανθρώπινο δυναμικό, πρωτογενείς πηγές, ελπίδες και κρυμμμένους θησαυρούς και τα ξεπουλάει. Πίσω μένουν τα κελεπούρια και οι διάφοροι Κοτζιάδες, οι οποίοι πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

Ο Καμμένος ο δισκοβόλος των Ιμίων, γιατί δεν παραιτείται; Είναι πολλά τα λεφτά, έτσι; Με χίλια άτομα της ομάδας Δέλτα θα γίνει ανακατάληψη νησιών; To τρώτε και αυτό;

Θα “απαντήσουν” λένε οι πολιτικάντηδες της ντροπής, άν οι Τούρκοι ξανακάνουν αυτό που έγινε στα Ίμια. Μά κάθε μέρα τους το κάνουν οι Τούρκοι. Αν τους βαστάει τους χέστες, ραντεβού στα Ίμια, 12 μεσημέρι και ας αφήσουν τα “μηνύματα” στο Σύμπαν ότι “θα απαντήσουν” τα κλαψό.ουνα.

Αν oι πολιτικοί τα παίρνουν απο τις εταιρείες για εμβόλια, γιατί να μη τα παίρνουν και απο άλλους; Σας θυμίζω τον Αβραμόπουλο που ήθελε “επικαιροποίηση” του μνημονίου Παπούλια για το Αιγαίο. Εκτός απο εμένα και τότε δεν μίλησε κανένας πεπές ή πεπέκος δημοσιογράφος. Εγώ έχω συνέχεια και συνέπεια σε ότι γράφω και σε ότι λέω, αυτοί παθαίνουν διαλήψεις ανάλογα με το πόσο φουσκώνει η τσέπη τους.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ο Σκαπανέας Κοτζιάς μετά τη “δουλίτσα” με τα κοιτάσματα που έκλεισε, άρχισε να στέλνει πάλι τα γνωστά του μηνύματα προς στο Σύμπαν, όπως ότι “η Ελλάδα έχει μεγάλη διπλωματική ισχύ” και άλλες μαλακίες.

Το Γαύδος το έστειλαν άοπλο, ούτε σφαίρα δεν έπεσε στα Ίμια. Λαγοί έγιναν οι δικοί μας. Τις σφαίρες τις είχε πουλήσει ο Καμμένος…
Το βρακί τους φαίνεται και απο μακρυά πλέον. Δεν προλαβαίνουν να το πλύνουν… Μυρίζει.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΠΕΠΕΚΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ! Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...Όλους αυτούς τους παπαγάλους εσείς τους πληρώνετε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Όλα τα κοιτάσματα της Κύπρου πάνε πλέον και μόνο στους Αμερικανούς. Οι Ευρωπαίοι βγαίνουν εκτός παιγνιδιού. Φοβερή διπλωματία! Οι ευχαριστίες του Τίλερσον προς τον Ερντογάν ακολούθησαν στη συνέχεια (προς επιβεβαίωση μου) και εκ του πλησίον. Κοτζιάς και Καμμένος εν τω μεταξύ αεριζόντουσαν κάπου στο Σούνιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.