Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Εν συντομία (8). Ψηφίσατε, δώσατε, χάσατε! Θα ξαναψηφίσετε ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ που σας χρεοκόπησαν ή τους απατεώνες που σας πήγαν πιο κάτω; Μη κλαίτε μετά.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΑΛΛΛΗΛΟΥΙΑ.

Πρό ατυχήματος και ο ασφαλιστικός ο κλάδος. Ο Μητσοτάκης, αυτός ο σοφός πολιτικός που του χάρισαν μια γκλίτσα για να δείχνει κάποιος, επενδύει σιωπηλά στις απολύσεις, μέσα απο το κόλπο “όλα τα πουλάω, όλα τα σφάζω και μετά που να ξέρω κορόιδα”, για να τον ενισχύσει. Το επίδομα στα Γαλλικά λέγεται ΜΙΖΑ, ρωτείστε και τον Μακρόν. Εν τω μεταξύ άνοιξαν και οι μεταγραφές στα κόμματα, όπως έγινε επι της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ, πού όλο το ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ με μεταγραφή. Κανένας έμπιστος δεν πρέπει να μείνει χωρίς δουλίτσα.

Το λάδι στη Στοά Μακαντάση έχει λερώσει όλους τους τοίχους, εφοπλιστές τετράπαχοι κάνουν απεργία πείνας, ο Τσίπρας δίνει μαθήματα ηθικής τάξης, ο Μητσοτάκης γίνεται επίσημα ο καθιστός στη Πρεσβεία των ΗΠΑ (το σκυλάκι το κανίς) και ο Κουτσούμπας της offshore που δεν έχει πάει σε διαδήλωση μιλάει για αντι-ιμπεριαλιστικούς αγώνες!  Ο Προκόπης ο Επικήδειος κατέβηκε απο το άρμα ή έμεινε άγαλμα; Τη Ραχήλ ποιός θα τη πάρει;

Στη λουμπίνα υπάρχει μόνο οργάνωση. Στη λουμπίνα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩΓΗIΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΞΑΝΑ)

Παρά την εισήγηση του εισαγγελέα που ήταν καταδικαστική, οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου αθωώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πλειοψηφία. Αυτό, παρά την αναίρεση που είχε ασκήσει ο Άρειος Πάγος, η οποία ήταν εξαιρετικά εμπεριστατωμένη! Δεν υπήρξε ούτε σκάνδαλο του χρηματιστηρίου! Όλα ήταν μια σκευωρία.

Τα 66 δις ευρώ, που φύγαν απο την Ελλάδα και χάθηκαν στο εξωτερικό μέσω offshore, τα πήραν οι εξωγήινοι.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΝ. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ.

Όλα όσα συμβαίνουν πρέπει να σας θυμίζουν πλέον

  1. πως κάθε πολιτική απόφαση έχει ένα οικονομικό κόστος θετικό μόνο για παραγωγούς και εμπόρους.
  2. πως κανένας πολιτικός δεν αποφασίζει κάτι χωρίς μια “στήριξη” απο κάποιους εντός ή εκτός Ελλάδας.
  3. πως ομιλίες δεν έδινε μόνο ο Στουρνάρας επι Novartis για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έδωσαν και άλλοι αλλά και άλλες. Για θυμηθείτε…
  4. πως το κόλπο με τις διαλέξεις δεν είναι μόνο ένα Ελληνικό φαινόμενο. Για θυμηθείτε…
  5. Για τις ΜΚΟ, να το εξηγήσω; Ρωτείστε τον Κοτζιά…
  6. πως για μαύρες τρύπες στην οικονομία πρώτος και πάλι εγώ σας μίλησα πριν χρόνια απο αυτό εδώ το ιστολόγιο. Αυτά με τη Novartis είναι ψιλαφήματα.

Πόσο να αντέξει κανείς αυτού του είδους τη δημοκρατία, που χάνει λάδια στα παράθυρα των ΜΜΕ, όταν ανάβει η μηχανή της μίζας.

1 σχόλιο:

  1. Έχει χαθεί η μπάλα πλέον. Όχι πως είχαν ποτέ ιδεολογία οι πολιτικοί στην Ελλάδα, αλλά δε κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον. "Αριστεροί" πάνε σε δεξιά κόμματα και "δεξιοί" σε αριστερά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η μόνη "ιδεολογία" είναι η μάσα και τα μνημόνια. Τουλάχιστον πριν κάποια χρόνια αν ήταν να κάνουν καμιά τέτοια κωλοτούμπα σκαρφίζονταν και καμιά δικαιολογία, πλέον δε λένε και τίποτα, απλά κάνουν τις μεταγραφές λες και παίζουνε ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.