Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Επι Καραμανλή και Αβραμόπουλου έπεσαν 40 εκ. ευρώ απο τη Novartis. Ο Καραμανλής είναι καρέτα-καρέτα για Κουρή και Βαξεβάνη… Γιατί;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ “ΑΙΔΟΙΟ” ΤΟΥ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.

Κάτι δεν πάει καλά. Δεν βγαίνουν οι εξισώσεις.Το χρέος επι Καραμανλή έγινε. Τα έχουμε υπογράψει. Αλλά τα γατάκια μέσα τραγουδάνε άλλα. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποιος σας δουλεύει. Κάποιοι σας έχουν για μαλάκες και σας λένε ιστορίες για αγρίους,

Καταρχή η Novartis πιστεύω ότι υπήρξε και ότι υπάρχει. Ο Βαξεβάνης λέει τα λιγότερα απο όσα έχουν γίνει. Εμένα με έχει πείσει. Εποχή Μαφίας ζεί η χώρα. Αυτό εντάξει.

Όταν κάνω αναλύσεις στοχεύω πρώτα στα μεγάλα μεγέθη και μετά στα μικρά. Έτσι πρέπει να κάνει και ένας δημοσιογράφος που δεν κάνει ωραίες ερωτήσεις για να δείχνει σοβαρός π.χ. ο Χατζηαπίδιας. Ο Σαμαράς με το Βενιζέλο άντε να φάγανε 3-4 εκατομμύρια ευρώ και οι δύο. Βάλε και απο ένα εκατομμύριο ο Άδωνης και ένα ο Στουρνάρας. Εντάξει αντέχουμε.

Λογικό είναι και οι κατηγορούμενοι για προδοσία να θέλουν να μάθουν ποιοί είναι οι προστατευμένοι μάρτυρες για τους καθηλώσουν. Το Χριστοφοράκο κανείς δεν τον θέλει στην Ελλάδα και αν ήθελαν θα είχαν στείλει την ΕΥΠ να τον φέρει οικειοθελώς στην Ελλάδα. Είδατε τον Ερντογάν. Τον τσίμπησε στην Ουκρανία τον Οτσαλάν της Συρίας. Τον ρόλο του Καλεντερίδη και του Πάγκαλου δεν ξέρω ποιοί τον έπαιξαν.

Ο Αβραμόπουλος κατά Βαξεβάνη έχει φάει 40 εκατομμυρια ευρώ. Δέκα φορές περισσότερα απο το Σαμαρά. Πρόκειται για μεγάλη αμαρτία. Οι άλλοι όλοι μαζί δεν έφαγαν τίποτα…

Μπορείτε να μου πείτε, ότι στους άλλους βγήκαν τα λεφτά απο τη Novartis. Ναι, αλλάααα η μίζα πάει ανάλογα με το κέρδος και τον κίνδυνο. Αρα, τα πολλά λεφτά της Novartis βγήκαν επι Αβραμόπουλου. Το χρέος έγινε επι Καραμανλή. Δεν μπορεί συνεπώς να λέγεται ότι ο Σαμαράς με το Βενιζέλο φάγανε τα πολλά όταν η μίζα για τον Αβραμόπουλο ήταν ΔΕΚΑ φορές παραπάνω και οι δανειστές μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή φώναζαν κόφτε τα λεφτά για τα φάρμακα… Έτσι δεν είναι;

Τότε γιατί ο Βαξεβάνης έχει κολλήσει σε Βενιζέλο και σε Σαμαρά; Η απάντηση θα βρεθεί στον Καμμένο και στη συμμετοχή του στη κυβέρνηση Τσίπρα. Ο Καμμένος ήθελε τον Γεωργίου ένοχο και αυτό δείχνει τον Καραμανλή να στηρίζει Τσίπρα. Σύντομα θα δούμε και άλλα σκάνδαλα. Η δικαιοσύνη δεν θα βρεί κανένα ένοχο φυσικά.

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Μπροστά σε όλα αυτά το Μαρέβα Gate ξεχάστηκε, η απόφαση των δικαστών για τον Πόθεν τα Κονόμησα πήγε στα σκουπίδια, το πολιτικό ξεκατίνιασμα συνεχίζεται και ο Μητσοτάκης μας μιλάει με άνεση για όσα βλέπει και ακούει απο τις εφημερίδες. Παρά την αποτυχημένη του παρουσία στη πολιτική, η Στοά Μακαντάση του δίνει αυτοδυναμία!

Ξεστραβωθείτε. Αυτή είναι η διαπλοκή. Όλα τα μηδενικά στη πίστα.

Y. Συλλογές με αρχαία ούτε είχα ούτε φύλαξα ούτε πούλησα. Άλλοι είχαν αγάπη στο νερό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.