Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Απο τον Ανδρέα και μετά η χώρα βουλιάζει. Επόμενος στόχος η αλλαγή συνθηκών με “ομοφωνία” και η αλλαγή συντάγματος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Καθώς φεύγει το 2017 θα ήθελα να σας θυμίσω πως φτάσαμε εδώ και να κάνω μερικές επισημάνσεις. Ο Κούλης είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Δεν μπορεί ο άνθρωπος ούτε φυσαρμόνικα να παίξει. Δεν κάνει για πολιτικός.

AΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Μητσοτάκης: “ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ”

Τα στατιστικά στοιχεία (εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ & εδώ) δείχνουν ότι Ανδρέας Παπανδρέου, Σημίτης και Καραμανλής κατέστρεψαν τη χώρα. Το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ είναι στη πραγματικότητα μεταμφιεσμένα τα χρεοκοπημένα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Οι ΑΝΕΛ είναι το μακρύ χέρι του Κουστάκη Καραμανλή στο ΣΥΡΙΖΑ και αγωνίστηκαν για να βγούν ψεύτικα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μόνο που δεν ήταν, κάτι που τελικά αποδέχτηκαν όλοι. Ο Καραμανλής είναι εξαφανισμένος γιατί περιμένει να διαγραφούν τα εγκλήματα του. Είναι όλοι μια παρέα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΟΣ

Θα επισημάνω τα εξής:

 1. H Ελληνική περιουσία αλλάζει χέρια. Το ιδιωτικό χρέος της χώρας μας μετά τη χρεοκοπία του εξαφανισμένου Καραμανλή έγινε κρατικό για να μη μπορεί να κουρευτεί μέσα στην ευρωζώνη και για να σωθούν τα funds και οι τράπεζες αντί να κουρευτεί το χρέος κατά 50% απο το IMF όπως το Ταμείο παραδοσιακά σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει. Να μην είστε σίγουροι για το πραγματικό χρέος της χώρας. Φοβούνται να το πούν. Γιαυτό οι έξω τους χορεύουν πεντοζάλι.
 2. Για τα μνημόνια φταίνε οι προμνημονιακές κυβερνήσεις που έφεραν τη χρεοκοπία Καραμανλή. Εξαφάνισαν όλη τη βιομηχανία, έκλεισαν την ΙΖΟΛΑ (αντιπρόεδρος ο Καμμένος), φόρτωσαν το δημόσιο με αντιπαραγωγικούς ΔΥ και συνδικαλιστές, έφαγαν όλες τις επιδοτήσεις και το ΕΣΠΑ σε χατήρια και τρίχες, κατέστρεψαν τη παιδεία και τις παραδόσεις, αύξησαν τα κόκκινα δάνεια και αύξησαν το χρέος. Αν ξέρατε απο Κάντζι θα καταλαβαίνατε πόσο φονικό για την διανόηση ήταν, ότι ο Ράλλης επέβαλλε το μονοτονικό. Έχει γίνει μεγάλο κακό.
 3. Για τα κακά μνημόνια φταίνε όλες οι κυβερνήσεις που ήλθαν στην εξουσία μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή. Για την αιώνια εποπτεία της οικονομίας της Ελλάδας φταίει ο γνωστός Παπαδήμος που υπέγραψε το δημοσιονομικό σύμφωνο. Κάθε πρωθυπουργός πάντα κάτι κακό κάνει για τη χώρα όταν βγαίνει και λίγο πριν ξεκουμπιστεί. Στην Ελλάδα οι πρωθυπουργοί ήταν όλοι “υπέροχοι”.
 4. Μια γήρανση των Ελληνικών ομολόγων αντι για κούρεμα θα δώσει μια περίοδο χάριτος στην Ελληνική οικονομία. Αυτό γίνεται για να αντιμετωπισθούν τα κόκκινα δάνεια. Αυτό σημαίνει νέα δάνεια απο τις αγορές στη χειρότερη περίπτωση και πιθανόν ένα μνημόνιο 4 για να ληφθούν δάνεια απο τον ESM. Μια αύξηση του δημοσίου χρέους και νέα μέτρα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Με νέο μνημόνο ή όχι δεν έχει σημασία, αφού η εποπτεία Παπαδήμου θα υπάρχει στον αιώνα τον άπαντα. Μην ακούτε τί λέει ο Τσίπρας για το 2018 περί λήξης της εποπτείας, λέει ψέμματα. Διαβάστε μόνοι σας τι γράφει το χαρτί που υπέγραψε ο Παπαδήμος. Με ψέμματα βγήκε ο Τσίπρας και με ψέμματα συνεχίζει. Τη ξέρει καλά αυτή τη δουλειά. Αυτός μίλησε πρώτος για fake news. Δεν καταλάβατε ακόμη το γιατί;
 5. Η Ελλάδα παραμένει μια χώρα σε διαρκή αποσύνθεση. 23 νεκροί στη Μάνδρα, εμπόριο όπλων στο ΓΕΕΘΑ και άδειασμα κασονιών με όπλα, που θυμίζει αυτό που έγινε επι Κύπρου, δηλητηρίαση για 30 χρόνια του Σαρωνικού, ναρκωτικά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, offshore όλοι, νοθευμένα καύσιμα, ενεργειακή και εξωτερική πολιτική στα μέτρα των εφοπλιστών που είναι καρτέλ και στα ψευτο ΜΜΕ, ακριβό φυσικό αέριο, κατάργηση του πόθεν έσχες απο το περιβόητο ΣτΕ, μια ανίκανη, παράφρονα και άχρηστη αντιπολίτευση μαζί με μια ανύπαρκτη ψευτοδικαιοσύνη είναι σημεία των καιρών.
 6. Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης θα συνεχισθεί. Η χώρα χρειάζεται αφεντικά και ζητιάνους. Φτηνούς εργάτες, λατζέρησες, σερβιτόρους και ρουφιάνους. Πληροφόρηση στη χώρα δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο. Σε κανένα. Μάπα όλα είναι.
 7. Χωρίς υποδομές καμμία μεγάλη βιομηχανία δεν θα έλθει στην Ελλάδα. Απο τη στιγμή που οι πρωτογενείς πηγές και τα ασημικά της χώρας θα ανήκουν σε ξένα χέρια που κάνουν επενδύσεις των κερδών τους εκτός Ελλάδας όλα έχουν τελειώσει.
 8. Το Ελληνικό γίνεται χωρίς λεφτά. Δωρήθηκε στον Λάτση που ούτε ΧΥΤΑ δεν ξέρει να φτειάξει και στη συνέχεια βγήκε στο ΧΑ για να τα μαζέψει. Μια επένδυση “καζίνο και συνεργάτες” με αέρα και με τη συμμετοχή Τσίπρα, ότι έγινε με τη Fraport που χωρίς εγγυήσεις δικές της πήρε 1 δις ευρώ δάνειο για να αγοράσει τα 11 αεροδρόμια!
 9. Οι μεταρρυθμίσεις των μνημονίων δεν πέτυχαν αφού οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς και οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Η αλλαγή συντάγματος είναι το επόμενο μεγάλο κόλπο. Φυλαχθείτε. Μέσα σε αυτό θα κρυφτούν αλλαγές διεθνών συνθηκών και τα θέματα των μειονοτήτων, που με το μεταναστευτικό που έστησε η κυβέρνηση Τσίπρα με τους Τούρκους θα γιγαντωθεί. Οι ΕΟΖ στην Ελλάδα, αρχίζοντας απο τον τουρισμό, θα φανούν σαν μόνη λύση. Η μαριχουάνα είναι ήδη ελεύθερη και θα προωθηθεί χάρι στο ηλεκτρονικό τσιγάρο στα μπάρ και στα σχολεία. Σε βήματα όλα.
 10. Όλα στην Ελλάδα γίνονται πάντα σε βήματα και με ομοφωνία όλων των κομμάτων, όπως π.χ. έγινε με το νόμο για τους μουφτήδες μετά απο εντολή Ερντογάν στους υπάκουους των Αθηνών. Η αναβάθμιση της συνθήκης της Λωζάνης στην οποία συμφώνησε δημόσια ο Τσίπρας κατά τη κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ερντογάν ήδη ξεκίνησε. Μιλιά για αυτό ο αυτοδημιούργητος Τοτός της ΝΔ του “Εθνάρχη” που μείωσε την Ελλάδα, γιατί η Κύπρος ήταν μακριά και παρότι η Ελλάδα είχε υπεροπλία τότε, όπως και ο Χοντρομπαλάς Αχυράνθρωπος που κάνει εμπόριο σε όπλα. Μιλιά και οι άλλοι στη Βουλή. Ακόμη ψάχνετε να βρείτε που είναι το παρακράτος;
 11. Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια ΕΕ πολλών ταχυτήτων, κάτι που υπέγραψε ο Τσίπρας στη Ρώμη. Στο τέλος η Ελλάδα δεν θα ψηφίζει κιόλας. Δεν ξέρω, αν δεν το έκανε επίτηδες.
 12. Ήταν τεράστιο πολιτικό λάθος ότι  Ελλάδα και Κύπρος ψήφισαν κατά των ΗΠΑ στον ΟΗΕ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσας του Ισραήλ και μου κάνει εντύπωση γιατί ακόμη δεν την έχουν αναγνωρίσει. Είναι μεγάλο λάθος απέναντι στη μόνη χώρα που μας στηρίζει με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτό λέγεται παράδοση Ελληνικού εδάφους. Και αυτό το σημαντικό θέμα εδώ γράφηκε πρώτα.
 13. Μη εμπιστεύεσθε τα ΜΜΕ. Μαγαζιά που πουλάνε ειδήσεις και που διαφημίζουν κώλους είναι. Τα σουβλατζίδικα είναι πιο παραγωγικά και ας έχουν ποντίκια πάνω στους γύρους.
 14. Είναι προκλητικό μια χώρα να υποφέρει και οι εφοπλιστές να μη πληρώνουν φόρους και να είναι οι μόνοι που αυξάνουν τα κέρδη τους. Σε πόσους πια αυτή η χώρα είναι υπόδουλη;
 15. Η υπόθεση με τους Τούρκους πραξικοπηματίες έχει πολλά κοινά με την υπόθεση Οτσαλάν. Μπορεί να τους δούμε και αυτούς στη Κένυα για ξεκάρφωμα αλλοιώς θα βρεθεί ένα άλλο κόλπο. Το παρακράτος βρίσκει πάντα λύσεις για μια καλή τιμή π.χ.καταδίκη στην Ελλάδα.
 16. Η δικαιοσύνη έφτασε να υποστηρίζει ότι για τους 23 νεκρούς στη Μάνδρα φταίει η δήμαρχος και ο δασάρχης. Αλήθεια φωτογραφίες με νεκρούς τα ΜΜΕ της διαπλοκής, γιατί δεν εκυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο; Έχουν κάνει συμφωνία στήριξης της Δούρου για την μετά Τσίπρα εποχή; To έργο με τα λιμνάζοντα ύδατα στο Φάληρο γιατί δεν το πρόσεξε κανείς, ότι είναι απαράδεκτο να είναι εντός πόλης και ότι θα γεμίσει με κουνούπια το Φάληρο, για να κατουράει ο Λάτσης και το Μονακό της παραλίας;

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ

1 σχόλιο:

 1. ..απ'ότιδείχνουν τά πράγματα,έχει επιλεγεί γιά τήν Ελλάδα ή "κυλιόμενη φτωχοποίηση",δλδ τό αργό βράσιμο τού βατράχου...
  Θά μάς φτψχοποιούν συνεχώς μέχρι νά εξαφανιστούμε από τόν χάρτη...
  Γνωρίζουν διότι μέσω Στοών καί "Λεσχών",έχουν διαφθείρει τίς μάζες καί ή φοβερή ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι τό μεγάλο καί αξεπέραστο ζήτημα πού θά μάς τελειώσει νομοτελιακά...Υπολογίζονται περί τίς 200.000 ετησίως οί αμβλώσεις στήν γειράσκουσα Ελλάδα καί συνεχώς μπάζουν φανερά καί μυστικά κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα..
  Τό ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ πολιτικό κατεστημένο τής χώρας είναι παντελώς διεφθαρμένο καί διαπλεκόμενο,ό Ελληνικός "δημοκρατικός" ΟΧΛΟΣ έχει ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ μέ εκπομπές τσόντας καί τηλεσειρές ηθικής δυσωδίας καί ατελείωτων κουτσομπολιών...
  Μάλλον μέχρι στιγμής μάς σώζει τό γεγονός τών ανταγωνισμών τών "εταίρων" καί 'συμμάχων" μας,πού αδυνατούν νά αποφασίσουν πώς καί γιά πόσο θά μάς χρηματοδοτούν,διότι ΟΛΟΙ θέλουν νά αρπάξουν φιλέτα τής χώρας..Ισως ό Ερτογάν νά είναι μία "σωτηρία" μας,διότι έχει τραβ΄ήξει τούς προβολείς επάνω του καί τόν φοβούνται από άποψη διεθνής αναταραχής τού βάλτου τών βατράχων...
  Πιθανόν νά οδηγξθούμε σέ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,καθώς όλο καί πιό πολλοί συνειδητοποιούν αργά αλλά σταθερά πώς τό πολιτικό κατεστημένο στήν Ελλάδα τάχει μπουρδουκλώσει καί δέν ξέρει ούτε αυτό τί πρέπει νά κάνει...ό λαός έχει ήδη ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ καί ΑΗΔΙΑΣΕΙ μέ ΟΛΟΥΣ...ό τποτηρητής τής euroΧΟΥΝΤΑΣ Παπαδήμος,επιβλήθηκε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ από τόν "πατριώταρα" Καρατζαφέρη,κατόπιν εντολής τής γνωστής λέσχης τών Αθηνών..Αν ό λαός από ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ α9ληθινή αυτή τήν φορά) καί όχι στημένη από "εγλωβιστές",τύπου Καμμένου καί Καζάκη,ριζοσπαστικοποιηθεί,καί ψηφίσει μικρά ή ακράια κόμματα,αυτό συμένει πώς θά οδηγθούμε μοιραία σέ πολυετή ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ,άρα επειδή θά κινδυνεύσει τ΄΄ο ήδη ετοιμοθάνατο euro,ίσως μάς πετάξουν μέ τίς κλωτσιές στό ΧΑΟΣ τής απόλυτης φτωχοποίησησς μόνοι τους οί μασωνόδουλοι ευρωπαίοι...
  Πάντως σέ κάθε περίπτωση μέλλον δέν υπάρχει μέτήν συνέχιση τής παρούσας κατάστασης,είτε επιταχύνθούν οί ρυθμοί τής,είτε επιβρανδυθούν...Αν πέσει τό κεφάλι τού Ερτογάν,τότε ή Ελλάς ίσως μπεί σέ μεγάλες περιπέτειες λόγω τού ΜΙΣΟΥΣ τών Κεμαλιστών ενναντίον μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.