Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το ίδιο το κράτος κάνει τα στραβά μάτια στα λαθραία και στα ναρκωτικά. Λαός στραβός και παράλυτος δεν έχει ελπίδα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


0.5% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΠ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ NOOR-1. ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.
Ενας λαός τεμπέλης, κομπλεξικός, ανεύθυνος και ανίκανος, που ξεχνάει εύκολα και που στηρίζει τις ελπίδες του σε τυχάρπαστους, σε ψεύτες, σε απατεώνες και σε λαοπλάνους πολιτικούς δεν έχει ελπίδα
ΣΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΡΓΙΛΕ (ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΑ)

Κανείς δεν ξέρει ακόμη πόσους τόνους είχε το Αγία Ζώνη

Τους λές μη μπείς στη θάλασσα θα πάθεις καρκίνο, τους λες μη φας ψάρια θα πάθεις καρκίνο, τους λές βάλε μάσκα αν κάνεις μπάνιο αλλοιώς θα πάθεις καρκίνο. Τίποτα αυτοί συνεχίζουν να προσκυνάνε τον "αυτοδημιούργητο" Κυριάκο των Παραπολιτικών και του Σκάι, όπως και το Παιδί Μπετούγια, που άρχισε την προεκλογική περίοδο για να ξεχασθεί το ναυάγιο Κουρουμπλή και το γεγονός ότι τελικά φαίνεται ότι τα λαθραία τα διακινεί το κράτος και ότι εξαιτίας αυτού χάνονται δις ευρώ φόροι. Δεν είναι τυχαίο ότι η αποθήκη LNG του Κοπελούζου στην Αλεξανδρούπολη είναι ακριβώς έξω απο τα χωρικά ύδατα, για να μη μπορεί να ελέγχει κανείς εκεί τί διακινείται.

Τους λές ότι ο Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα και ότι το λένε οι δείκτες, πήγε η CIA να τον σκοτώσει σου απαντάνε. Δεν καταλαβαίνουν, ότι αν ήθελε να τον καθαρίσει η CIA θα το είχε κάνει.
Τους μιλάς για τεχνολογία και σου μιλάνε για καινοτομίες του κώλου και για παραδοσιακά προϊόντα. Τους λές σας κλέβουν δίς στις Σκουριές, να έχουμε να τρώμε λένε αυτοί.
Τους λές ότι δεν μετράνε καλά την μόλυνση και ότι δεν ξέρουν τί τους γίνεται, τα οστρακοειδή βρέθηκαν καθαρά σου απαντάνε αυτοί.

Αγαπητοί μου όλος ο Σαρωνικός θα έπρεπε να έχει απο χρόνια σταθερά σημεία στα οποία να λαμβάνονται συνεχώς μετρήσεις και δεν υπάρχει τίποτα. Το καταλάβατε αυτό; Υπάρχουν χιλιάδες functions που θα έπρεπε να λειτουργούν, για να γίνει η χώρα κράτος. Οι μαλάκες που ψηφίζετε θα τα κάνουν αυτά; Eίστε πολύ ριζόγαλα όσοι το πιστεύετε αυτό.

MONO ΓΙΑ FIBONACCI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Οι περιοχές μόλυνσης ερευνώνται με πλοία που έχουν πάνω τους Sonar και Laser. Το ΕΛΚΕΘΕ δεν ξέρει τί είναι τα ποτάμια της θάλασσας, αυτά θα ξέρει; Επιτέλους πότε θα δείτε το αυτονόητο; Σας δουλεύουν με fake πληροφορίες και θέλουν τώρα να βάλουν φραγμούς στο διαδίκτυο, γιατί το χοντρά κόλπα παίρνουν σειρά.

Είναι ασήμαντο αν ο κάποιος Καμμένος τα σπάσει με το Τσίπρα. Μην ασχολείστε σαν τις κουτσομπόλες με τα διαζύγια. Αυτοί όλοι είναι παρέα. Ξυπνείστε.

Κοιμάστε όρθιοι. Σημαντικό είναι ότι ο Κουστάκης χρεοκόπησε την Ελλάδα και ότι ο Γιαννάκης χρεοκόπησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να πάρει ούτε η δικαιοσύνη ούτε κανένας σας είδηση. Κοιμάστε όρθιοι.

Σας έχουν δείξει επί τόσες ημέρες οι μαλάκες των ΜΜΕ, φωτογραφίες σαν την απο πάνω και τη διπλανή; Γιατί να τις δείξουν άλλωστε. Σας θέλουν ζώα. Σας μιλούν για Σύμπαν και Ηθική και τον κακό τους το φλάρο. Οι δύο φωτογραφίες παράγονται απο χρήση Laser. Στη Κρήτη τα στραβάδια σας τα έχουν δείξει αυτά; To λαδάκι το βλέπετε γύρω απο το πλοίο και δίπλα στο ναυάγιο; Το λάδι στις ακτές με τί το βλέπουν; Με το μάτι;
Ταυτοποίηση των πετρελαιοκηλίδων και της πηγής τους ακόμη δεν μπόρεσαν να κάνουν οι "ειδικοί" του ΕΛΚΕΘΕ, που λέγανε ότι έχουν και τους "κατάλληλους" ανθρώπους;

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΙΣΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η δικαιοσύνη κάνει ένα χρόνο για μια δίκη και μετά πέντε χρόνια για Άρειο Πάγο! Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, παρηγοριά στον απατεώνα είναι.
Ειδικός στους υδρογονάνθρακες είναι ο γεωλόγος; Τί λέτε ρε. Για φιλείστε το πουλί μου εκεί στη Κρήτη... Δεν ξέρετε εσείς απο αυτά.

ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ; ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΑΛΑΚΑ;

Αφού τελείωσε η τουριστική περίοδος η κυβέρνηση για μπάτσες έκλεισε το Νάμμος και σας το παίζουν μαχητική αριστερά της Ρόζας Πούτσενμπουργκ. Πάλι σας κορόιδεψαν; Σας λένε, ότι θα ασχοληθούν με τους υπεύθυνους για το έγκλημα στο Σαρωνικό όταν καθαρισθεί η πετρελαιοκηλίδα! Σας δουλεύουν στεγνά. Αυτό για να γίνει θα πάρει είκοσι χρόνια, γιατί με αυτούς τους λαπάδες και τους άσχετους η μόλυνση μόνο απο μόνη της θα φύγει. Τότε ο Κουρουμπλής δεν θα ζεί. Θα έχει γίνει αστρόσκονη! Ο καθένας είναι άξιος της τύχης του.

Απο τη στιγμή που η διαφθορά στη χώρα είναι πάνω απο 50% είναι πασιφανές ότι τη κυβερνάει εγκληματική οργάνωση. Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη. Αυτό από μόνο του αρκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.