Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σκουριές. Μεγάλη κομπίνα δις ευρώ της κυβέρνησης πίσω απο τη διαιτησία. Σειρά του Αγίου Όρους.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ. ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ.

Ίσως να σας εκπλήξω λέγοντας ότι ήδη έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ της ετταιρείας και της κυβέρνησης και πως αυτή αφορά την μεθοδολογία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, για να μη γίνει το εργοστάσιο εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Μέσα στους όρους της διαιτησίας υπάρχει ένας όρος που αφορά την δημιουργία νέας συμφωνίας, αν δεν τηρηθεί η αρχική συμφωνία που αφορά την κατασκευή του εν λόγω εργοστασίου. Το κόλπο είναι στο εργοστάσιο.

Τα έχω ξαναπεί αυτά (βλέπετε σχετικά εδώ). Το γιατί χαίρονται οι μεταλλωρύχοι απο τις Σκουριές είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω, το πιθανότερο είναι λόγω άγνοιας. Φυσικά πρόκειται για σκάνδαλο μεγαλύτερο απο την καταστροφή στο Σαρωνικό, για χρυσό μιλάμε. Είναι πολλές δεκάδες δις ευρώ.

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ένα άλλο σημείο είναι, τι εννοούν οι μαλάκες στο υπουργείο ανάπτυξης όταν αναφέρονται για παρασκευή καθαρού χρυσού στο χαρτί της διαιτησίας. Οι μαλάκες έπρεπε να ξέρουν ότι άλλη τιμή έχει ο χρυσός καθαρότητας 995.0 %o καί άλλη ο χρυσός καθαρότητας 999.9 %o. Άλλες μονάδες ένα εργοστάσιο χρειάζεται για τη μια περίπτωση παρασκευής και άλλες για την άλλη. Το αυτό αφορά και τον άργυρο. Είναι ένα πολύ σοβαρό λάθος αυτό που αναφέρεται στο χαρτί της διαιτησίας, που δείχνει το χαμηλό επίπεδο των επιστημονικών συμβούλων του υπουργείου. Η ασχετοσύνη που υπάρχει είναι τεράστια. Πολύ μεγάλη η ευθύνη Σταθάκη.

Ας τα πεί κάποιος αυτά και στον δημοσιογράφο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ-NΔ που μίλαγε για εργοστάσιο "καθαρού χρυσού" σε μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγοντας το γραφείο τύπου και ασχετοσύνης της ΝΔ. Δεν είναι ούτε ύφος ούτε ενημέρωση αυτή που προσφέρει το ΣΚΑΙ-ΝΔ. Το απέδειξα. Οι ράβδοι στις δύο φωτογραφίες είναι άλλης καθαρότητας. Διαβάστε τί γράφουν.

Σας το έχω πεί εκατοντάδες φορές, "όλοι τους είναι κατώτεροι των περιστάσεων", άνετα μπαίνουν φυλακή, αφού η άγνοια και η μαλακία δεν θεωρείται σαν ελαφρυντικό στα δικαστήρια σε μια δημοκρατία.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Γιατί ο Τσίπρας πάει στο Άγιο Όρος;
Έχει μεταλεία χρυσού εκεί και τον έστειλαν για κατάσταση;

Στη Στοά Μακαντάση έχουν και άλλα ορτύκια για να τα κατουρήσω; Το λέω για να τελειώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.