Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Οι κουραδομηχανές της Βουλής εν δράσει πάλι, αυτή τη φορά στόχος τους η παιδεία. Δεν πείθει κανείς τους κανένα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ 

Το πιο αντιπαραγωγικό είναι να επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια, όπως ότι είναι όλοι μια παρέα απο μαριονέτες, ότι είναι αμόρφωτοι, ότι είναι ανίκανοι και ότι είναι άχρηστοι. Δεν ξέρουν τί είναι παραγωγή, εντιμότητα και αξιοπρέπεια γιατί ποτέ δεν έχουν δεί πως δουλεύουν τα πράγματα όταν είναι σε τάξη. Είναι θιασώτες της πίπας και της παρλαπίπας.

Οι Στοές Μακαντάση έχουν φτειάξει ένα ιστό με HIV απο απατεώνες. Δεν γίνεται τίποτα σωστό. Σας ταίζουν απο τα έτοιμα. Δεν στήνουν επίτηδες παραγωγή επι χρόνια. Κάνει πλάτες ό ένας στον άλλο, ξεπουλάνε και τρώνε. Αυτή είναι η δουλειά τους. Στη Βουλή χώρια, στα ξενύχτια και στα χαμάμ παρέα.

Αν νομίζετε, ότι οι συμμορίες της Κολομβίας με τα ναρκωτικά και τα λαθραία όπλα, φάρμακα και καύσιμα στο Αιγαίο θα σας σώσουν, είστε χαμένοι απο χέρι. Το σήμερα είναι πάντα χειρότερο απο το χθές και πάντα επιβεβαιώνει το αύριο πρός το χειρότερο.

ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΛΥΣΗ. ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.

Στα καφενεία και στα σχολεία οι σφαίρες σκοτώνουν κόσμο. Τα ναρκωτικά και τα λαθραία δις ευρώ στο Αιγαίο κάνουν θραύση, η ψήφος βουλευτών εξαγοράζεται κοκ. 

Η αστυνομία δεν μπορεί να εκτελέσει το χρέος της. Η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της κοροϊδεύει το κοινό αίσθημα. 

Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος συνεχίζεται.

Στο εξωτερικό καλύτερα να αρχίσουν να σκέφτονται άλλες λύσεις. Ο Μητσοτάκης δεν τραβάει ούτε λουκάνικο. Είναι όλοι τους για φάπες.

ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Ελλάδα με τη διαπλοκή και τη διαφθορά που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, μόνο με το κατακλυσμό του Νώε σώνεται. Είναι τελειωμένη. Όταν σκάσει η χρεοκοπία και θα σκάσει, να είστε σίγουροι, με τα μνημόνια που υπέγραψαν και δεν χρειάζονται άλλα, τα σπίτια σας θα περάσουν σε μια νύχτα στους δανειστές. Οι ατιμώρητες τράπεζες που έδωσαν τα κόκκινα δάνεια, το ξέρουν. Είναι όλοι τους απατεώνες και σας δουλεύουν συνέχεια.

Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί, είναι στη παρέα και δεν είναι ανεξάρτητη. Το κράτος στην Ελλάδα λειτουργεί σαν απατεώνας.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ

Η παιδεία που παρέχεται δεν έχει στόχο την ανάπτυξη αλλά τη παραγωγή άχρηστων και αντιπαραγωγικών όντων, που να μη σκέφτονται.

Κάθε μέρα κυκλοφορούν πολλά αφηγήματα, που δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα. Τις περισσότερες "ειδήσεις" στα ΜΜΕ, ίσως και όλες, πρέπει να τις γράφουν επικοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι σε σκοτεινά γραφεία.

Οι ειδήσεις που σας λένε κάθε μέρα δεν είναι ειδήσεις και οι πληροφορίες που σας δίνουν είναι κατά συρροή άχρηστες ή ψεύτικες. Ο κόσμος καίγεται και αυτοί σας λένε τα κάλαντα.

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΑ"

Μα είναι δυνατόν ο κ.Μητσοτάκης να μιλάει για αξιοκρατία; O γυιός εκείνου που διπλασίασε το χρέος της χώρας μας σε μια νύχτα; Αν υπήρχε αξιοκρατία θα ήταν δυνατό όλο του το σόι να είναι στη πολιτική; Δεν λένε τίποτα. Κανείς τους.

Τώρα τον έπιασε η πρεμούρα για τους σημαιοφόρους; Τί μπορεί να ξέρει αυτός απο αυτά; Εγώ ήμουν έξι χρόνια 1ος σημαιοφόρος στο γυμνάσιο και με το σπαθί μου, όχι με το όνομα του μπαμπά μου.

Η παράταξη της ΝΔ δεν ήταν αυτή που χρεοκόπησε τη χώρα; Για τον Καραμανλή μιλάω, τον ηθικό...

Για το μαύρο χρήμα στη χώρα, που ξεπλένεται επι δεκαετίες μέσα απο το ναυτιλιακό συνάλλαγμα, ο γαμπρός του Μητσοτάκη που είναι και κουμπάρος του Μαρινάκη και πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής, δεν του έχει πεί κάτι; Ο Μητσοτάκης πού έχει τα μάτια του;

Eμπάσει περιπτώσει, δεν θεωρώ ότι είναι κακό ο σημαιοφόρος να βγαίνει με κλήρωση. Κολλάνε σε τρίχες, γιατί είναι τρίχες οι ίδιοι. Η φασαρία για το θέμα αυτό στη Βουλή έγινε, για να περάσει στο κόσμο, ότι ο Κούλης ή Κυριάκος (έτσι τον λένε τα ΜΜΕ της διαπλοκής για να τον θεωρεί ο κόσμος δικό του άνθρωπο, τόσο γκάου είναι) είναι με την αξιοκρατία και με την Εθνική Ελλάδας...

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΝΔ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Κάποτε πριν πολλά χρόνια είχα προσκληθεί σε μια συγκέντρωση μελών της ΝΔ απο μια εξαδέλφη μου που εργαζόταν για το κόμμα της ΝΔ. Πήγα. Εκεί συνάντησα έναν βουλευτή της ΝΔ. Μου φάνηκε σοβαρός, φαινόταν άνθρωπος της Στοάς Μακαντάση. Τους ξεχώριζα απο μικρός...

Τον ρώτησα ποιό είναι το πρόγραμμα της ΝΔ για την έρευνα. Ακόμη περιμένω την απάντηση. Έχει πεθάνει. Ούτε τότε υπήρχε κάτι για την έρευνα ούτε τώρα υπάρχει ούτε θα υπάρξει. Δεν μπορούν.

Δεν τους βλέπετε τι επίπεδο έχουν; Όλοι οι πολιτικοί του ΧΘΕΣ είναι "πιάσε τον ένα και χτύπα τον άλλον". Χτές φώναζαν ο ένας τον άλλον "κουραδομηχανή" και "κουραδοκεφτέ" μέσα στη Βουλή, απο εκεί και ο τίτλος του άρθρου.

Ο ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ

Διαβάστε όλα μου τα άρθρα απο το 2009 και μετά. Μπορεί να μορφωθείτε. Κοιμάσθε όρθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.