Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Ο Γαβρόγλου του ΔΣ του Ιδρύματος Λάτση και το Σύνδρομο της Πληροφορικής. Την Ελλάδα την κυβερνούν άσχετοι με πλάτες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας τα τμήματα των ΑΕΙ κατατάσσονται πλέον σε τέσσερα επιστημονικά πεδία κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις, καθότι καταργείται ένα επιστημονικό πεδίο αυτό που αφορά στις Παιδαγωγικές Σχολές.

1ο επιστημονικό πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες
2ο επιστημονικό πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες
3ο επιστημονικό πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής
4ο επιστημονικό πεδίο: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική

Κοιτώντας τις γραφικές αυτές θεματοποιήσεις που έρχονται άλλη μια φορά να "αλλάξουν" τα πάντα προς το χειρότερο, σε μια κοινότητα που οι αλλαγές γίνονται μόνο για να βολευτούν σε θέσεις κλειδιά μπαγλαμάδες της Στοάς Μακαντάση, θαυμάζει κανείς τη συσχέτιση Οικονομίας και Πληροφορικής και ένταξής τους σε ένα γνωστικό παιδοίο, αυτό του κ.Γαβρόγλου, που προφανώς δεν ξέρει τι σημαίνει πληροροφορική, τί σημαίνει οικονομία, τεχνολογικές επιστήμες κλπ Σημειώστε ότι τι Στατιστική δεν τη χρησιμοποιούν μόνο οι οικονομολόγοι αλλά και οι μαθηματικοί, οι φυσικοί, οι μηχανικοί, ακόμη και οι γιατροί, οι κοινωνιολόγοι κλπ

Σας μεταφέρω, χωρίς καθυστέρηση, τον ορισμό της πληροφορικής απο τη wikipedia


Οπως βλέπετε η πληροφορική έχει μεγαλύτερη σχέση με τις θετικές και τις τεχνολογικές επιστήμες παρά με την Οικονομία. Αυτά που κάνει ο κ.Γαβρόγλου είναι μπούρδες. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Ο παραπάνω διαχωρισμός δεν είναι μόνο λάθος είναι και καταστροφικός.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ


Θα κλείσω το άρθρο, "ζητώντας" απο το κ.Τσακαλώτο που είναι υπέρ του ασύλου, να μου πεί αν στην Αγγλία γίνονται στα ΑΕΙ καταλήψεις και αν υπάρχει κάρτα εισόδου για τους φοιτητές.  Επειδή έχω εργασθεί σε δύο ΑΕΙ στην Αγγλία πολύ παληά, ένα απο τα οποία ήταν το University of Cambridge (σαν Senior Scientist), ξέρω τi λέω. O κ.Τσακαλώτος πρέπει να προσέξει το Αλτσχάιμερ, γιατί ξεκινάει και απο μικρή ηλικία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Οι μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες έχουν περάσει απο τη Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Τί έκαναν; Tίποτα. Τί κάνουν; Τίποτα. Να μη πώ και ονόματα γιατί θα μας πάρει η νύχτα. Άλλη φορά.

Όσα έγραψα ανωτέρω, δεν σημαίνουν ότι συμφώνησα ποτέ με το νόμο Διαμαντοπούλου. Και αυτός μάπα ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.