Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Γελοιοποιούνται συνέχεια. Η Ελλάδα δεν πάει μόνο στο διάστημα αλλά αποκτά και πυραυλακάτους Stealth!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Σε χώρες σαν την Ελλάδα έρχεται μια στιγμή που τα πτυχία δεν έχουν αξία ούτε τα αξιώματα. Τότε μετράνε άλλα... οι αγέλες...
ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ ΑΣΤΕΙΑ

Αργά και σταθερά δημιουργείται το σκηνικό τη μετάβασης της χώρας πρός μεταπολίτευση, αφού οι πλάτες απο τη Γερμανία στο πολιτικό ΧΘΕΣ που βγήκε για κυνήγι, θα σταματήσουν να υπάρχουν αναγκαστικά. 

Η ΝΔ αποφάσισε να "πρωτοστατήσει" λέγοντας ότι "θα καλέσει τους αρίστους να τη συνοδεύσουν πρός την εξουσία". Πάλι ξύλο θα φάνε. Αυτή τη φορά όμως θα φάνε πολύ ξύλο. Ξύλο θα φάει και η Στοά Μακαντάση και Χριστοδουλάκη γωνία.  Το αντίπαλο δέος, το ΣΥΡΙΖΑ περνάει χαλαρρρά το καλοκαίρι λέγοντας αστειάκια καθότι το Πάσχα θα έλθει νωρίτερα φέτος.

Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να λειτουργούν παράνομα, όπως και κάτι "οργανώσεις" που κινούνται σαν ΜΚΟ στο χώρο του Διαστήματος (της Στοάς Μακαντάση). Έτρεξαν γρήγορα και έπιασαν τις πόρτες πάλι. Για τα υπόλοιπα θα σας απαντήσουν οι αρμόδιοι. Υπάρχει πολύ φαγητό στο διάστημα εκτός απο την άμυνα...

Η ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Το ανέκδοτο ότι οι πυραυλάκατοι γίνονται stealth με βαφή είναι μιά πρωτότυπη μαλακία διεθνώς. Πρόκειται για σκάνδαλο, όπως αυτό των Orion. Τα ηλικίας μισού αιώνα Orion έχουν μεν κάποιες ώρες πτήσης αλλά μετά 50 χρόνια η παράμετρος "ώρες πτήσης" είναι άνευ σημασίας. Μετράνε άλλες παράμετροι.

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ (ΣΤΟΑ ΓΡΑΝΑ)

Το 2007 έγραψα ένα άρθρο σε ένα ιστολόγιο εδώ με θέμα ηλεκτρομαγνητική ρύπανση. Σε αυτό ανέλυσα ότι τα σήματα της τηλεφωνίας απο τις κεραίες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με χρήση τεχνικών ραδιογωνιομέτρων, γιατί η ανάκλαση είναι η σημαντική παράμετρος του σήματος που διαδίδεται. Αυτό σήμαινε ότι το να βάλεις έναν ανιχνευτή σε ένα σταθερό σημείο απέναντι απο ένα σχολείο για να μετράς την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση είναι επιστημονικό λάθος. 

Ο κ.Χατζηδάκης έδωσε ένα πρόγραμμα για να τοποθετηθούν μόνιμοι μετρητές απέναντι απο σχολεία και τα αποτελέσματα να τα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Μπούρδες. Αυτό είναι το είδος των αρίστων για το οποίο μιλάει. Να μη μιλάει καλύτερα.  Δεν ξέρει απο ανάπτυξη και δεν ξέρω και απο τί άλλο ξέρει. Την απόδειξη την έδωσα. Σκράπες σε όλα.

Επι δέκα λεπτά ασχολούμαι με τις αγραμματοσύνες και τις μαλθακότητες του ΧΘΕΣ. Είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι και σαν ηλίθιοι μιλάνε. Δεν βγαίνει με αυτούς. 

Πετάνε συνέχεια λεφτά στο δρόμο και σε φίλους της Στοάς Μακαντάση και Βουρίδη γωνία. 


ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ ΣΚΕΤΕΣ

Με αστεία και παντομίμες προσπαθεί ο κάθε καραγκιόζης να κάνει το λαό να κοιτάει αλλού. Ο κόσμος δεν είναι τόσο κλειστός πιά. Τα νούμερα γίνονται πιο νούμερα. Αυτό αφορά και τη Γερμανία. Υπάρχουν και εκεί νούμερα. Μεγάλα νούμερα.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


To Δίκαιο σε μια δημοκρατία είναι μια σημαντική παράμετρος της λειτουργίας της. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέβασε τον πήχυ της παρανομίας στην Ελλάδα με νόμους που υπέγραψε, παράγοντας αταξία και συνωμότησε με τον Ελληνικό λαό στο κακό που έστησε, δίνοντας του παροχές απο δάνεια που δεν έπρεπε να έχει. 

Τον δρόμο του Ανδρέα Παπανδρέου ακολούθησαν οι Σημίτης, Βενιζέλος και Γ.Παπανδρέου. Η παρανομία δοξάστηκε.

Η Σκάλα του Ιακώβ φαγώθηκε σε έργα βιτρίνας. Η καταστροφή της έφερε τη Ζούγκλα και τους μακάκας της πολιτικής, του πνεύματος και τους καραγκιόζηδες που κάνετε χάζι στα παράνομα ΜΜΕ του κερτέλ των εφοπλιστών.

Το πρόβλημα της ατιμωρησίας και τα δωράκια που νομιμοποίησε στη Βουλή ο Ανδρέας Παπανδρέου αύξησαν τα παράνομα κέρδη. Η μεσαία τάξη τονώθηκε αλλά σε βάρος της συνέχειας της κρατικής οντότητας της Ελλάδας. 

Το κορδόνι της μεταπολίτευσης έχει τελειώσει. Τα 7 διπλώματα του Ανδρέα στα οποία ο ίδιος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του δεν ήταν αρκετά. Η κουραδομηχανή της Στοάς Μακαντάση είχε απο τότε βουλώσει. Από τότε μόνο κλάνει και πουλάει όνειρα.

Να κάνουν στην άκρη. Θα υπάρξουν νέες στρατηγικές και υποχρεούνται όλοι να τις ακολουθήσουν αλλοιώς πάπαλα. Πάπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.