Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Μηδενική φορολόγηση και για τα τουριστικά κέρδη που γίνονται ναυτιλιακά. Είδες ο τουρισμός; Πληρώστε εσείς ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ τώρα...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ...

Ως γνωστό τα ναυτιλιακό συνάλλαγμα δεν ελέγχεται και αφού δεν ελέγχεται, κανείς δεν ξέρει τις πηγές του. Μπορεί πίσω του να είναι

Ο τουρισμός περιλαμβάνει ναυτιλιακές εταιρείες που έχουν και ξενοδοχεία. Πολύ εύκολα τα κέρδη απο τη μεταφορά των τουριστών, απο τις μαρίνες, τα ξενοδοχεία, τα αεροπορικά ταξείδια και τα τουριστικά γραφεία μέσω συνδεμένων ναυτιλιακών εταιρειών μπορεί να μετατρτέπονται σε ναυτιλιακά κέρδη (χωρίς φόρο).

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ

Πώς να αναπτυχθεί αυτή η χώρα, όταν η κάθε κυβέρνηση συνωμοτεί πάντα κατά των ίδιων φορολογουμένων, αφού προηγουμένως τους άδειασε τα Ταμεία για να σώσει τις Τράπεζες - Κωλοχανεία, που έκαναν τις καταθέσεις κόκκινα δάνεια, κάτι που τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας αποδέχτηκαν σιωπηρά ως κάτι νόμιμο, δεχόμενα ως συνταγματικά τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς τους νόμους πλήν του νόμου αδειοδότησης των ΜΜΕ (του καρτέλ των εφοπλιστών) και σαν μη νόμιμες τις λίστες με τα ονόματα φοροδιαφυγέων;

Η Ελλάδα έχει γίνει ένα διεθνές άσυλο. Και συνέχεια έρχονται και άλλοι "επενδυτές". Αυτό είναι το αυγό του φιδιού. Αυτό που κάνουν είναι.

Τα τρόλ του Μαξίμου αλλά και όλοι οι προστάτες των εφοπλιστών δεξιοί και αριστεροί μέλη της Ακαδημίας της Λουμπίνας προέρχονται απο την ίδια κολυμβήθρα της αποτυχίας.

Το μόνο καλό ότι ο κώλος τους που είναι σαν αυτός της μαϊμούς έχει αρχίσει να φαίνεται πρός κάθε κατεύθυνση.  Ο κώλος τους τώρα γράφει πάνω "Πρόβλημα με τους Θεσμούς".

Η Ελλάδα κατάντησε για τα πανηγύρια. Η Στοά Μακαντάση έκανε ότι μπορούσε για αυτό. Τώρα κάνω Ταμείο...

Σχετικά άρθρα
  1. Δημοσιογράφος της Στοάς Μακαντάση ευνοημένος απο τη "Δικαιοσύνη" επιτίθεται σε υπουργούς για να σωθεί το "Περιστύλιο" (2017)
  2. Ναυτιλιακά ομόλογα αντί για δάνεια. Νέα κόλπα στη Κολομβία της ΕΕ εκτός των λαθραίων και των ναρκωτικών. (2017)
  3. Κάθε χρόνο  εγγράφονται στον προϋπολογισμό 700 δις ευρώ αγνώστου μητρός (2017)
  4. Ελείμματα υπολογισμών κάθε χρόνο επι Σημίτη και κυρίως επι Καραμανλή (2017)
  5. Το κρυφό έλειμμα των 15 δις ευρώ που κάθε χρονιά αυξάνει (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.