Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Να που πήγαν τα λεφτά. Σε "επενδύσεις", σε "δάνεια" και σε "προμήθειες". Πού είναι η δικαιοσύνη; Έπιασε κανένα;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Μορφωμένοι απατεώνες δεν υπάρχουν. Μη τους φοβάστε. Δεν έχουν αξία. Σκέτα τσόλια είναι. Δεν βλέπετε πως πιάνονται κάθε τόσο;

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

Τα γεγονότα που συμβαίνουν παρότι μπορεί να ταυτοποιηθούν λάθος με τη βοήθεια των ΜΜΕ της διαπλοκής και τους εγκάθετους της Κολομβιανής Συμμπορίας εν τούτοις περιέχουν κρυφές πληροφορίες και είναι αυτές που εσείς πρέπει να ανακαλύπτετε. Αυτό δεν υπάρχει μόνο στην επιστήμη της επικοινωνίας αλλά και σε όλες τις επιστήμες. Φυσικά πόσο βαθειά μπορεί να δεί κανείς εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους π.χ. τη ψυχολογία, τις ανάγκες, τη μόρφωση και το περιβάλλον στο οποίο ζεί.

Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ

Αν δεν σας έλεγα ότι ζείτε στη Κολομβία και δεν σας έδειχνα με ευκρίνεια κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν παίρνοντας τα ρίσκα μου να χαρακτηρισθώ σαν ακραίος και γραφικός, ακόμη θα νομίζατε ότι είστε ευρωπαίοι.

Δυστυχώς το "άσχημο" μπορεί να γίνει "ωραίο", μόνο αν του αφαιρεθεί η λογική και η ιστορική του προέλευση. Δεν μπορώ να περιγράψω ένα βόθρο με ωραία χρώματα και δεν είμαι ψεύτης. Αν τα βάλετε αυτά μαζί θα με καταλάβετε. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι χωρίς να αναλύσω όλες του τις παραμέτρους, κάτι που κάνουν πολλοί άλλοι. Δεν θα ήταν μόνο λάθος αλλά και τραγικό. Θα ήταν χάσιμο χρόνου.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Πολλές φορές χρησιμοποιώ διαγράμματα για να πώ κάτι. Ένας λόγος είναι ότι διευκολύνει τον αναγνώστη. Μια πληροφορία περιέχει πάντα κάτι άλλο μέσα της. Με τη συνοπτική παρουσίαση σας μεταβιβάζω πληροφορίες που εγώ δεν κατάλαβα. Πρόκεται για φωτογραφίες μέσα απο το υποσυνείδητο μου που σας επιτρέπω να δείτε.
ΣΧΕΣΕΙΣ "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ"  και ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

Δεν σας κάνει εντύπωση τόσα χρόνια ότι στην Ελλάδα το μόνο που γίνεται σε επενδύσεις είναι σε γήπεδα, σε τζόγο και σε ΜΜΕ; Αυτού του είδους οι επενδύσεις μόνο σε Κολομβίες γίνονται.

Πόσοι πήγαν φυλακή απο τις λίστες, που παρελήφθησαν χωρίς να έχουν μέσα τα μεσαία ονόματα για να μην αναγνωρίζονται; Κανείς και στο τέλος το ΣτΕ τις ακύρωσε όλες με μια απόφαση που δείχνει τη διαπλοκή και την άννοια. Στο διάγραμμα εξηγώ πως ασκείται η πολιτική στην Ελλάδα.

Μετά από όσα σας ανέφερα, κατά τη γνώμη σας ποιός είναι ο ρόλος των πρωθυπουργών στην Ελλάδα;

Υπάρχει ένα θέμα με το κ.Καμμένο σε σχέση με το Noor1. Αυτό όμως είναι το πιο σημαντικό ή το ποιοί φέρνουν τα ναρκωτικά και τα λαθραία καύσιμα στην Ελλάδα; Τότε γιατί γκαρίζουν στην ΝΔ; Mα για να μη πάει το θέμα εκεί που πρέπει.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό που ξεχωρίζει μια ερμηνεία απο μια άλλη είναι το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα διαχρονικά της διακυβέρνησης της Ελλάδας δείχνει ένα κράτος στο οποίο το ξέπλυμα και το έγκλημα υπάρχουν παντού.

Στο ποδόσφαιρο πάντα γινόταν ξέπλυμα χρήματος απο την αγορά παιχτών σε πολύ υψηλές τιμές. Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και καύσιμα, ρούχα και "βιβλιοθήκες" έχουν βοηθήσει πολλούς στο λιμενικό και το δικαστικό κόσμο να βλέπουν με θάρρος το αύριο. Η Στοά Μακαντάση ακόμη διορίζει...

Η χώρα μας δεν χρειάζεται άλλο πολιτικούς σαν αυτούς που έχει. Το πρόβλημα είναι η μεγάλη διαπλοκή και διαφθορά που υπάρχει σε όλους τους θεσμούς. Αυτή δεν επιτρέπει την ανάδειξη νέων προσώπων στη πολιτική, παρά μόνον όσων έχουν περάσει διαχρονικά τις εξετάσεις "εμπιστοσύνης"  της Κολομβιανής Μαφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.