Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Καραμανλής - Καμμένος - Γεωργίου και ΕΛΣΤΑΤ. Επιβάλλεται επειγόντως μια εξεταστική για Καραμανλή.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Για μένα - και το έχω γράψει πολλές φορές - ο Κωστάκης Καραμανλής ο "εξαφανισμένος" είναι αυτός που χρεοκόπησε την Ελλάδα στηρίζοντας το "έργο" που παρέλαβε απο τον Κώστα Σημίτη του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών (θα θυμάσθε και τη συνάντηση Αγγελοπούλου με Τσίπρα). Κατά άλλους έφταιγε ο Γεωργίου που δεν κατέγραψε σωστά το έλειμμα και η χώρα μπήκε στα μνημόνια. Κατά τρίτους ο Καμμένος γνωστός σαν "Μπούας" ήταν ο μπροστινός του Καραμανλή που επετίθετο συνέχεια σε ΓΑΠ και Γεωργίου (χωρίς επιτυχία με κανένα) για να γλυτώσει απο την εξεταστική τον εξαφανισμένο.

Ο Κωστάκης Καραμανλής είχε τσακίσει με συνεχή "λάθη" την οικονομία της χώρας και δεν θα χρειαζόταν ο Γεωργίου για να συμβεί η χρεοκοπία. Μη ξεχνάτε ότι και ο Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς δεν ολοκλήρωσαν την τετραετή θητεία τους, λεπτομέρειες σημαντικές τις οποίες τα ΜΜΕ του καρτέλ της Κολομβίας αποφεύγουν να επισημάνουν. Και οι δυό τους αποχώρησαν ελπίζοντας σε μια αριστερή παρένθεση, στην οποία θα φόρτωναν τα πάντα. Ο Τσίπρας απο την άλλη πλευρά άφησε τον Μπούα επι χρόνια να παίζει το παιγνίδι προστασίας της Καραμανλή, με αντάλλαγμα τη παραμονή του στην εξουσία.

ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ

Και μόνο να σκεφθεί κανείς ότι ο μόνος που θα έπρεπε να επιτεθεί στον Γεωργίου και στους δανειστές θα έπρεπε να ήταν ό ίδιος ο Κωστάκης Καραμανλής, αρκεί για να γίνει αντιληπτό πως έχει χεσμένη τη φωλιά του, καθότι φοβάται πως μια οποιαδήποτε αντιπαράθεση θα έφερνε στην επιφάνεια και άλλες επιτυχίες του, τις οποίες ο λαός δεν γνωρίζει ενώ οι δανειστές τις γνωρίζουν. Έτσι έχει περιοριστεί σε μπουκώματα, αγκομαχητά και ανταρτοπόλεμο. Οι ένοχοι πάντα κρύβονται.

Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει εξεταστική για Κωστάκη Καραμανλή απο τη παρούσα βουλή, γιατί όσο περνάει ο καιρός οι αποδείξεις θα εξαφανίζονται και τα εγκλήματα θα παραγράφονται. Να κληθεί και ο Ζαχόπουλος...

Σχετικά άρθρα
  1. Μήπως είναι καιρός για μια μήνυση για εσχάτη προδοσία στον εξαφανισμένο Κωστάκη Καραμανλή; (2017)
  2. Το ξεκοκάλισμα των καταθέσεων και τα Greek Statistics, που δεν είδε κανένας πολιτικός (2017)
  3. Τα κόκκινα δάνεια παραμένουν μια βόμβα σε αναμονή (2017)
  4. Στα 310 δις ευρώ μπορεί να φτάσουν τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών (2017)
  5. Ελλείμματα προϋπολογισμών κάθε χρόνο επι Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ, Σαμαρά και Τσίπρα (2017)
  6. Ένας χρόνος το πολύ μένει για το φούντο (2017)
  7. Κάθε χρόνο εγγράφονται 700 δις ευρώ επίσημα στον προϋπολογισμό! Άφαντος ο Καραμανλής (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.