Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Τα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ο Ρ. Ερντογάν για να οδηγήσει το ΧΘΕΣ της Ελλάδας στο τάφο του. Τέσσερις οι πιθανές εξελίξεις στη Κύπρο.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Πρόκειται για πολύ ανώδυνα πράγματα...
  1. Να εξορύξει και να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα της Τουρκίας σε χρόνο ρεκόρ και να εκθέσει τους Έλληνες απατεώνες της πολιτικής με τους οποίους συνεργάζονται οι όμοιοί τους. Να αναφέρει και τα κέρδη που θα έχει η Τουρκία σαν κράτος. Για να μάθει ο Ελληνικός λαός ποιοί τον έχουν προδώσει και πόσο.
  2. Να προχωρήσει στη  προστασία της ανοιχτής θάλασσας στο Αιγαίο με το Τουρκικό λιμενικό και τη ακτοφυλακή, ώστε να σταματήσει η πειρατεία παράνομων όπλων, ναρκωτικών, τσιγάρων και λαθραίων καυσίμων και φαρμάκων κλπ που μέσω Ελλάδας πάνε προς την ΕΕ. Αυτό θα φανερώσει μια Τουρκία νομιμόφρωνα και στην ΕΕ και στο κόσμο ολόκληρο. Η Τουρκία δεν θα κάνει κάτι παράνομο απο πλευράς διεθνούς δικαίου, αφού οι ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο δεν έχουν οριοθετηθεί! Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει όπου θέλει.
  3. Να ανοίξει τα νοσοκομεία των Τουρκικών ακτών στούς κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για να φανεί ποιοί είναι κράτος και ποιοί είναι μπορδέλο. Οι λαοί δεν φταίνε αν τους κυβερνούν απατεώνες που προμοτάρουν τα ναρκωτικά και τα λαθραία καύσιμα.
Δεν θα με εκπλήξει αν δεν τα κάνει. Ξέρω, ότι με διαβάζει πολύς κόσμος... Τζέφρυ.

Οι Έλληνες πολιτικοί δεν ήθελαν να πετύχει το εγχείρημα επίλυσης του Κυπριακού στην Ελβετία και είχαν πάει απροετοίμαστοι επίτηδες. Σκοπός τους ήταν να μη προκύψει λύση. Λύσεις πιστεύω ότι υπάρχουν αλλά το θέμα είναι τα κοιτάσματα, ένα διαχρονικό πρόβλημα που ξεκίνησε απο το Β' παγκόσμιο πόλεμο. Κάποιοι δεν θέλουν να μοιράσουν τα κοιτάσματα της Κύπρου με τους Τουρκοκύπριους και έκαναν τα πάντα για να μη προκύψει λύση. Πήγαν στην Ελβετία τουρίστες και για να φάνε τυρόπιτες.

Μετά απο 15 χρόνια πάνε τα κοιτάσματα και για τους Ελληνοκύπριους και για τους Τουρκοκύπριους. Θα τα φάνε οι επιτήδειοι. Το πόσο ο κ.Ερντογάν είναι φιλόπατρις θα φανεί. Να ξέρει όμως, ότι όλοι οι Έλληνες δεν είμαστε ίδιοι. Δεν έχουμε γεννηθεί στο βόθρο.

Πατριώτης είναι αυτός που θέλει το καλό και των δύο κοινοτήτων, γιατί μόνο τότε η ηρεμία στο νησί θα είναι μόνιμη. Αυτό δεν αφορά αυτούς που πήγαν στην Ελβετία και τους ανίκανους της ΝΔ που κοιμούνται όρθιοι. Αυτά που λέω, θα τα επιβεβαιώσει και η Αμερικανική πλευρά.

Οι παραπάνω σκέψεις μου θα πονέσουν πολύ τους πολιτικούς του ΧΘΕΣ που δεν μπορούν να ζευγαρώσουν ούτε κατσίκες, όπως και όσους απο την ΕΕ κάνουν πλάτες στους απατεώνες απο την Ελλάδα. Τα κεφάλια πρέπει να τιμωρούνται και όχι οι λαοί.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με τον κ. Ερντογάν είναι "γιατί συνομιλεί με μαλάκες..." Μήπως τελικά το πραξικόπημα στη Τουρκία ήταν φτειαχτό; Αν η Τουρκία πάρει τα F-35 τότε σημαίνει ότι ήταν και δεν το γράφω αυτό πρώτη φορά. Αυτό θέλει διαχείριση, εγώ ξέρω...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Να τις σημειώσετε
  1. Η Τουρκοκυπριακή κοινότητα ενσωματώνεται στη Τουρκία, όπως έγινε με την Ουκρανία. Αυτό θα ευχαριστήσει πολύ τη Ρωσία και θα τρελλάνει τις ΗΠΑ.
  2. Η Τουρκοκυπριακή κοινότητα αυτοανακηρύσσεται ως ανεξάρτητο κράτος με συνθήκες κοινής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής με τη Τουρκία. 
  3. Η Τουρκοκυπριακή κοινότητα συμμετέχει υπό μορφή συνομοσπονδίας σε μια Τουρκική Ένωση στα πρότυπα της ΕΕ. 
  4. Ο Ερντογάν τα παίρνει στο κρανίο και γίνεται μακελειό. Αυτό είναι βλακεία.
Στη δεύτερη λύση η Τουρκία γίνεται κύριος ομιλητής στα θέματα της εν δυνάμει ΑΟΖ της Κύπρου. Τόσο σκατά τα έκανε ο κ.Κοτζιάς στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στη Στοά Μακαντάση. Απέτυχε και σε αυτή της την επιλογή.

Ο λόγος που γράφω αυτές τις πιθανές εξελίξεις είναι για να σας εξηγήσω, τι θα σημαίνει αν δεν γίνουν... Υπάρχει στόχος. Απλά περιμένω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.