Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Για ποιόν τουρισμό και για ποιά νούμερα επιτυχιών σας μιλούν οι απατεώνες; Μια συμμορία είναι όλοι. Οι μεταρρυθμίσεις έκαναν πλουσιότερους τους ολιγάρχες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

Σας έχουν μάθει να βλέπετε μόνο το γύρω-γύρω ενός προβλήματος. Δεν σας μιλούν ποτέ για το τί συμβαίνει πίσω από όλα τα προβλήματα. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι η μεγαλύτερη "βιομηχανία" της χώρας ο τουρισμός κρύβει πίσω του πολλά εγκλήματα, που το κράτος αδυνατεί να εξαλείψει και η δικαιοσύνη να δεί. Αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία. Υπάρχει το "αζημίωτο", η "βιβλιοθήκη", τα "βιβλία"...

Το έγκλημα στην Ελλάδα είχε ένα πήχυ πάνω απο τον οποίο όποιος πέρναγε πήγαινε μέσα. Αυτός ο πήχυς επί Ανδρέα του "Δώστα Όλα" ανέβηκε, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφθορά και η παραοικονομία. Στη συνέχεια ήλθαν οι επίγονοί του που έφεραν τα μνημόνια Καρούλια - Γιλμάζ στο Αιγαίο. Μετά ήλθαν και άλλοι. Απλά άλλαζαν τα πρόσωπα. Η διαφθορά αύξανε και η δικαιοσύνη δεν έβλεπε. Η διαπλοκή είχε αποκτήσει συνέταιρο τη δικαιοσύνη. Παράγκες παντού, και στα ΑΕΙ και στο τουρισμό και στο διπλωματικό σώμα και κάτω απο όποια πέτρα σηκώσεις.

Τώρα πλέον δεν λειτουργεί τίποτα στη χώρα ενώ όλοι οι απατεώνες της εξουσίας έχουν γίνει επιθετικοί και αυθάδεις. Οι θεσμοί στην Ελλάδα δεν λειτουργούν γιατί έχουν σαπίσει.

Σε αυτό το σημείο υπάρχει το δίλλημα. Να γίνει κανείς εγκληματίας, να στηρίξει το σωστό ή απλά να ανέχεται μια κατάσταση; Τί θα κάνει αν αυτό τον στέλνει στον θάνατο ποιοτικά σαν κοινωνία και σαν πολιτιστική εξέλιξη; Θα μιλάει για το Σύμπαν και θα ρέβεται σαν μαλάκας στα μπάρ και στη Στοά Μακαντάση και Όπουλου γωνία, μασώντας τσιχλόφουσκα σαν προβατίνα;

H ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο διάγραμμα επιδεικνύονται δραστηριότητες του τουρισμού στις οποίες η δικαιοσύνη, η πολιτεία, οι θεσμοί δεν έδρασαν αποτελεσματικά. Φυσικά αυτό δεν γίνεται χωρίς το αζημίωτο...


ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Γιατί η συγκάλυψη θέλει το χρόνο της...

Στα νησιά όπου υπάρχει τουρισμός η αστυνομία ήταν και παραμένει εικονική. Τι συμβαίνει; Μα κάτι τη σταματάει απο πάνω. Κάποιοι παίρνουν τηλέφωνο.

Απο πάνω είναι η Στοά Μακαντάση και οι υπάλληλοί της στη πολιτεία, στους θεσμούς και παντού. Είναι το κράτος εν κράτει, που πλέον έχει ΠΟΛΥ Μεγάλο Πρόβλημα και αν δεν συμμορφωθεί θα συμπαρασύρει και άλλους και μέσα και έξω απο την Ελλάδα.

Η Ελλάδα έχει σαπίσει. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και όταν κάτι στην Ελλάδα δεν κινείται ενώ θα έπρεπε να κινείται, τότε κάποιοι μέσα στους θεσμούς κλέβουν το "παγκάρι".

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ

Το Πόθεν Εσχες θα έπρεπε να υπάρχει για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς και για τους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας, τους προϊσταμένους της πολεοδομίας, του λιμενικού κλπ. Το ότι δεν γίνεται σημαίνει επιθυμία για διαφθορά τουλάχιστον. Δεν μπορεί οι δικαστικοί να θέλουν να ελέγχουν το Πόθεν Έσχες τους μόνοι τους! Αυτές τις παλαβομάρες να τις κόψουν οι αμόρφωτοι. 

Δεν θυμάσθε ίσως την επιθυμία του κ.Καμμένου να υπάρξουν "Τουριστικές ΕΟΖ" για να μη έχει έλεγχο το κράτος σε ότι συναλλαγή και πράξη γίνεται μέσα. Το άλλο που είχαν προτείνει οι ΑΝΕΛ ήταν η Τράπεζα Ανάπτυξης. Μήπως καταλάβατε κάτι τώρα λαπάδες μου;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
 1. Η αστυνομία γιατί δεν κινείται; Τα ναρκωτικά θα βγαίνουν σε καρότσια στα νησιά.
 2. Η πολεοδομία στις μη εργάσιμες μέρες και ώρες τί δουλειά ακριβώς κάνει;
 3. To Λιμενικό γιατί δεν κινείται; Στο Αιγαίο και στην Ελευσίνα τα λαθραία κάνουν περίπατο.
 4. Τα ΜΜΕ γιατί δεν μιλούν παρά δείχνουν κώλους και παίζουν αφηγήματα με κλόουν;
 5. Η δικαιοσύνη γιατί δεν δικάζει γρήγορα και δεν τιμωρεί παρά δίνει ποινές με αναστολή;
 6. Οι εισαγγελείς γιατί δεν επεμβαίνουν απο μόνοι τους; 
 7. Τα σαββατοκύριακα γιατί τίποτα στη χώρα δεν λειτουργεί;
 8. Οι δανειστές γιατί εκτός από φόρους δεν έχουν επιτύχει σε τίποτα άλλο;
 9. Γιατί στη Βουλή κανένα κόμμα δεν "βλέπει" τίποτα από όσα θα έπρεπε να βλέπουν;
 10. Γιατί το ναυτιλικακό συνάλλαγμα που συνδέεται με το τουρισμό δεν ελέγχεται;
 11. Οι οικονομικοί εισαγγελείς τί ρόλο παίζουν; Πολύ "ακίνητοι" είναι.
 12. Tί είδους επενδύσεις θέλει η Ελλάδα και γιατί επιμένει στο τουρισμό, στις μαρίνες και στο τζόγο; Με τον ηλεκτρονικό ο τζόγο έχει γίνει; Τίποτα...
 13. H εκκλησία γιατί δεν διαμαρτύρεται; Αρχιερείς στα νησιά δεν υπάρχουν; Τόσα χρόνια δεν βλέπουν;
 14. H κυβέρνηση γιατί δεν βλέπει πως μπαίνουν όπλα, ναρκωτικά, λαθραία καύσιμα, τσιγάρα κοκ στην Ελλάδα; Γιατί δεν έχει επιτυχία σε εκατοντάδες απο "γεγονότα" που συμβαίνουν κάθε μέρα; Γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στα λαθραία καύσιμα; Γιατί στη Σαντορίνη οι τροφές είναι σκατά;
Γιατί όλοι είναι μια διαχρονική καλά οργανωμένη παρέα και γιατί όλοι ζούν "απο" και "στην" παρανομία μόνιμα με τους πεθερούς, τους συμπέθερους, τους αδελφούς, τους θείους, τους ανηψιούς και τους κολλητούς τους. Η φράση "ο Καμμένος είναι Μπούας" του κ.Τσίπρα δείχνει συναλλαγή και συμμετοχή πλέον.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Μη μου στέλνετε "φαντάρους" να μου λένε παραμύθια. Θα σας στοιχίσει πολύ ακριβά. Καλημέρα Τζέφρυ.

Σχετικά άρθρα
 1. Μηδενική φορολόγηση και για τα τουριστικά κέρδη που γίνονται ναυτιλιακά (2017)
 2. Δημοσιογράφος της Στοάς Μακαντάση ευνοημένος απο τη "Δικαιοσύνη" επιτίθεται σε υπουργούς για να σωθεί το "Περιστύλιο" γενικώς (2017)
 3. Ναυτιλιακά ομόλογα αντί για δάνεια. Νέα κόλπα στη Κολομβία της ΕΕ εκτός των λαθραίων και των ναρκωτικών. (2017)
 4. Κάθε χρόνο  εγγράφονται στον προϋπολογισμό 700 δις ευρώ αγνώστου μητρός (2017)
 5. Ελείμματα υπολογισμών κάθε χρόνο επι Σημίτη και κυρίως επι Καραμανλή (2017)
 6. Το κρυφό έλειμμα των 15 δις ευρώ που κάθε χρονιά αυξάνει (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.