Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και το κόκκαλο θα σπάσει

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Με τόσους βλάκες και εγκάθετους στα ΜΜΕ του καρτέλ της "Ευτυχίας" δεν ακούγονται αυτοί που πρέπει να ακούγονται αλλά οι χρισμένοι "ειδικοί" της Στοάς Μακαντάση, που επμένει να θέλει σαν γριά με μαλάκυνση και με το ένα πόδι στο τάφο να έχει το πάνω χέρι στη χώρα. Και δεν θα της περάσει και νούμερο θα γίνει διεθνώς και έτσι γίνεται.

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ

Με αφορμή τις πρόσφατες ηλιθιότητες που εξέφρασε απο κόμπλεξ και ενοχές η δικαστική εξουσία αποφάσισα να σας γράψω για ένα μελλοντολογικό θέμα του παρόντος. Είναι ένας τρόπος να καθαρίσω απο πάνω μου τη λήγδα που φορτώθηκα όταν σας μίλησα για κάτι τόσο άχρηστο και ανόητο, που κάτι ληγούρηδες της Κολομβίας δημιούργησαν.

Το να πάρεις θέση για κάτι απαιτεί πάντα έναν "εμβολιασμό", για να μπείς στο πρόβλημα, κάτι το οποίο πρέπει να αποβάλλεις στη συνέχεια για να μη γίνεις μέρος του βόθρου και της ανοησίας που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και όχι μόνον.

Στην άποψη μου αυτή βασίζεται και η δήλωση Μοσκοβισί για την Ελλάδα. Ευφυία! Γιατί να μη πληρώσει η Ελλάδα υψηλά επιτόκια στις Γαλλικές Τράπεζες όταν θα βγεί στις αγορές. που θα το πούν "νίκη" οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι της διαπλοκής ενώ είναι αδυναμία και ήττα; Τα κοιτάσματα να είναι καλά, που θα δουλέψουν σαν εγγυήσεις. Τη δουλειά θα την προωθήσει η Τράπεζα Ανάπτυξης μια ιδέα των ΑΝΕΛ. Εκεί θα γίνει το Μεγάλο Φαγοπότι. Το IMF ετοιμάζει το σχετικό αφήγημα. Περί αφηγήματος θα πρόκειται. Θα έχει λάθη. Μη σας ανησυχεί. Είναι σίγουρο. Για τις "αριστερές" χούντες της Κολομβίας αυτά δεν έχουν σημασία. Το ξέπλυμα, η αρπαχτή και το έγκλημα έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ)


Αν υποθέσουμε ένα κόσμο χωρίς διακρίσεις (π.χ άνδρας και γυναίκα), χωρίς εθνικιστικά κινήματα και μια ενοποιημένη θρησκεία ή εστω υπαρξιακή φιλοσοφία, στο τέλος θα καταλήγαμε σε μια κοινωνία που μόνο πρόβλημα θα είχε τα πολιτικά και τα οικονομικά προβλήματα όπως και το τρόπο διοίκησης. Σε ένα ενιαίο σχήμα οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κατά επίπεδα τα οποία θα περιέχονται το ένα μέσα στο άλλο με τρόπο που δεν θα αλληλεπιδρούν αλλά θα μπορούν να αντικαθιστούνται απο νεότερα και υγιέστερα πολυκυτταρικά οργανογράμματα. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται ηλεκτρονικά και ίσως ακόμη και υποσυνείδητα. Μια άμεση δημοκρατία με στεγανά. Αυτό ισχύει όμως κάπως και τώρα και στην ΕΕ και στην Ελληνική Κολομβία.

Όταν τα στεγανά σπάσουν και σπάνε σιγά-σιγά θα φανεί ο βόθρος και η σχέση ΗΠΑ και Ρωσίας δεν θα απασχολεί κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.