Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Διαπλοκή και Δικαιοσύνη στη Κολομβία των Ναρκωτικών του ευρωπαϊκού νότου

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Το έγκλημα υπάρχει παντού γιατί η δικαιοσύνη λείπει απο παντού
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΑ...

Τρανή απόδειξη της διαπλοκής είναι η συχνή ανάδειξη δημοσιογράφων, τραγουδιστών και Ερμήδων της Στοάς Μακαντάση μέσω των ΜΜΕ στην πολιτική. Τϊ άλλο; Αυτό αρκεί. Στο διάγραμμα που ακολουθεί η διάταξη της διαπλοκής στην Ελλάδα. Πολύ γρανάζι, πολύ χρήμα και πολύ κοροίδία.


ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Το ΣτΕ αναγνώρησε ως συνταγματικά τα μνημόνια και πρόσφατα μήνυσε τον Δήμαρχο Καλύμνου με 50,000 ευρώ επειδή έστελνε έναν βοσκό που πήγαινε για βοσκή τα πρόβατά του στα Ίμια.

Να προσθέσω ότι το ΕΣΡ επιτρέπει με ανεπαρκείς επιστημονικές δικαιολογίες τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών, που βγάζουν πρωθυπουργούς στη Κολομβία, να συνεχίζουν να λειτουργούν παράνομα. Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν ακόμη;

"ΤΖΕΦΡΥ, ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ"

Ο περίφημος Άρειος Πάγος με τις "βιβλιοθήκες" του, αποφάσισε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας, συγκαλύπτοντας όσους χρωστάνε σε εργαζόμενους και προστατεύοντας ακόμη και το κράτος απο απαιτήσεις πολιτών στο παρελθόν και στο μέλλον.

Στην Αρκαδία, γινόταν ληστεία σε τράπεζα και η αστυνομία έστειλε …τον καφετζή για αναγνώριση! Με αυτή την αστυνομία και το λιμενικό συνομιλεί η DEA του Donald Trump, που μιλάει για διεθνείς εταιρείες ναρκωτικών που τα πουλάνε και στο Τόκυο. Έχω και εγώ υπόψη μου κάτι εταιρείες που κάνουν σεργιάννι στις Φιλιπίννες, απέναντι απο τα νησάκια... 

Κάτι συμβαίνει με την Ελληνική δικαιοσύνη, κάτι που φαίνεται μη αναστρέψιμο και στο εξωτερικό η Ελλάδα όμως άρχισε να ξεπουλάει έδαφος, την ώρα που τα σύννεφα δεν αφήνουν το φώς να φανεί. 

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία των Ιεροσολύμων την περασμένη εβδομάδα πούλησε έκταση στην κεντρική Ιερουσαλήμ, (περίπου 124 στρέμματα με περισσότερες από 1.000 κατοικίες σε πολυάριθμα κτίρια) σε μια ανώνυμη ομάδα επενδυτών! Φήμες μιλούν για εταιρεία του Dontald Trump. Μελλοντικά θα αγοράσει και την Αγία Σοφία, στην Πόλη. Ότι μπορεί κάνει...

Τί ρόλο βαράει ο Κοτζιάς δεν είναι πλέον ερώτημα. Είναι καλός μόνο για να χτυπάει παλαμάκια και για να χορεύει τσιφτετέλια. Δεν παρακολουθεί τα του υπουργείου του. Τα μαθαίνει απο τις ειδήσεις και απο ιστολόγια με διαπλανητική απήχηση.

Σας το έχω πεί πολλές φορές "είναι άχρηστοι" και "είναι όλοι μια παρέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.