Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Υπάρχει σίγουρα απο χρόνια συμφωνία για τη συνεκμετάλλευση κοιτασμάτων μεταξύ όλων. Υπάρχει πολύ Στοά Μακαντάση μέσα, Λάτσης και Βρετανία.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Αν δεί κανείς το πως φθάσαμε στους 5 χάρτες που κυκλοφόρησαν ο ένας μετά των άλλον ιστορικά και οι οποίοι δείχνουν με τι τρόπο θα προκηρυχθούν τα κοιτάσματα σε Ιόνιο, Κρήτη, νότια Κύπρο και δυτική Κύπρο απο όλες τις πλευρές είναι πανεύκολο να καταλάβει (όσο και Έλληνας να είναι) πως ένα στημένο παιγνίδι συνελεμτάλλευσης των κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου είναι σε εξέλιξη.

Η Στοά Μακαντάση τα ξέρει αυτά. Αυτή έβγαλε και τα IQ στη γύρα των ΜΜΕ που ελέγχει για να κάνουν τη σχερτική διαφήμιση και να προετοιμάσουν το περιβάλλον (ψυχολογική προετοιμασία μιας επιχείρησης) μαζί με τους "ειδικούς" του κώλου σε ΑΟΖ και κοιτάσματα απο ΔΟΛ Κρήτης  (της υπο ανεξαρτησία), Πουρήδες, Σκάει Φαλημέντο και Ζούγκλες των ΜΜΕ της κατοχής.

Θυμηθείτε α) ότι ο χάρτης μου όλων των κοιτασμάτων της Ελλάδας έχει κυκλοφορήσει μόνο σε 2 με 3 ιστολόγια σε όλο το διαδίκτυο β) ότι ο χάρτης μου των κοιτασμάτων δεν έχει κυκλοφορήσει σε κανένα "πατριωτικό" ιστολόγιο ή site επι μια επταετία και βάλε, που σημαίνει ότι δεν είναι φιλελληνικά αλλά πρακτοράκια μυστικών υπηρεσιών και ζώα της Στοάς Μακαντάση και γ) ότι τα Ελληνικά κοιτάσματα στους χάρτες που πρώτα βγήκαν δεν συνέπιπταν με τις Τουρκικές διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Υπήρχε πάντα ένα σχέδιο μειοδοσίας, που είναι εν εξελίξει.

Πιο πρόσφατη επιτυχία είναι το μη έγκαιρο κλείδωμα με NAVTEX των περιοχών χωρίς προκηρύξεις κοτασμάτων στην εν δυνάμει ΑΟΖ της Κύπρου απο την Κυπριακή Δημοκρατία. Και ο πιό παράφρων υπουργός άμυνας θα έπρεπε να το είχε προβλέψει και να το είχε κάνει. Δεν κοιμούνται όρθιοι. Έχουν χρέη...

ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ-ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (BREXIT)

Πολλοί θα έχετε διερωτηθεί που είναι εξαφανισμένη η Βρετανία τόσο καιρό. Δεν μπορεί μόνο Ιταλία και Γαλλία να εκμεταλλευθούν τα κοιτάσματα της Κύπρου με άγνωστα συμβόλαια. Έτσι δεν είναι;

Στα κοιτάσματα 5 και 6 (κυρίως στα κοιτάσματα 5) εμφανίζεται δειλά η είσοδος της Βρετανίας στο παιγνίδι του ξεπουλήματος των κοιτασμάτων της Κύπρου, που θα γίνει μέσω Τουρκίας. 

ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΛΑΤΣΗ

Ο όμιλος Λάτση έχει μπεί και αυτός απο νωρίς στο παιγνίδι της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων με δύο υπαλλήλους του να μιλάνε για τη πατριωτική ανάγκη της "προκήρυξης" της "Ελληνικής" ΑΟΖ και τα κοιτάσματα στο ΔΟΛ Κρήτης ενώ η Στοά Μακαντάση τους χάρισε και θεσούλες κάπου στην Ακαδημίας.

Οικονομικοί δολοφόνοι με αγγελικό πρόσωπο κυκλοφορούν σε υπουργεία και ΜΜΕ. Σημειώστε ότι ο όρος "προκήρυξη" ΑΟΖ δεν υπάρχει στο Νόμο της Θάλασσας. Είναι παραμύθι.

Ο Λάτσης δεν είχε ανθρώπους μόνο δίπλα στο Σαμαρά αλλά δίπλα και στο Μανιάτη του ΠΑΣΟΚ! Θα θυμάσθε το σκάνδαλο με το δικηγόρο που ήταν και νομικός του σύμβουλος, ο οποίος επι Μανιάτη έφτειαχνε τα συμβόλαια της παραχώρησης κοιτασμάτων (αυτά παραμένουν άγνωστα ή ακυρώθηκαν ή κανείς δεν ξέρει).

Δεν προκαλεί εντύπωση το φάγωμα του Ελληνικού για πενταροδεκάρες απο την "Αναπτυξιακή" του Λάτση, για να γίνει εκεί ένα καζίνο που θα τραγουδάει ο Ρουβάς (τον πάνε και για νέο υπουργό πολιτισμού), ο Ρέμος και άλλες κοκότες. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Λάτσης θέλει να έχει όλες τις μετοχές των ΕΛΠΕ δικές του για να ξεπουλήσει τα κοιτάσματα σε Ιόνιο, Πάτρα και αλλού σε τιμή ευκαιρίας, κοιτάσματα που πήρε ως ΕΛΠΕ χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο και με άγνωστα συμβόλαια.

Μερικοί άρχισαν να μιλούν για μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου κάτω απο το Ελληνικό. Κάπου το άκουσα...

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ

Ο βόθρος της Στοάς Μακαντάση είναι μεγαλύτερος απο το χώρο  που καταλαμβάνουν τα κοιτάσματα σε Μεσόγειο, Ιόνιο και Αιγαίο. Φυσικά υπάρχουν και οι γραφικοί που ζούν στο κόσμο τους. Είναι κάτι γλάστρες που τις ποτίζεις και όταν δεν τις χρειάζεσαι τις βγάζεις απο τη μπρίζα και παίζεις με άλλες. Υπάρχουν όμως και οι κάκτοι... κανείς δεν ξέρει τι κρύβουν μέσα τους. Έρχονται ωραίοι καιροί.

Τι να κάνει και η Ελληνική δικαιοσύνη. Έχουν μείνει ελάχιστοι έντιμοι δικαστές και εισαγγελείς και όσοι δεν υπακούουν μένουν στη τρίτη κατηγορία. Μαφίες και εγκληματικότητα έχουν κυριαρχήσει σε όλη την Ελλάδα, που πρόκειται να γίνει μια νέα Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.