Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Οι συνταξιούχοι "ειδικοί" της Στοάς Μακαντάση στην ΑΟΖ, στα κοιτάσματα και στο... νερό! "Τους" βάζουν να πιάνουν τις πόρτες, μη χαθεί η μπάλα...

Του Καθηγητή Γ.ΖουγανέληΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ)

Τί άλλο θα ακούσω ακόμη απο τα βλαμμένα της Στοάς Μακαντάση και Κλανή γωνία;
Λόγω της "δουλειάς" μου ήξερα τον αρχηγό της Ελληνικής Μαφίας! Μου είπε ποιόν είχαν βάλει να με καθαρίσει. Αυτός πέθανε μετά απο κάποιον άλλον!
Τι φοβερή σύμπτωση! Οι δικαστικές οργανώσεις της Κολομβίας παραπονούνται συχνά απο "ευαισθησία" και ισχυρίζονται χωρίς απόδειξη, ότι τους "επιτίθενται" διάφοροι. Αφού δεν τους έχουν δείρει ακόμη, πάλι καλά. Μια φορά όμως σπάει η στάμνα, λένε.


Εντύπωση μου κάνει, ότι "ανακάλυψαν" τον πληρωμένο δολοφόνο του αδικοχαμένου Γκιόλια στη Κύπρο! Δεν έψαξαν μάλλον εκεί που έπρεπε. 16 σφαίρες από χρόνια δείχνουν τον πραγματικό δολοφόνο. Απο σφαίρα θα πάει και αυτός. Θα με θυμηθείτε. Υπάρχει Θεία Δίκη.

Το θέμα "Μαρινάκης και Ναρκωτικά" καίει πολύ τη ΝΔ, αφού ο κ.Μαρινάκης είναι κουμπάρος της Ντόρας Κούβελου. Υπάρχει ένα θέμα βέβαια με τον Π. Καμμένο που μίλησε τόσες φορές με τον ισοβίτη. Σκέφτομαι όμως ΠΟΙΟΣ τον έσπρωξε να κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση. Εκεί είναι το κλειδί των μυστικών, όπως και στη σχέση Γιαννουσάκη-Μαρινάκη-Καμμένου-Γαρύφαλλου από τη προηγούμενη γενεά. Η Στοά Μακαντάση δεν ξέρει κάτι;

ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

Υπάρχει μια ασυδοσία στο θέμα "ΑΟΖ και κοιτάσματα". Υπάρχει πολύ "IQ", πολύ θάλασσα, πολύ στήσιμο και πολύ μπαρούφα. Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της ρήξης με τη Τουρκία, τόσο κοντά όσο ποτέ και κάποιοι με τις βλακείες που λένε συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων και ιδιωτών επι χρόνια. Σε λίγο καιρό τα νομικά εμπόδια δεν θα υπάρχουν λόγω της κατάπτωσης της δημοκρατίας στην Ελλάδα, οπότε ανάμεσα στις πολλές ψευτιές που θα διαρρεύσουν στο διαδίκτυο θα διαρρεύσουν και αρκετές αλήθειες.

Αν ρωτήσετε έναν απο αυτούς που παριστάνουν τον "ειδικό" στην ενέργεια να σας πεί τί είναι μεθάνιο, τί είναι νερό ή να σας περιγράψει το θερμοδυναμικό διάγραμμα των φάσεων τους δεν θα σας απαντήσει. Το τί είναι "ειδικός" και ποιός είναι "πατέρας" δεν το αποφασίζει η κάθε μασόνα Λουλού της Στοάς Μακαντάση στο ΔΟΛ Κρήτης ή το κάθε λαμόγιο που πουλάει ναρκωτικά ή δεν πληρώνει φόρους.

Δύο άτομα είναι οι "ειδικοί" στα πετρέλαια και μάλιστα γεωλόγοι-παπαρολόγοι!

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

1. Προκηρύξεις οικοπέδων σε ανοιχτές θάλασσες και σε περιοχές χωρις οριοθετημένη επίσημα ΑΟΖ κανένα κράτος δεν μπορεί να κάνει. Η Ελλάδα παρανομεί.

2. Σε περιοχές που δεν υπάρχουν οριοθετημένες ΑΟΖ ο καθένας μπορεί να κάνει εξορύξεις όπου θέλει αλλά με άδεια του ΟΗΕ. Αυτή η παρατήρηση δείχνει ένα τρόπο με τον οποίο μπορεί να προκύψει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και στην εν δυνάμει Κυπριακή ΑΟΖ.

3. Τα συμβόλαια που υπογράφονται με τις εταιρείες εξόρυξης είναι άγνωστα και αυτό δεν οφείλεται στο να μη το μάθει η Τουρκία.

4. Τα οικόπεδα που έχουν προκηρυχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο είναι πολύ μεγάλα. Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για σκάνδαλο. Το Ισραήλ και όχι μόνο, προκηρύσσει πολύ μικρά οικόπεδα και αφού έχει γίνει ανάλυση πλήρης των σεισμικών απο από άλλες εταιρείες.

5. Ανωτέρω βλέπετε το χάρτη μου των κοιτασμάτων που σας κρύβουν για να σας κλέβουν. Όταν δεν ξέρετε, δεν θα ρωτάτε και δεν θσ έχετε άποψη. Τα ξέρουν αυτά... Μαφία είναι.

ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΗΤΑΝΚαι αυτός της παρέας... όπως και τόσοι άλλοι που παίρνουν "βραβεία".

Σχετικά άρθρα 
  1. Ο Χάρτης των Κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου της Ανατολικής Μεσογείου (2009)
  2. Χάρτης κοιτασμάτων φυσικού αερίου Ανατ. Μεσογείου απο μετρήσεις MAD (2013)
  3. Χάρτης κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Τουρκίας και των κατεχομένων της Κύπρου (2013)
  4. Ο τεμαχισμός της Ελληνικής ΑΟΖ μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της Ελλάδας (2013)
  5. Αυξάνεται η σεισμικότητα περιοχών μετά απο έρευνες για υδρογονάνθρακες; (2013)
  6. Δεν έχει η Ελλάδα μόνο υδρογονάνθρακες, όλος ο πλανήτης έχει! (2014)
  7. Κοιτάσματα υδρογοναθράκων Θεσσαλονίκης. Ένα ακόμη έγκλημα. (2015)
  8. Ο Τουρκοισραηλινός αγωγός στα όρια των ΑΟΖ (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.